2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من حساب کتاب کردم دیدم واقعا به چیزی نیاز ندارممم مثلا ۱۲تا تیشرت دارم ک ۳ تاش هنوز اتیک ...

عکس گردنبند مورد علاقتو بذار پس زمینه گوشیت تا با دیدنش انگیزه بگیری و همیشه به هدفت فکر کنی😍

دوست داشتی عکسشو اینجا هم بذار تا ما هم کیف کنیم😁مدام بهت یادآوری کنیم🧐🧐🧐

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سلام دوستان من حساب کتاب کردم دیدم واقعا به چیزی نیاز ندارممم مثلا ۱۲تا تیشرت دارم ک ۳ تاش هنوز اتیک ...

سلام عزیزم..همین که فعلا به چیزی احتیاج نداری یک قدم جلویی و این خیلی عالیه👌

پیشنهادم اینه با هر پولی که دستت میاد طلای شکسته بخری تا پله پله به هدفت نزدیک بشی👌

ایتطوری با بالا رفتن گرم طلاهات انگیزه ت بیشتر و بیشتر میشه و وسط راه جا نمیزنی👌

به این فکر کن شما حتی با ۱۰۰ هزار تومن میتونی طلا شکسته بخری و هر لحظه اراده کنی میتونی بفروشی و نقدش کنی👌

ولی آیا خریدهای احساسی ت هم این قابلیت رو داره🤔

خودم چند وقته این رویه رو پیش گرفتم با هر پولی که دستم بیاد طلای شکسته میخرم حتی به اندازه پولک حتی به اندازه تکه کوچک مفتول👌

از عید تا الان حدود چهار گرم جمع کردم با اینکه خانه دارم و هیچ منبع درآمدی ندارم😊

هدفم هم خرید یک متر زنجیر یزدیه که تو شهر ما خیلی طرفدار داره🤩

خیلی ذوق دارم و روزشماری میکنم که به هدفم برسم البته به طور کاملا مخفی😅

راستی

وزن طلای هدف ۳۵ گرم

وزن طلای فعلی چهار گرم😁

سلام عزیزان برای دخترم از طریق زیپاد براش ۲۵۰۰ وام گرفتم الان تو قیمت تسهیلات هست چجوری بریزم به کار ...

سلام عزیزم چطور گرفتی برای من فعال نشده 

باید پول بزارم داخلش بمونه قبلا گذاشتم رسیده به یه تومن تسهیلات ولی فعال نمیشه بگیرم الان پول داخلش نذاشتم داره مبلغ وام هی کم میشه

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

چرا من و خانواده خودم و همسرم و کلا هرکسی که خریده بیشتر از ده ساله خرید و فروش پارسیان داشتم و دارم تاحالا نه شنیدم و نه دیدم تقلبی و مشکل دار باشه.خوب اینطور باشه که شمش هم میتونه وسطش خالی باشه یا طلای آبشده وسطش مس باشه کلا هرچیز اورجینالی یه کپی فیک هم داره که اگر باترس از فیک خریدن اصن نخریم که .......

سلام عزیزم چطور گرفتی برای من فعال نشده باید پول بزارم داخلش بمونه قبلا گذاشتم رسیده به یه تومن تسهی ...

پول تو حساببش نزدیک دو تومن بود که چند روز اخیر بیشتر شد رفتم قسمت تسهیلات و ادامه  کار رو رفتن الان نوشته ۲۵۰۰  در قسمت اعتبار هست حالا نمی دونم چجوری برداشت بزنم

دخترم عاشقتم
خلاصه...حرف زیاد و نمی‌خوام زیاده گویی کنمکارهای روزمره گی رو انجام دادمیه نیم ساعت ساعتمو کوک کردمب ...

بعد همسر احمق من توگرما  هلاک شدیم بخدا

خواستیم کولر گازی بخریم با پول خودم اینقدر تحقیرم کرد پیش مغازه داره که اون بنده خدام خجالت کشید 

همش میگفت گرونه ال بله واسه چی مونه 

بلاخره خریدیم ولی مثل همیشه با یه خاطره تلخ 

او زهر روزهای شیرین من است....  

عزیزم ماشین ثبت نامی بخر اینترنتی یه پول واریز میکنی و تمام

پولم به زور شده صد تومن ثبت نامی نمیسه خرید اونم با وام شده این

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عزیزم باید حساب رو که باز کردید و اعتبارسنجی انجام دادید امتیاز وام شخص دیگری رو بخرید به جای اینکه ...

سلام مامان سبحان جان، اعتبار سنجی به چه صورته؟

مثلا من فیش حقوقیم ۲۱ تومنه و اقساط از فیشم کم میشه ،خالص دریافتیم می مونه ۱۳ تومن، چه مقدار به من میتونن وام بدن؟

و اینکه دوساله میتونم باپرداخت کنم وام رو؟

ممنون که وقت میزاری عزیزم🌸

2810