2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیف دی جی کالا؟

بله کیف پول دی جی کا لا 

وارد دی جی میشین بعدش میزنی کیف پول بعدش شارژ کیف پول وارد درگاه پرداخت میشه شماره کارت و مشخصات وارد میکنید وقتی پول اومد یه کارت تعریف میکنید و پول برگشت داده میشه 💚

سلام.دوستان من یه راهنمایی میخوام خیلیییی خیییلی برام نظراتتون ارزشمنده !من ۲۱گرم طلا به یکی از در ...

سلام عزیزم.

وقتی قراره طلا بهتون برگردونن به نظرم پولشو نگیر خورد خورد.

بزار خودشون خوردخورد طلا بخرن.

وقتی چندماه پول بدن به نظرشون زیاد میاد و میگن ای بابا این پول طلا هنوز تموم نشده؟

دوستان ی راهنمایی کنین 

بنظرتون وام ۱۰ تومنی بلو رو بگیرم؟یکساله ماهی نهصد قسطشه 

و بااون ۱۰تومن طلا بخرم

یا اینکه تو طلاسی هرماه خودم خرید بزنم؟

دودلم زیر قسط برم 

🌷✨️
دوست عزیز میتونم بپرسم مبلغ وام درخواستاتیتون چقدر بودش و وام امتیازی بود؟ اخه منم میخوام اقدام کنم

وامش امتیازی بود، مبلغ هم ۳۰تومن

مادر شدن خیلی خوبه... اما مادر داشتن قشنگ تره.!! 😔 وقتی لایک کردم، یعنی برای چیزی که ازت یاد گرفتم ، برات دعا کردم، خیر ببینی.🙏  لطفاً شما هم برای من دعا کنید.ممنون 🌹

سلام دوستان ...عزاداری هاتون قبول باشه.‌.یه گزارش بدم ازتیرماه که به برکت سیدالشهداخیلی ماه کم خرجی بودومهمان اقابودیم🖤🖤🖤...این ماه یه ماه تاثیرگذاربودتوزندگیم ومن باکمک خداولطف شمادوستان موفق شدم یه تصمیم مهم بگیرم وبرای جراحی زیبایی که دوست داشتم انجام بدم وقت گرفتم😜😜😜..منی که همه چیزم باحساب وکتابه ازشمادوستان یادگرفتم بایدبرای خودم ارزش قائل باشم واینکه یه زن تابه خودش ارزش نده دیگرانم نمیدن...اولش فکرمیکردم بامخالفت همسرم روبه رومیشم که اینطورم شداماوقتی حرفاموشنیداونم باهام داره همکاری میکنه والان درگیرازمایش واین جورکارام🤗🤗🤗...عزیزان من به جمله ی زنی که خرج نداره ارج نداره😒 وجمله ی توخرج نکن تایکی دیگه بیادبه جات خرج کنه😏😏😏 شدیدااعتقادپیداکردم..خانوماایناشعارنیست به خداکه عین واقعیت مرداخیلی بی وفاترازاین حرفاهستن که مابخوایم انقدردرگیرکنیم خودمون رو..پس خودمون بایداول خودمون بهابدیم😏😏😏😏 ...ازتون ممنونم ازمنی که براهمه چی ریزحساب میکردیه شخص دیگه ای روساختین🤗🤗 که  الان میخوام برای دل خودم خرج کنم حتی لازم باشه طلاهم میفروشم به قول قدیمیاتیله جمع میکنیم برای بازی😉😉😉...دوسستون دارم باتشکرازهمگی مخصوصارویاجون ومعصومه ی عزیزم😍😍😍

سلام دوستای عزیزم 

امیدوارم روزگار بروفق مرادباشه😊

من یه حرکت یهویی زدم😬ولی الان دودلم

همسرم گفت اگرمیخای بری گواهینامه بگیری الان پول دارم یا میخای برو باهاش طلابخر ولی نمیتونم بعدا دوباره پولی برای گواهینامه بدم😑

منم تو یه تصمیم‌ناگهانی رفتم و کارای ثبت نامموانجام دادم ولی الان دودلم چون خیلی استرس دارم 

ازیه طرف دوسدارم رانندگی‌کنم‌و‌مستقل باشم ازطرفی میگم‌من‌که ازرانندگی‌میترسم کاش پولمومیدادم طلا

به نظرتون تصمیمم درست بوده؟

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
سلام دوستای عزیزم امیدوارم روزگار بروفق مرادباشه😊من یه حرکت یهویی زدم😬ولی الان دودلمهمسرم گفت اگرم ...

سلام عزیزم ، بهترین تصمیم رو گرفتید . 😍😍😍😍

رانندگی مهارت مهمی هست که همه ما خانم ها باید بلد باشیم . 🌹🌹🌹

سلام عزیزم ، بهترین تصمیم رو گرفتید . 😍😍😍😍رانندگی مهارت مهمی هست که همه ما خانم ها باید بلد باشی ...

ممنون از امیدی که بهم‌دادید😍

خودمم خیلی دوسدارم برم‌یادبگیرم همش میترسم ازپسش برنیام

ولی خب باتوکل به خدا پیش میرم 

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
ممنون از امیدی که بهم‌دادید😍خودمم خیلی دوسدارم برم‌یادبگیرم همش میترسم ازپسش برنیامولی خب باتوکل به ...

من ۱۸ سال هست رانندگی میکنم و یکی از بزرگترین لذت های زندگیم هست .

حتما از پسش بر میان . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

2810