2777
2789

راستی یکی دو روز قبل تاسوعا میوه فروشی محل چون میخواست چند روز تعطیل کنه چند جعبه زردآلو با قیمت کیلویی ۱۵ و ۲۰ تومن گذاشته بود و بیشترشم سالم بود، سه جعبه ازش خریدیم، سالمها رو جدا داخل چند تا سبد گذاشتم یخچال برای استفاده روزمره و بعضیاشم نرمتر یا ترش بود اونا رو تبدیل به لواشک کردم، خوشبختانه این روزا هم که آفتاب میوفته تو بالکن همشون در عرض سه روز خشک میشدن، جمع میکردم 

سینی های جدید میذاشتم، یه عالمه لواشک بهداشتی و خونگی بهم داد، من و همسرم لواشک خوریم و جزو تنقلات روتینمون هست.

پارسال فرصت نداشتم درست کنم به ناچار از بیرون از این پذیراایها که به نظر بهداشتی تره میخریدیم ولی گرون بود و تا حدودی هم به دلم نبود.

سلام دوستان من حساب کتاب کردم دیدم واقعا به چیزی نیاز ندارممم مثلا ۱۲تا تیشرت دارم ک ۳ تاش هنوز اتیک ...

عزیز جان ، تاپیک مینیمالیست را بخوان کمکت می‌کنه 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزمزمه شما مدرک و رشتت چیه ؟؟باید بری مدرسه و بگی میخوای اینجا کار کنی ؟و اینکه ظاهر باید چطور باشه

من ارشد فیزیک دارم 

برای جذب اول که ظاهر آراسته مهم اتفاقا باید آزاسته و ساده باشید همین و اینکه بتونید با اعتماد به نفس حرف بزنید و چند تا مدرسه برید تا بتونید شروع به کار کنید تو شروع به کار اصلا نباید به پول هم اهمیت بدید چون اون مدرسه داره بهت رزومه میده 

اگه کارت خوب باشه و خیلی قوی باشی بعد چند سال که معروف شدی و مدارس دیگه خواستنت میتونی رقم رو خودت تعیین کنی

من خودم از سال ۸۶ دارم تو مدارس درس میدم 

الان سال هجده ام تدریسم هست 

خيلي ممنونم كه نظر ميدينمن ٤ ساله تو يه مدرسه تدريس ميكنم كه تعداد دانش اموزام ٣٨ تا٤٢ نفر بودهفقط ي ...

همکارمن آقاست

ماهی ۳۰۰تومن میگیره  ازبچه ها پنج شنبه هاباهماهنگی مدیر کلاس فوق العاده میزاره مثلا ۱۵نفر درس ریاضی

چون گروهی میان کمترمیگیره ولی تعدادبیشتر خودش میگه برام خوبه

شماهم میتونی اینکاروکنی حالامدرسه نمیزاره بایکی از کانون های شهرتون که دولتی هم باشه هماهنگ کن هفته ای یکروز دوساعت جابدن هزینشو درحدمعقول پرداخت کنی

بعضی مساجدهم جادارن هزینه نمیگیرن یاخیلی کمتر ،بروبپرس ان شاالله کارت حل بشه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خيلي ممنونم كه نظر ميدينمن ٤ ساله تو يه مدرسه تدريس ميكنم كه تعداد دانش اموزام ٣٨ تا٤٢ نفر بودهفقط ي ...

برای گرفتن شاگرد خصوصی می تونید از سایت  استاد سلام و سایت های مشابه استفاده کنید 

اینجوری اگر بستر و عملکرد خوبی داشته باشید می تونید شاگرد خصوصی آنلاین بگیرید

نیازی نیست حتما تو محله و شهر شما باشه 

برای گرفتن شاگرد خصوصی می تونید از سایت  استاد سلام و سایت های مشابه استفاده کنید 

اینجوری اگر بستر و عملکرد خوبی داشته باشید می تونید شاگرد خصوصی آنلاین بگیرید

نیازی نیست حتما تو محله و شهر شما باشه 

سلام دوستانمن از مهر خواستم وام بگيرم ضمانت رو سفته الکترونیک انتخاب کردمولی بعد خرید سفته بانک پیام ...

سلام عزیزم .

منم سفته الکترونیک از آی کاپ خریدم و همسرم به عنوان ضامن تایید کرد ، ولی کارشناس مهر قبول نکرد

حضوری رفتم شعبه ، گفت همسرت حقوق بگیره ، باید گواهی کسر از حقوق ارائه بدی ،(چون فیش حقوقی رو بارگذاری کرده بودم) 

(یجور سخت گیری و محکم کاری برای خودشون هست).

گفتم؛ اینجا گزینه ی سفته گذاشته شده ، منم انتخاب کردم، اگه قبول نبود ، نمی زاشتید ، که من اینقدر هزینه نکنم. 

گفت؛ اگه شما قسط رو ندید ، سفته رو من چیکار کنم.

خلاصه گواهی کسر از حقوق رو همسرم گرفته بود ، همونجا بارگذاری کردم و ازم برگه رو گرفت لای پرونده گذاشت تا پایان قسط وام.

بعد از ظهر همون روز وام رو برام ریخت. 

احتمالا شعبه ی شما هم مثل شعبه ی من داره سخت گیری می کنه.

مادر شدن خیلی خوبه... اما مادر داشتن قشنگ تره.!! 😔 وقتی لایک کردم، یعنی برای چیزی که ازت یاد گرفتم ، برات دعا کردم، خیر ببینی.🙏  لطفاً شما هم برای من دعا کنید.ممنون 🌹
سلام عزیزم .منم سفته الکترونیک از آی کاپ خریدم و همسرم به عنوان ضامن تایید کرد ، ولی کارشناس مهر قبو ...

مرسی عزیزم

اتفاقا دیروز ظهر  از بانک زدن

گقتن باید چک بیاری

سفته رو قبول نمیکنیم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام مامان سبحان جان، اعتبار سنجی به چه صورته؟مثلا من فیش حقوقیم ۲۱ تومنه و اقساط از فیشم کم میشه ،خ ...

سلام عزیزم اگر برای اولین بار وام بخوان بگیرین تا اونجا که من میدونم معمولا سقف اقساط تا ۸۰ درصد فیش حقوقی میشه ولی اگر برای دفعه های بعدی باشه ممکن هست سقف اقساط بالاتر از فیش هم بشه با توجه به خوش حسابی .

البته باز اینها اطلاعات من هست یک ملاک های دیگه ای هم ممکن هست در نظر گرفته بشه . 

سلام مبارکه۶درصد حساب شده

فرمول خاصی داره ؟ 

واسه فروش طلا چی؟

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
2810