2777
2789
من ۱۸ سال هست رانندگی میکنم و یکی از بزرگترین لذت های زندگیم هست .حتما از پسش بر میان . 😍😍😍😍🌹🌹 ...

چه عالی واقعا خوشبحالت مامان سبحان،،، منی که شهریور میشه یکسال گواهینامه گرفتم ولی یکساعتم رانندگی نکردم😢😢😢

تنها اصلا نمیترسم ولی شوهرم باشه چنان استرس میگیرم و ایشونم استرس میده😏😏که تموم پاهام به لرزه میفته.....انقدر دوست دارم این اعتماد به نفس رو داشتم که خودم رانندگی کنم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بله میشه یک هفته ای بدون سود هست .یک ماهه کارمزد کمی داره .

سلام عزیزم شبتون بخیر منم دو تا سوال داشتم راجب ویپاد. اگه تونستین جواب بدین ممنون میشم

اول اینکه من تازه ویپاد نصب کردم وام یک میلیونی رو گرفتمو خرج کردم الان تو قسمت تسهیلات زده فرصت استفاده ۳روز،میخوام تسویه کنم اما بلد نیستم از کجا باید ۱میلیونو تسویه کنم

سوال دوم اینکه من این وامو تسویه کنم ۲تومنی برام فعال میشه

میتونم همزمان پول بذارم تو حسابم که سکه جمع کنم واسه وام ۵۰ تومن؟؟

وقتی پول رو ریختم تو حسابم باید گزینه ای رو فعال کنم که بهم سکه بده برای وام یا خودش به صورت خودکار سکه میده،؟🙏

پیام های شما رو چندین بار خوندم از همگی تشکر میکنمان شالله فردا برمیگردم خونهاطراف ما مرکز خرید نبود ...

آفرین خوب کاری کردی 

حالا البته جنس گرونی هم نگرفتید خیالت راحت 

پیام هایی که دوستان برات نوشتند رو اسکرین بگیر 

هر روز صبح بعد از بیدار شدن 

و هر شب قبل خواب یک دور بخون 

خب بچه‌ها 

حالا ک براتون عکس فرستادم 

از خلوتگاهم براتون عکس میزارم

شما عزیزان اکثر مواقع لایک و پیام من

رو از این خلوتگاه کوچک دریافت میکنید🫠

براش برنامه ها دارم فعلا با چیزایی ک خونه داشتم سرهمش کردم

همین اینک پیام من رو از این خلوتگاه دریافت میکنید🥰🥰

من عاشق کارهای سنتی ام ولی چیز زیادی ندارم🥹

سلام.دوستان من یه راهنمایی میخوام خیلیییی خیییلی برام نظراتتون ارزشمنده !من ۲۱گرم طلا به یکی از در ...

یه پیجی هست بانک طلا داره هر دفعی یه مقدار پول هر چقدر برسزی براتون نگه میداره پس انداز میکنه هر موقع خواستی کلی برو بخر طلای فرهمند بهشهر اسم پیجش یادم نیست 

بانک طلا

شب همگی بخیررررر 

من طلاهایی که ازمهر تا اسفند جمع کرده بودم همش هشت گرم شد 

وسوسه شدم فروختم الیته با سود ارز خریدم تو اوج قیمت،😪میدونم اشتباه کردم الان کلی پایین اومده ولی قصد فوش ندارم به هیچ عنوان 

ولی خیلی خوشحالم این ماه یازده تومن پس انداز کردم یه گوشواره سه گرمی خریدم بدون اجرت 

بازم تصمیم گرفتم طلا بگیرم خورد خورد 

ان شاللهبستنی که هر روز میخریم تابستون و زمستون نداره چون خیلی دوست دارمباید بتونم یه بار رستوران آز ...

در مورد جوراب که بهترین کار رو کردی 

واقعا خییییییلی رشته کسی جورابش سوراخ باشه با هر چی 

یکی از چیزهایی که تو تیپ میشه قشنگ کرد 

اینه که رنگ جوراب با رنگ لباس یکی باشه 

مثلا اگر تی شرت سفید پوشیدی جوراب سفید بپوشی و یک گوشواره سفید بندازی یا لاک سفید بزنی خیلی جلوه میده

