2777
2789
میترسم این سریال و با همسرم ببینم

نه خانومه خسیس نیست اتفاقا خیلیم به خودش میرسه کلا داستانش یچیز دیگست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مبلغی که به مادرم بخوام بدم به نظرتون ماهیانه چقدر باشه .؟گوشت مرغ حبوبات شوینده لبنیات و.. همه چی ر ...

عزیزم من نمیتونم مبلغ بگم 

خودتون بهتر میدونید چقدر هزینه کنید و قطعا هم دچار چالش بشید با مادرتون 

فقط بنظرم چیزی نگید ک دیگه پول نمیدم بهتون 

بگید واقعا بعد خونه خریدن دستتون تنگ شده 

خودتون ببینید چقد معقوله براش پونصد یا ی تومن یا حتی بیشتر اما شما گفتید فقط پنج تومن براخودتون میمونه بخاطر همین یکم سخت میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد همسر احمق من توگرما هلاک شدیم بخدا خواستیم کولر گازی بخریم با پول خودم اینقدر تحقیرم کرد پیش مغ ...

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند.

قطعا همسر ناسپاس شما بااین کاراش شما رو از خرج کردن منصرف می کنه. کسی که شکر گزاره همیشه نعمت ها به سمتش روانه میشه و انسان ناسپاس نعمت ها رو از دست میده 

خدا همیشه سیب سرخ و اینا رو میده دست شغال.

والا من جای شما بودم درجا از مغازه میومدم بیرون هم پول خرج کنی هم برات زهر شهگ

فقط برو تو کار بهبود  کیفیت زندگی خودت

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
سلام دوستای عزیزم امیدوارم روزگار بروفق مرادباشه😊من یه حرکت یهویی زدم😬ولی الان دودلمهمسرم گفت اگرم ...

رانندگی یک نعمت بزرگه. همه اولش ترس داشتن ده بار پاشون لرزیده. دستاشون لرزیده. تصادف هم جزئی از رانندگیه... با رانندگی و ماشین شخصی میتونی یک راننده حرفه ای بشی مخصوصا اینکه همسرت پشتت باشه دیگه تامام.

سلام عزیزم، چه خوب طرفهای شما نذری زیاد میدن نوش جانتوت. برای ما که انگار قحطیه مگر اینکه دوستی آشنا ...

قیمه نذری یه مزه دیگه میده واقعا

دلتون نخواد اینجا اینقد غذای نذری میدن  هر چی تو یخچال و فریزر میچپونیم تموم نمیشه کاش بودید به شما هم میرسید

کلی هم به نیازمندا میبخشیم 

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند.قطعا همسر ناسپاس شما بااین کاراش شما رو از خرج کر ...

درست میگی گلی ولی من بخاطر بچه هام و خودم نمیتونستم گرما رو تحمل کنم مجبور بودم

امضات رو انگار برا من نوشتی بخدا 

پیام های شما رو چندین بار خوندم از همگی تشکر میکنم

ان شالله فردا برمیگردم خونه

اطراف ما مرکز خرید نبود چند باری دریا رفتیم قایق موتوری سوار شدیم البته تخفیف داشتیم اگه قبلا بود سوار نمیشدم به خاطر پولش

پول غذا و جا هم بعد از تخلیه باید بدیم ک حدود ۲ تومن میش

یه شب ساحل دیگه رفتیم ورودی داشت ۲۵ تومن خیلی جالب بود ک همسرم گفت پولیه من سکوت کردم و رفتیم و خیلی شلوغ بود و پر از سگ که منم دوس نداشتم

یه شبم ساری رفتیم و از یه مغازه ک لباسای وارداتی داشت یه تی شرت یه ۳ تیکه و یه شلوارک خریدم مبلغ ۴۰۰

امروزم جمعه بازار جویبار که واقعا عالی بود ۳۰۰ دو تا کفش ساحلی

دو تا کلاه ۲۰۰

دو تا شلوار دامنی ک برا تنوع خریدم تا حالا نداشتم ۳۰۰

بهترین خریدم کیف جنس خوب بزرگ و کوچیک ۶۵۰

برس چوبی ک چندین سال میخوام بخرم ولی چون گرون بود منصرف میشدم‌۱۵۰

چند قلم و یادم نیس

صندل ۷۰۰ بود ک دلم نیمد انقد هزینه کنم و خیلی هم به دلم ننشست

سوغاتی هنوز نگرفتم از اخرین مسافرت برا سوغاتی بحثمون شد و هنوز همسرم حرفی از خریدش نزده

منم نمیتونم دست خالی برم میخوام یه چیز متفاوت از کلوچه و لواشک و... بخرم اگه بشه

همسرم اصلا حرفی از خریدام نزد انگار اصلا متوجه نشد من وسایل گرون تر از همیشه خریدم

و این‌که میترسم جنس گرون بخرم و خوب در نیاد اینجوری حس بدی میگیرم

سلام خواهری گلم انشالله که حال همگی خوب باشهسوگواری و عزاداریهاتون قبولچند وقتی هست زیاد نمیام تاپیک ...

عزیزم رنده کن با یه مقدار کم گوشت چرخکرده و پیاز و ادویه ورز بده داخل کیسه فریزر بریز به قطر یک سانت پهن کن و با سیخ خط بنداز شبیهه کوبیده و بذار تو فریزر

هر وقت خواستین دربیار سرخ کن با گوجه و خیارشور میل کنین

پیام های شما رو چندین بار خوندم از همگی تشکر میکنمان شالله فردا برمیگردم خونهاطراف ما مرکز خرید نبود ...

مبارک باشه عزیزم فقط حواست باشه بیشتر از نیازت خرید نکنی❤

جنسای خوب بگیر کم بگیر

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
پیام های شما رو چندین بار خوندم از همگی تشکر میکنمان شالله فردا برمیگردم خونهاطراف ما مرکز خرید نبود ...

دوستان ببخشید سوال متفرقه میپرسم هوا گرم نبود شمال برای مسافرت الان ؟

سلام دوستای عزیزم امیدوارم روزگار بروفق مرادباشه😊من یه حرکت یهویی زدم😬ولی الان دودلمهمسرم گفت اگرم ...

صددرصد کار درستو انجام دادی

رانندگی برا خانوما از واجباته. ترس نداره اصلا فقط دقت میخواد. 

2810