2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلار رو فقط برای سفر می گیرم مگر در شرایطی مثل بهمن ۱۴۰۱ که میخواستم ماشین عوض کنم بفروشم وگرنه همیش ...

سلام سامیه خانم

خیلی لذت بردم از نحوه ی پس انداز و کیفیت زندگی تون. مشخصه هم به ظاهر خودتون و خونه و ماشین اهمیت میدید هم مسافرت با کیفیت میرید چون براش طلا و دلار پس انداز می کنید و این طوری حداقل از زحمت کارتون لذت معقول می برید و انگیزه ای میشه برای تلاش و برنامه ریزی بهترتون.

سلام من باشم رب سکه چن وقته دلم فقط سکه میخاد ببین دلت چی میخاد

دلم یه کم آرامش میخواد امروز شنیدم صاحبکارم آخر شهریور اخراجم میکنه

اعصابم خورده ۹ ساله اینجا کار کردم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
دلم یه کم آرامش میخواد امروز شنیدم صاحبکارم آخر شهریور اخراجم میکنهاعصابم خورده ۹ ساله اینجا کار کرد ...

پس حتما پس انداز کن و از الان دنبال کار جدید باش 

انشالله خدا کمکت کنه و مشکلت حل بشه

سلام دوستان 

من حساب کتاب کردم دیدم واقعا به چیزی نیاز ندارممم مثلا ۱۲تا تیشرت دارم ک ۳ تاش هنوز اتیکت داره شال و شلوارامم همینجورین

برم بیرون یچی ببینم خوشم بیاد میگیرم اکثرا هم دوتا میگیرم ازاون مدل 😐😑

چیکار کنم انقدررر نخرمم؟؟؟ چند وقت پیش  دیج ی کالا و باسلامو پاک کردم(خرید اینترنتی) ولی درکل ۳۰ روز ماه هم بشینم خونه ولی ی روز برم تاسرکوچه پولامو صفر میکنم میشینم خونه🥲😂

عاشق طلاعممم اگه صبوری کنم اون گردنبند مورد علاقمو مبتونم بخرم🥺☹️ولی وسطای راه ناامید میشم  میرم پولا مو خرج میکنممممم

دلم میخواد کارتمو بشکونم خودمو راحت کنم😂😂 بیاین یکم دعوام کنین یا راهکار بدین  تاشاید ی جرقه ای بخوره توذهنم 

🌷✨️
چه عالی عزیزم اما فکر کنم با توجه به تورم اگر تعداد افراد قرعه بالا باشه به صرفه نیست چون همون مبلغ ...

سکه پارسیان اول تقلبی تو‌بازار فراوون هست .

بعدش هر دفه باید سود فروشنده بدی همون هزینه‌وکیوم‌که مد شده واسه فروش هم که خیلی زیر تابلو‌میخرن‌

و‌مسیله بعدی تا مجبور نباشی پس انداز نمیکنی 

ان شالله هرکس هر طریقی تلاش میکنه برا داشتن‌و‌خریدن طلا که عشق خانما هست خدا برکت بده بهش 

سلام دوستان من حساب کتاب کردم دیدم واقعا به چیزی نیاز ندارممم مثلا ۱۲تا تیشرت دارم ک ۳ تاش هنوز اتیک ...

پیشنهاد من اینه برای اینکه ناامید نشین اون وسط مسیر که فرمودین، به مقدار پولتون هربار پارسیان بخرین،از یکجا مطمئن هم بخرین

زمان خرید گردنبند مورد علاقه اتونم که شد،ببرین تعویض با طلا ،چون تعویض طلا میکنید ازش کسر نمیشه یا اگرم بشه خیلی خیلی کم کسر میشه

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
سلام دوستان من حساب کتاب کردم دیدم واقعا به چیزی نیاز ندارممم مثلا ۱۲تا تیشرت دارم ک ۳ تاش هنوز اتیک ...

عزیزم چشمه باید از درون بجوشه قبل اینکه دیر شه و همه پولات به چوخ بره به خودت بیا کلا فضای اینجا آموزنده س هرشب بیا کامنتا رو بخون 

2810