جوراب گلی گلی شلوغ نپوشی که اصلا به تیپ نیاد 

در مورد موهات حتما به موهات برس 

رنگ کن/ کراتین کن/ شامپو و ماسک خوب بخر 

من خودم موهام رو رنگ نمی کنم اما شامپو و ماسک خیلی خوب میزنم 

سه بار موهام رو جای خیلی خوب کراتین کردم 

اصلا دست و دلت نلرزه برای خودت خرج کن 

جای خوب هم برو چون اگر جای بد بری هم‌موهات خراب میشه هم اعتماد به نفست

دوستان صحبت از رانندگی شد، یه خاطره جالب بگم که حسادت در بعضی زمینه ها میتونه خیلی زیاد مفید باشه 

یادمه فرزند اولم که دنیا امد، ( ۱۵ سال پیش) وقتی از بیمارستان برگشتم،  خواهرشوهر عجله ای اومد بچه را دید و سریع رفت، گفتم چرا اینقدر دیرش می‌شد

مادرشوهرم گفت کلاس آموزش رانندگی میره...

من اون زمون سن زیادی نداشتم و با شنیدن این حرف، انگار شاخک های حسادتم خییلی فعال شدن و نتونستم تحمل کنم😅

(البته خواهرشوهرم ۶ سال ازم بزرگتر بود و همسایه ما بود و عروسی مون هم تقریبا باهم بود، یعنی فاصله دوماه، همین موارد باعث شده بود روش حساس باشم)

خلاصه، بچم که حدودا ۲ ماهه شد، کلاس آموزش رانندگی ثبت‌نام کردم، و مرتب شرکت کردم بطوریکه وقتی تصدیق خواهر شوهرم رسید چیزی وقت نشد گواهینامه منم رسید😁

و از اون روز در حال روندَن هستم و بزرگترین نعمت و لذت زندگیم میدونم....☺️

نه عزیزم ناراحت نشدم اتفاقا دارم یاد میگیرممن هنوز جهازمو نبردم بیشتر وسایل پیک نیک رو خریدم. اینجا ...

یک جوری برای خودت خرج کن که اعتدال برقرار باشه 

نه که هر چی داری بدی به مادرت 

یا جمع کنی برای پس انداز 

و نه اینکه بگی وام رو بذارم ماه بعد پرداخت کنم بذار وام بیفته عقب 

اعتدال 

بنظرمن دوعلت اساسی میتونه باشهیکی کیفیت مواد غذایی توقیمتش تاثیر دارهیکی هم علت اینه مجبور هستند با ...

خدا پدر و مادرتونو بیامرزه

اکثر ماها که اینجاییم فکر می‌کنیم ما خیلی قناعت و صرفه جویی میکنیم و بیشتر از این امکان نداره ولی اینطور نیست انسان میتونه خودش رو با شرایط وفق بده 

منم مثل معصومه جون روزای سختی داشتم حتی روزایی بودن که به خاطر بیکاری همسرم روزانه مجبور بودیم سه نفره 2 تا تخم مرغ بخوریم و چون پول نداشتیم پوشک بخرم و پارچه میزاشتم تمام پای بچه م قرمز شده بود

من عدس پلو، لوبیا پلو، عدسی استانبولی و... اصلا گوشت نمی‌زنم پس خیلی مصرف گوشتم کمتر از کسی هست که تمام اینا رو با گوشت درست میکنه نه اینکه دوست نداشته باشیم ولی چون الان شرایطمون سخته مجبوریم

محال من برم سوپری و جز اون وسیله ای که میخوام چیز دیگری بگیرم و نمیتونم خانمایی که میگم ما میرم یه چیز بگیرم و باکلی خرید اضافی برمیگردیم رو درک کنم

سال 86 ازدواج کردم به جز مبل و تلوزیونم که چند سال پیش عوض کردم البته تلوزیون مون چون قدیمی بود ال ای دی خریدیم هیچ وسیله ای شکر خدا عوض نکردم و همگی سالمن

در مصرف آب و برق و.. صرفه جویی میکنم مثلا الان که ساعت 12 ست لباسشوییم روشنه و دارم لباس میشورم

تو شهر ما بازار تره بار هست که جمعه شبا حراج میزنن و قیمت خیلی مناسبه منم چون خونه مادرم نزدیک اونجاست و معمولا جمعه شبا اونجام میرم خرید همین امشب حدود 3 کیلو هلو و شلیل خریدم 50 تومن 

و خیلی کارای دیگه

و در نهایت اینکه منم خیلی چیزا دلم میخواد ولی در حال حاضر که قسطامون زیاده مجبورم امسال رو با همین سر کنم 

و بعد از کم شدن قسطا آن شاءالله قصد دارم کمی به خونه زندگیمون برسم و راحت تر خرج کنم

2810