2777
2789
از سکه پارسیان میترسم تقلبی دربیاد

عزیزم حتما برین پیش طلا فروش همون مقدار پولی که دارین بدین براتون تو‌دفتر ثبت کنه که فلان تاریخ فلان مبلغ اندازه چند سوت یا چند گرم خرید کردین و وقتی مبلغ خوبی شد برین گردنبند مورد علاقتون خرید کنین . یعنی حساب دفتری یا همون صندوق طلا با خود مغازه دار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه بار کرم مرطوب کننده خریدم تاریخ انقصاش را پاک کرده بودن و بوی بدی هم میدادلطفا اگر ضد افتاب تو ...

سلام عزیزم من از اسفند ماه با فروشگاه خانومی آشنا شدم تمام محصولاتش تاریخ انقضاش تا چندسال دیگه هست،هیچوقت بسته بندیش خراب نبوده و درضمن اگه اعتبار اسنپ داشته باشیو میتونید طی ۴قسط پرداخت کنید

و مهمتر از همه اینکه تخفیفهای خوبی میزاره

سلام شالیز جان میشه در مورد این وامی که میخواهید بگیرید یکم توضیح بدیدو عکس مربوط به چه برنامه ایی ه ...

سلام عزیزم

این وام طرح مهربانی بانک ملی هست، والا هنوز اقدام نکردم فقط اسمش رو از گوگل سرچ کردم و داشتم شرایطش رو میدیدم

میتونی طرح مهربانی بانک ملی رو سرچ کنی همین عکسی که فرستادم میاره و متوجه میشی چقد سپرده کنی ،چقد بهت وام میدن😘

دلم یه کم آرامش میخواد امروز شنیدم صاحبکارم آخر شهریور اخراجم میکنهاعصابم خورده ۹ ساله اینجا کار کرد ...

عزیزم بدون دلیل موجه اجازه اخراج نداره میتونی اداره کار شکایت کنی یا برگشت ب کار میزنن یا خق و حقوقت رو ازش کامل میگیرن من پدرم اداره کارهست

باهات قرار داد داره؟ 

سلام مامان سبحان جان، اعتبار سنجی به چه صورته؟مثلا من فیش حقوقیم ۲۱ تومنه و اقساط از فیشم کم میشه ،خ ...

گلم میشه بگین کدوم ارگان هستین و چند سال سابقه؟

اخه همسرم امسال دبیری قبول شده میگن حکمش نهایت12 تومنه

سلام خواهری گلم انشالله که حال همگی خوب باشهسوگواری و عزاداریهاتون قبولچند وقتی هست زیاد نمیام تاپیک ...

سلام عزیزم، چه خوب طرفهای شما نذری زیاد میدن نوش جانتوت. 

برای ما که انگار قحطیه مگر اینکه دوستی آشنایی چیزی بیاره. اهل اینکه بریم دنبال نذری هم نیستیم. امسال هوس قیمه نذری کرده بودم اول محرم به خدا گفتم من قیمه نذری میخوام خودت برسون😂 ظهر روز عاشورا همسایه واحد بغل دوتا پرس قیمه آورد برامون🤩 

در مورد سیب زمینی ها، خلال درشت خرد کنید مثل رستورانها، چند دقیقه داخل آب جوش بجوشونید تا یکمی نرم بشه بعد از سرد شدن فریز کنید، موقع استفاده دربیارید و سرخ کنید.

یا میتونید همشو کوکو کنید و میل کنید اگه اضافه اومد داخل ظرف دردار بذارید فریزر موقع استفاده فقط گرم کنید

سلام دوستان.

دو سه تا وسیله که اصلا به کارم نمیومد و سالها قبل کادو گرفته بودم ولی چون مطابق سلیقه خودم و دیزاین خونه نبود، از طرفیم دوست نداشتم خودم اونها رو کادو بدم و سالها داشتن گوشه کمد خاک میخودن، در دیوار فروختم و با پولش یه پارسیان ۳۵۰ سوتی و سه کیلو آلبالو خریدم😄😄😄 

پارسیان رفت کنار بقیه دوستاش❤️

آلبالوها هم تبدیل به مربا و شربت شدن🍒🍒

پارسیانهای من مخفی نیستن و با همسرم معمولا میرم خرید ولی خوشبختانه از این اخلاقها نداره که کنکاش کنه چقدر پس انداز دارم یا توقع داشته باشه در مواقع نیاز بیارم وسط، ولی هر وقت در بزنگاه بودیم خودم با دل و جون طلاهام رو فروختم چون همیشه در راستای ارتقای زندگی مشترکمون بوده و هر وقت پول داشته یا داشتم دوباره خریدیم.

