2777
2789
بله ببین مثلا این ماه ربع سکه ۱۵ملیون هست نفری ۱۵۰۰میزاریم .ماه بعد ربع سکه میشه مثلا ده ملیون نفری ...

چه عالی عزیزم 

اما فکر کنم با توجه به تورم اگر تعداد افراد قرعه بالا باشه به صرفه نیست چون همون مبلغ رو میتونید ماهانه تبدیل به سکه پارسیان کنید و از تورم جا نمونی همزمان با بالا رفتن قیمت طلا پول شما بیشتر میشه البته در صورتی که اراده پس انداز داشته باشین در غیر اینصورت همون قرعه بهترین گزینه است چون مجبور به پرداخت اقساط هستین

سلام دوستان گل درراستای اقتصاد خانواده یک سوالدوستانی که تجربه دارن لطفاراهنماییم کننبرای فروش وسایل ...

سلام عزیزم داخل کمدا من مانتو نزدیک به نو رو پارسال چند بار راحت فروختم و همینطور لباس های نو دخترم رو که کوچیک شده بود البته با قیمت پایین .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم من هم برای چالش خرداد و تیر یک پارسیان ۳۰۰ سوتی ۱۷ تیر ماه از اسنپ به صورت ۴ قسطه سفارش دادم که بالاخره بعد از ۱۱ روز با کبوتر نامه رسان پست به دستم رسید اصلا دیگه نا امید شده بودم از اومدنش . 😍😍😍😍

خانمهاخریدازدیجی کالا خیلی بصرفه است وتخفیفهای که میزاره خیلی خوبن مثلن من یه پرده پانج حریرمیخواستم ...

من یه بار کرم مرطوب کننده خریدم تاریخ انقصاش را پاک کرده بودن و بوی بدی هم میداد

لطفا اگر ضد افتاب تون تاریخ انقصای مناسب داشت و خوب بود من را تگ کنیدو نام فروشگاه هم بگید یه دونه این مارک باید بخرم.

ممنون

ببخشید نظرم را میگم چون منم درگیر بوده ام.اولا چون اول کارت هست قیمت را در حد عرف بگو ، بعدا که کارت ...

خيلي ممنونم كه نظر ميدين

من ٤ ساله تو يه مدرسه تدريس ميكنم كه تعداد دانش اموزام ٣٨ تا٤٢ نفر بوده

فقط يك بار اوليا ازم خواستن با هماهنگي مديرمون

تو مدرسه روز ٥ شنبه كلاس گذاشتم براي بچه هاي كلاس خودم

بعد ديگه نشد 

چون مدير شيفت مخالفمون بودن و گفتن مسئوليت داره و حق داشتن

ميخوام از سال بعد براي بچه هاي كلاس خودم بذارم ولي جوري باشه كه منم با بچه كوچيك وقت ميذارم يه چيزي بمونه برام(واقعا حقوق من نميرسونه)

همسرمم درامدش خيلي خيلي كمه در حد خرج خونه

الان موندم چجوري باشه بهتره؟؟

چون اوليا شايد قبول نكنن گروهي بيان بچه هاشون

اينم بگم پول زياد نميدن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بنظرم شاگرد بیار خونتون.اینجوری مشتری ثابت پیدا میکنی ولی برا اموزشگاه اگه ب هر دلیلی نخوای براشون ک ...

اره منم نظرم اينه دانش آموزاي خودمو بيارم خونه

انشالله همسرمم مخالفت نكنه 

فقط چون پايه ي سوم ابتدايي هستن اوليا زيادم پول نميدن

يعني مدرسه اي كه هستم معموليه 

ولي تعداد دانش آموزام زياده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اره منم نظرم اينه دانش آموزاي خودمو بيارم خونهانشالله همسرمم مخالفت نكنه فقط چون پايه ي سوم ابتدايي ...

عزیزم مدرسه ما هم مدرسه پرجمعیت با تعداد دانش آموزان بالا هست .

الان که من اصلا فرصت تدریس خصوصی رو ندارم .

ولی چند سال قبل که بچه نداشتم همیشه داخل مدرسه در شیفت مخالف کلاس ریاضی میگذاشتم حتی برای پایه هفتم که شیفت مخالف هستن هم کلاس میگذاشتم ولی یادم هست مدیرمون از اداره مجوز میگرفت و درصدی از پول رو برمیداشت و بقیه رو به من میداد ، یادم هست اون موقع مبلغ خوبی بود .

یکی از همکارهام هم که مجرد بود امسال با یک آموزشگاه نزدیک مدرسه صحبت کرده بود و اونجا درس میداد و چون خودش دانش آموز میبرد درصد کمتری به آموزشگاه میداد در صورتی که اگر خود آموزشگاه دانش آموز معرفی میکرد میخواست درصد بیشتری بگیره .

من اون چند سال پیش چند تا دانش آموز خصوصی هم داشتم که میرفتم خونشون درس میدادم . 

عزیزم مدرسه ما هم مدرسه پرجمعیت با تعداد دانش آموزان بالا هست .الان که من اصلا فرصت تدریس خصوصی رو ن ...

خیلی ممنونم که نظرتون رو گفتین عزیزم

همیشه  از  راهنمایی های شما استفاده میکنم 😍😍😍

منم بچه کوچیک دارم سخت میشه ولی باید تلاش کنم بتونم درصورت نیاز برای بچه های کلاس خودم خونمون کلاس بذارم

البته اگر همسرم موافق باشه🤦🏻‍♀️

2810