2777
2789
سلام دوستای عزیزم امیدوارم روزگار بروفق مرادباشه😊من یه حرکت یهویی زدم😬ولی الان دودلمهمسرم گفت اگرم ...

بهترین تصمیمی که گرفتی در اینده متوجه میشی که چه کار به جا و خوبی کردی

من ۱۸ سال هست رانندگی میکنم و یکی از بزرگترین لذت های زندگیم هست .حتما از پسش بر میان . 😍😍😍😍🌹🌹 ...

چقدر عالی عزیزم😍همیشه سرزنده و‌موفق باشید

😍❤️مرسی خیلی امیدوارشدم باحرفتون

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم امیدوارم روزگار بروفق مرادباشه😊من یه حرکت یهویی زدم😬ولی الان دودلمهمسرم گفت اگرم ...

عزیزم من همیشه میگم یکی از مهمترین و باارزش ترین  نعمتهایی که خدا بهم داده، بعد از سلامتی، نعمت رانندگی و مستقل شدنه

اگر این مهارت نداشتم به هیچ کدام از اهدافم نمیرسیدم 

سلاممن ثبت نام کردم اما برای یکماه باید ۵۰۰ هزار تومان ، کمترین حالت ممکن پول بدم تا پروفایلم روی سا ...

شما پایه ی چندم تدریس میکنید؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم من همیشه میگم یکی از مهمترین و باارزش ترین نعمتهایی که خدا بهم داده، بعد از سلامتی، نعمت رانن ...

بله عزیزم حرف شما کاملادرسته

واقعا رانندگی‌نعمته من خیلی به این‌مستقل شدن نیازدارم

چون‌ پسرم کوچیکه و سختمه خیلی جاهارو همش باتاکسی رفتن

همسرم میگه گواهینامه روبگیر راحت باپسرمون برو بگرد و‌کاراتوانجام‌بده

کار درستی بود عزیزم

ترس نداره که

اینهمه خانوم میتونن شما هم میتونی

فکر کن مثلا همسایه بیاد بگه ماشینو جا به جا کنید بگی نه ببخشید بلد نیستم؟ یا مثلا تو خیابون همسرت بدجا بذاره بره خرید هی استرس داشته باشی؟

یه مهارت لازمه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
کار درستی بود عزیزمترس نداره کهاینهمه خانوم میتونن شما هم میتونیفکر کن مثلا همسایه بیاد بگه ماشینو ج ...

بله درسته🤦🏻‍♀️خیلی زشته تواین دورو زمونه بگی رانندگی‌بلدنیستم

مرسی ازامیدوانگیزه ای که‌بهم‌دادید😘

واینکه دوستان اگردوست داشتین برام دعاکنیدتاعمل موفقیت امیزی داشته باشم..😇😇😇

بسلامتی عزیزم❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اون‌موقع که من نظر دادم خیلی شرح حال نداده بودی😁بعد که همه رو خوندم متوجه شدم که واقعا دلت نمیاد بر ...

رستوران زیاد رفتم کارت داریم ماهی یک بار رفتم

جایی ک لاکچری باشه نرفتم

اهل فخر هم نیستم یعنی اصلا شاید به کسی هم نگم رفتم 

برای دیگران هم خرج نمیکنم فقط مامانم دوران مجردی خیلی خرج میکردم

الانم که قسطمون زیاد خیلی کمتر شده فقط در حد خوراک

بله تغییر خیلی سخته الان تو مسافرت خیلی سعی میکردم خرج کنم خیلی جاها موفق شدم ولی بازم این خساست جلومو میگرفت خیلی دارم تلاش میکنم

عزیزم احتمالا تا حدود ۱۰ میلیون دیگه سقف اقساط رو براتون بزنه و البته شاید هم بیشتر .

یعنی وامشون که باید یکساله بازچرداخت بشه رو، ده میلیون قسط ماهانه برامون در نطر میگیرن؟

حدود صد میلیون تا صدو ده میلیون وام میدن؟ 

سلام دوستان مشکل من شاید ربطی به تایپک نداره اما خواستم کمکم کنید.من اعتیاد به اینستا دارم ازوقتی که ...

کار خوبی کردی که حدف کردی ، البته میتونستی برنانه واسه خودت بتویسی و با خودت هر روز بگی ،هر وقت تمام کارام رو انجام دادم میرم سمت گوشی و اینستا ، منم یه مدت خیلی وابسته اش بودم البته شعلمم تو همون فضا بود

یعنی وامشون که باید یکساله بازچرداخت بشه رو، ده میلیون قسط ماهانه برامون در نطر میگیرن؟حدود صد میلیو ...

عزیزم اون دیگه بستگی به خودتون داره سقف وام رسالت ۴۰۰ میلیون هست ولی شما براساس میانگین حسابتون باید ببینید چه قدر میتونید وام بگیرید .

ولی حالا مثلا اگر امتیازتون ۱۰۰ میلیون باشه میتونید ۱۰ ماهه پرداخت کنید .

ولی اگر امتیازتون ۲۰۰ میلیون باشه با توجه به مقدار قسطی که میتونید بدید ۲۰ ماهه هم میتونید پرداخت کنید . 🌹🌹🌹

2810