عزیزم چه مدت چه مبلغی گذاشتین برای وام بانک ملی من زدم مثلا دویست تومن دوساله فکر کنم زیاد بود خواب ...

طرح اعتبار ملی جدیده

من یه هفته ۳۰۰ بود بقیش در حد ۱۵۰ و اینا

راستش اصلا یادم نمیاد بخاطر شلوغ بودنم

ولی خیلی راحت و خوب ودفک کنم ۳   ۴ ماهم پول خوابوندم

ثابتم نبود قرض میکردم میذاشتم برمیداشتم

عزیزم باید حساب رو که باز کردید و اعتبارسنجی انجام دادید امتیاز وام شخص دیگری رو بخرید به جای اینکه ...

سلام مامان سبحان جان..

عزیزم یه سوال دارم .

این وام پیش درآمد هست برام ۲ملیونیش فعال شده نوشته تسویه یه هفته ای....یادمه شماگفته بودید ۱ماهه هم میشه تسویه کرد ..

میخواستم  بدونم مطمئنید یه ماهه هم میشه تسویه کرد؟آخه شرایط تسویه ۱هفته ای روندارم...ممنون میشم جوابموبدی آخه میخوام اقدام کنم واموبگیرم...منتظر جوابتون هستم🙏🙏

سلام دوستان از همگی ممنونم که تجربه های گرانقدرتون در اختیار ماها قرار میدین ، آرزو میکنم بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه ، و اما تجربه ی من از خرید پارسيان من چون کارت یارانه دستمه هر ماه با پولش پارسيان می گرفتم شوهرم می خندید میگفت با این سوت ها یه وقت نشی سلطان سکه    اما همین چند روز پیش خواست برای خرید ماشین تکمیل وجه کنه از پولی که کنار گذاشته بود و بقیه ش از همکاراش قرض گرفته بود بازم ۱۵ میلیون کم داشت ، منم بهش گفتم من پارسيان دارم میتونی بری نقدش کنی  اندازه پول مورد نیازته،  می خواستم برم باهاش یه تیکه طلا بخرم انگار روزیه خودته ، حالا حقوق گرفتی برام جبران کن  خلاصه خوشحال شد ، بعد گفتم دیدی این سوت سوت چقدر بدرد میخوره ، الان دیگه میدونه کاری که من میکنم باارزشه میگه تو کارت درسته   

خیلی متغیر من قرار داد پارسالم برای هشت ماه حقوق ماهی ۱۴ تومن بود ۳۸ ساعت در هفته تدریس می کردم و سه ...

عزمزمه شما مدرک و رشتت چیه ؟؟

باید بری مدرسه و بگی میخوای اینجا کار کنی ؟

و اینکه ظاهر باید چطور باشه 

خيلي ممنونم كه نظر ميدينمن ٤ ساله تو يه مدرسه تدريس ميكنم كه تعداد دانش اموزام ٣٨ تا٤٢ نفر بودهفقط ي ...

سلام 

میتونی به بقیه همکاران هم بگی که اگه کسی کلاس خصوصی خواست من هستم .

یا حتی مدارس دیگه هم اعلام کنی.

پروفایلت را بذاری کلاس خصوصی انجام می شود و...

دو سه تا ثابت که پیدا کنی بسه...

گروهی هم خوب نیست ... بیشتر از سه تا چهار نفر گروهی اونم خونه ات راه نده.🏕️🏕️🏕️💛

حالا چرا من گفتم خونه نمیارم...

چون اولا خونه ما جای خوبی از شهر نیست‌.

علت مهم تره ، دانش آموز محل خونه ما را ندونه ، چون همکاران تعریف می کردند نصف شب مامان دانش آموز اومده دم خونه معلم ، پاک کن بچه ام نیست یا تکلیف را میشه بگید ؟

البته به سطح فرهنگ دانش آموزان هم بر میگرده ، از ما اندکی کم فرهنگ😢😢😢😢😢

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810