2777
2789
سلام عزیزان برای دخترم از طریق زیپاد براش ۲۵۰۰ وام گرفتم الان تو قیمت تسهیلات هست چجوری بریزم به کار ...

سلام روز بخیر اینقدر تلاش کردم تا خودم یافتم . مثل اعتبار خودم پول دخترم را از آپ خودم افزایش اعتبار زدم و وارد کیف پول و بعدش به کارتش انتقال دادم

دخترم عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا پس انداز کردن دوملیون پول سکه پارسیان بهتره یا پلاک کوچیک؟یا تو قرض الحسنه نگه دارم؟

سکه پارسیان

ماهی یک دونه بخر حدودا میشه ۸۰۰ سوت 

سال دیگه همین موقع ۱۰ گرم طلا داری

فقط از چندتا طلا فروشی بپرس اونی رو بخر که هزینه وکیوم کمتری میگیره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من خودم گفتم ک امروز ناهارو زودتر درست کردم دخترمم ی کم مریضه اصلا بهونه هله هوله نگرفت. الانم ماکار ...

گلم اگه دختر قشنگت بخاطر چیپس و هله و هوله گرفت

براش سیب زمینی سرخ کن

خلال ها رو نازک تر بگیر که ترد تر بشه و اون هوس هله هوله می‌خوابه

بعد همون پول رو که حداقل ۱۵۰ تومن میشه رو از طلاسی براش طلا بخر یا بذار توی حساب پس اندازت و هروقت رفتی بازار از طلافروش معتمد حساب دفتری باز کن و همون پول رو براش سوت طلا بخر.

چند وقت پیش من با خانمی حدودا ۴۵ ساله صحبت می‌کردم و بهشون حقانی رو پیشنهاد دادم. ایشون گفتن دختر من که ۱۸ سالشه هییییچ مراعات نمیکنه. گفتم خانم من مثل خواهر شما و فقط چند سال از دخترتون بزرگترم و دارم به عنوان یک فرزند میگم. من وقتی ببینم پولی که صرفه جویی کنم هیچ نفعی برای من نداره چرا صرفه جویی کنم؟ اما اگه ببینم پول صرفه جویی شده که دارم مدیریت میکنم میشه طلا. بعد همون طلا میشه لپتاپ یا ماشین زیر پام، یا میشه کلاسی که دوست دارم برم اما گرونه، به مادرم میگم برای من طلا بخره. شما هم اگه به دخترت نشون بدی داری از پولی که سهم خودشه براش طلا میخری، دخترت صرفه جویی میکنه. خلاصه اون خانم قانع شد که برای دخترش طلا بخره.

عزیزم شما هم از الان براش بخر. اینطوری میبینه که چه راحت به خواسته هاش میرسه و براشون تلاش میکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم بدون دلیل موجه اجازه اخراج نداره میتونی اداره کار شکایت کنی یا برگشت ب کار میزنن یا خق و حقوقت ...

قرار داد نداریم صاحب کارم نسبت خونی باهام داره 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

من خیلی لوازم لب طلایی خوشم میاد برا آشپزخونه ولی لیواناشو خریدم طلایی هاش پاک شده الان میخوام آرکوپال یا چینی بگیرم نمیدونم میتونم به حرف فروشنده اعتماد کنم اگر غرفه ای از باسلام یا دی جی کالا میشناسید لطفا بهم معرفی کنید قیمتش مهم نیس فقط اصل باشه و پاک نشه🤕ممنونم.

راستی برای اینکه نگین نامرتبط هستش تقریبا یک ملیون دادم به لیوان ولی لبه های دوتاش پاک شده کلا دوس ندارم بقیه شو استفاده کنم.

سلام.

دوستان من یه راهنمایی میخوام خیلیییی خیییلی  برام نظراتتون ارزشمنده !

من ۲۱گرم طلا به یکی از  درجه یک هام قرض دادم و فروختم پول لازم بودن قراره همون ۲۱گرم رو  پس بدن!

این طلاهاهم مخفی هست عجله ای ندارم براش 

همسرمم خبر نداره!

اما  نمیتونن یکدفعه ای 

قراره ماهانه ۶ونیم میلیون   به من بدن 

حالا به من کمک کنید  من چجوری این پول رو  خرید کنم؟

نظر خودم اینه که هر ۲ماه یا ۳ماه جمع کنم طلا بخرم؟

خواهش میکنم کمکم کنید 

اگر بخام این پول رو نگه دارم هر ۲ماه یا ۳ماه بخرم 

این پول رو توی چه حسابی بخوابونم که مثلا سکه اینا هم جمع کنم تا همینشم به دردم بخوره که بتونم وامی هم بگیرم طریق کار کرد حسابم 

از زندگیه یکی از دوستام میخوام بگم که الان خییییلی ناراحتن که چرا جمع نکردن ،چرا پولهاشون رو الکی خرج کردن !

دوستم مجرده 

چند وقت پیش رفته بودم خونشون.

