2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من حرمت لباس خونگی کمتر از لباس بیرون نیست🌹لباس خونگی رو برای دل خودمون میپوشیم🌹لباس خونگی مط ...

لباس بیرون احتمالا چون گرون بوده زیاد سمتش نمیرفتم اگه حراجی بود میگرفتم اونم قیمت ارزون

ولی در عوض کلی لباس خونگی ارزون میخریدم اونم تعداد زیاد

ایده کشو لباس هم خوبه اجراش میکنم 

لباسای خونگی م همیشه جذب بودن از دیروز چند تا گشاد خریدم واقعا خیلی راحته 

ساحلی و دامن هم تا حالا نداشتم باید بگیرم

من خودم اعتقاد دارم هر چی تو سنش خوبه

وامش امتیازی بود، مبلغ هم ۳۰تومن

عجب واسه ۳۰ تومن کسر از حقوق خواستن؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خب پس اونقدرا هم ک خودت از خودت گفتی اوضاع خراب نیس فقط درست خرج نمیکنی دروغ نگم بهت ک منم همینم😂 ن ...

مبلغی که به مادرم بخوام بدم به نظرتون ماهیانه چقدر باشه .؟

گوشت مرغ حبوبات شوینده لبنیات و.. همه چی رو خودم میخرم تا حتی هزینه سرویس کولر پکیج با خودمه

فقط نون و میوه و پولی که برا خودش لباس بخره

سلام دوستای عزیزم امیدوارم روزگار بروفق مرادباشه😊من یه حرکت یهویی زدم😬ولی الان دودلمهمسرم گفت اگرم ...

صد در صد تصمیم درستی گرفتی 

با یاد گرفتن رانندگی سطح رفاه برای شما بالاتر میره

سلام دوستای عزیزم امیدوارم روزگار بروفق مرادباشه😊من یه حرکت یهویی زدم😬ولی الان دودلمهمسرم گفت اگرم ...

عزیزم ❤️

خودت جواب خودتو تو امضات نوشتی گلم🌹

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
2810