خدا پدر و مادرتونو بیامرزه
اکثر ماها که اینجاییم فکر میکنیم ما خیلی قناعت و صرفه جویی میکنیم و بیشتر از این امکان نداره ولی اینطور نیست انسان میتونه خودش رو با شرایط وفق بده
منم مثل معصومه جون روزای سختی داشتم حتی روزایی بودن که به خاطر بیکاری همسرم روزانه مجبور بودیم سه نفره 2 تا تخم مرغ بخوریم و چون پول نداشتیم پوشک بخرم و پارچه میزاشتم تمام پای بچه م قرمز شده بود
من عدس پلو، لوبیا پلو، عدسی استانبولی و... اصلا گوشت نمیزنم پس خیلی مصرف گوشتم کمتر از کسی هست که تمام اینا رو با گوشت درست میکنه نه اینکه دوست نداشته باشیم ولی چون الان شرایطمون سخته مجبوریم
محال من برم سوپری و جز اون وسیله ای که میخوام چیز دیگری بگیرم و نمیتونم خانمایی که میگم ما میرم یه چیز بگیرم و باکلی خرید اضافی برمیگردیم رو درک کنم
سال 86 ازدواج کردم به جز مبل و تلوزیونم که چند سال پیش عوض کردم البته تلوزیون مون چون قدیمی بود ال ای دی خریدیم هیچ وسیله ای شکر خدا عوض نکردم و همگی سالمن
در مصرف آب و برق و.. صرفه جویی میکنم مثلا الان که ساعت 12 ست لباسشوییم روشنه و دارم لباس میشورم
تو شهر ما بازار تره بار هست که جمعه شبا حراج میزنن و قیمت خیلی مناسبه منم چون خونه مادرم نزدیک اونجاست و معمولا جمعه شبا اونجام میرم خرید همین امشب حدود 3 کیلو هلو و شلیل خریدم 50 تومن
و خیلی کارای دیگه
و در نهایت اینکه منم خیلی چیزا دلم میخواد ولی در حال حاضر که قسطامون زیاده مجبورم امسال رو با همین سر کنم
و بعد از کم شدن قسطا آن شاءالله قصد دارم کمی به خونه زندگیمون برسم و راحت تر خرج کنم