متاسفانه به هیچ عنوان توی هیچ زمینه ای نظم و برنامه ریزی ندارن ،یعنی شما از وسایل خونه بگیر  تا خورد و خوراک و حتی لباس هایی که میپوشن...یا حتی  موقعیت اجتماعی ...حتی مالی 😔😌

خیلی براشون ناراحتم چون خانواده ی خیلی خوب و مهربان و آبرومندی هستن ولی صدها حیف که قدرشو ندونستن....

رفتم برای دیدن دوستم .

دوستم ۲۹سالشه مجرده فعلا

یه برادر داره ۲۵ساله  ویه برادر کوچیکتر هم دارن ...

مادرشون نمیدونم چرا خود به خود شروع کردن گلایه ازگرونی و ناراضی از شرایط  ...

ما حدود  ۱۵ساله باهم آشناییم...

مادر شروع ‌کرد به درد و دل کردن 

که ایکاش بیشتر دقت میکردیم کاش جمعمیکردیم الان دیگه نمیتونیم و ....

شوهرشون توی شرکت خیلی خوب رسمی بودن ۱۱سال پیش  بازنشسته شدن اون زمان یک میلیارد به گفته ی خانومه خونه به همسرشون برای بازنشستگی داده بودن و بعلاوه  حقوق های خوبی ک در طی سالها  کار کردن گرفتن و ...

اگر بخام با جزئیات بگم بیش از حد طولانی میشه فقط تااین حد بگم که این پول رو درست مدیریت نکردن  

اول دادن ملک خریدن یکی از شهرهای توریستی که وقت هایی که آب و هوای تهران گرم و آلوده بوده میرفتن اونجا که همه ی فک و فامیل هم برادرا و خواهرا  برلی گشت و گذار می‌رفتند خونه ی اینا ...

بعد از یه مدت  مادر خونه تصمیم میگیره  مغازه باز کنه  اما  برداشتن ملک اونجا رو فروختن دوباره توی محل خودمون  پول پیش دادن توی خیابون اصلی اجاره کردن که دوستم و مادرش کار کنن ...

و بقیه ی پول هم کم کم دستشون خرج شده ..

و حالا دیگه رهن خیابون اصلی  گرون تر شده و اینا حالا توی کوچه مغازه اجاره کردن ..

دارایی هم 

یه خونه ی ۵۰متری دارن  با وسایل های بسیااااار قدیمی 

یه ماشین قدیمی 

پسر خانواده شاغل نیست  درآمدی نداره 

پدر خانواده بازنشسته 

درآمد دوستمم حالا به هر حال متوسطه رو ب پایینه...

مادر دوستم گفت هیچ طلایی هم نداریم هیچی...

متاسفانه نمیدونم چرا اصلا از اول اهل تمییز بودن و مرتب نبودن ...

واقعأ  خانواده ی مهربون خوش‌اخلاق با مرام هستن 

الان زنگ بزنی کاری از دستشون بر بیاد همشون برات بسیج میشن که انجام بدن ...

اما وقتی از خونشون اومدم بیرون تا چندین روز ناراحت بودم چون حسرتی که مادر دوستم داشت و خود به خود  شروع کرد به درد و دل کردن با منی که جای دخترشم ...

و سکوت های دوستم ناراحتیش ...

واقعأ غصه خوردم براشون تو رو خدا هر جور شده فقط به فکر حال و زندگی دو روزه نباشیم 

به فکر آینده خودمونو  و بچه هامون باشیم 

بچه ها رو جوری بار بیاریم که  هنری یاد بگیرن کنار درس  و مسئولیت پذیر باشن تا فقط خونه نشین نشن یا بخاطر مدرک تحصیلی ک میگیرن بگن ما سره فلان کار نمیریم بااین مدرک ...

دوباره دلم گرفت براشون..

چون روزای خوششون رو دیده بودم 

دوره ی مدرسه خوش تیپ ترین دختر  مدرسه بود دوستم

لارج ترین 

من گوشی هم نداشتم اما اونا  گوشی هم داشتن تبلت هم‌..

دوست عزیز لذت بردم ممنون که باهامون به اشتراک گذاشتین لطفا از روتین های رسیدگی به خودتون (ظاهر)هم بر ...

خواهش میکنم

خوشحالم مورد پسندتون واقع شد

ب روی چشم اگه جیزی بلد باشم بدون شک کوتاهی نخواهم 

کرد

سلام دوستان وقت بخیر 

اگر کسب و کار سنتی دارید 

برای ارتقا کارتون آموزش ببینید 

اگر می خوایید تو اینستا خوب باشید براش وقت بذارید دوره ببینید 

اینستا فقط این نیست که یک عکس بذارید بگید فلان محصول انقدر تومن هست یا حتی بگید برای قسمت بیایید دایرکت 

مطمئن باشید این روش پیش روش های نوین هیچ جایگاهی نداره 

روی کارتون سرمایه گذاری کنید 

قدرت آموزش اینترنتی رو دست کم نگیرید 

مارکتینگ رو یاد بگیرید 

این که تو اینستا چطور کار کنید رو یاد بگیرید 

شما تو روستا هم باشید همگام با تکنولوژی می تونید خودتون رو ارتقا بدید 

فقط باید هدفمند کار کرد

باید هدف مند و مستمر تلاش کرد 

2810