2777
2789
خانما سلام همسرم هر ماه ۱۱تومن بهم میده برای خرج و مخارج و پوشاک خودم و دو تا بچه ۷ساله و ۲ ماهه من ...

سلام عزیزم ❤️ دستشون درد نکنه مبلغ خوبی میدن 

فقط یکم مدیریت داشته باشی،،، بودجه بندی کنی ...به خوبی به هردو می‌رسی 

بچه هاتون هم که کوچیک هستند ..به راحتی میتونی دو تومن هم در ماه پس انداز داشته باشی 

خانما سلام همسرم هر ماه ۱۱تومن بهم میده برای خرج و مخارج و پوشاک خودم و دو تا بچه ۷ساله و ۲ ماهه من ...

بنظر من کمه عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید تعادل داشته باشیم ولی وقتی فکر میکنم ک چطور میشه با این چندرغاز حقوق هم ب خونه رسید ب خودمون ، ...

از مسیر لذت ببر عزیزم ❤️ بعد اینکه به هدفت رسیدی یه هفته نمیگزره که برات یکنواخت میشه 👌

اینو به جرات بهت میگم ....همسر من هر شب این مسیری که هستیم می آورد  می‌گفت خدایا یعنی میشه وام ما هم جور بشه 

کلید خونه رو بده دستمون صاحب خونه 👌؟

هی می‌گفت معصومه روزی که اسباب کشی کنیم ..دیگه من غم ندارم ....

یعنی معصومه نمیمیرم اگه من یه بار  اونحا تو بالکن بساط کباب راه بندازم 😊

هر شب خونه امون این حرفها بود 😉

دقیق بعد اسباب کشی چند هفته ای ما خوش گزروندیم و خوشحال بودیم که به آرزومون رسیدیم 👌

الان بگم وسیله بگیر کباب کنیم ...میگه آماده بشین بریم بیرون حاضری بخوریم 🙁

دیگه اون شور اشتیاق قبل رسیدن به هدف رو نداری 👌

سعی کنین  از همین مسیری که داری تلاش میکنی لذت ببری 

که خوشبختی همین لحظه هاست ...

انشالله خیلی زودتر هم به اهدافتون می‌رسین ❤️

سامیه جان مگه شغل شما چی هست؟؟

دبیرم عزیزم 

ولی عمده درآمدم از تدریس خصوصی و کنکور هست 

صبح ها تا ساعت دو مدرسه هستم 

عصر هم کلاس خصوصی دارم 

پنجشنبه ها و جمعه ها هم تو سال تحصیلی کار می کنم مثلا سال گذشته جمعه ساعت هشت از خونه می رفتم بیرون ساعت سه میومدم خونه 

یا پنجشنبه ها صبح دو تا شاگرد داشتم عصر هم یه دونه 

روزهای دیگه هم عصر یه دونه نزدیک امتحانات دو تا شاگرد 

از مسیر لذت ببر عزیزم ❤️ بعد اینکه به هدفت رسیدی یه هفته نمیگزره که برات یکنواخت میشه 👌اینو به جرات ...

درود بر استاد بزرگ 

ماشالا به شما که اینقدر با سیاستی 

من یک سوال دارم راجع به قالی بافی،  شما قالی میبافی با یک جا مثلا قرارداد دارید ازتون برمیداره؟  و اینکه مثلا (برام مثال بزنید) چه نمونه ای میبافید و چندتومن ازتون میخرند؟  

دبیرم عزیزم ولی عمده درآمدم از تدریس خصوصی و کنکور هست صبح ها تا ساعت دو مدرسه هستم عصر هم کلاس خصوص ...

عزیزم چقد تلاش گر ❤️❤️

خیلی خوبه که اینقد کارکردن رو دوست دارید کاش یکم جنم شمارو منم داشتم 😅😅😅

منم یه کارخوب دارم ولی قدرش رو نمیدونم و اصلا کار نمیکنم درآمدم به صفر رسیده 

ولی واقعا نمی دونستم تدریس هم پرستیژ و تیپ و ظاهر خیلی بالایی بخواد 

فکرکنم شماخودت کلا ذاتی خوشتیپ و باکلاس باشیاااا😄

درود بر استاد بزرگ ماشالا به شما که اینقدر با سیاستی من یک سوال دارم راجع به قالی بافی، شما قالی می ...

قربونتون برم ♥️شما لطف دارین عزیزم ❤️ 

بله قرار داد دارم ....هشت سالی میشه که با تاجر بزرگ تبریز  قرار داد بستیم 

و برای ایشون کار میکنم 

بیشتر طرح های فرانسوی...طرح های چهره ....طرح های سخت 

با تعداد رنگ بالا ....با رج شصت ...میدن برای بافت 

طرح سالاری با ۲۱۰تا رنگ 

تعداد گره ۸۷۰در ۲۳۰۰رج هستش 

که ۱۵۵ملیون دستمزد قرارداد بستیم 

که موقع پایان کار بیست درصد هم خودشون افزایش قیمت میدن ...رو هر کارشون 

به خاطر سختی کارشون ...قیمت هاشون بالاست 

عزیزم از با سلام که ارکوپال خریدی، کدوم غرفه اش بود؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم چقد تلاش گر ❤️❤️خیلی خوبه که اینقد کارکردن رو دوست دارید کاش یکم جنم شمارو منم داشتم 😅😅😅منم ...

قربونت عزیزم 

قرتی که هستم 😂😂

می‌دونی من دبیر رسمی نیستم غیر انتفاعی درس میدم 

تو غیر انتفاعی هم به شدت قرار داد معلم ها متفاوت 

ممکن حقوق یک هفته یه معلم با یک ماه من یکی باشه 

یا برعکس 

آقایون که تو دبیرستان درس میدن خوب پول میگیرن 

یه ماشین خوب زیر پاشون یه گوشی آیفون و اپل واچ هم میندازن یه عطر مارک هم میزنن میان قرار دادهای درست و  حسابی میبندن تقریبا دو یا سه برابر تاپ ترین معلم خانم 

من هم جند سال دیگه فهمیدم که اینا کلا به کلاس طرف خیلی کار دارند 

به من قرار داد پایین بگن میگم من برای این رقم حاضر نیستم از خواب بیدار بشم چه برسه بیام سرکار 

بخوابم بیشتر برام منفعت داره و یا میدونن قرار داد پایین نمی‌بندم اصرار الکی نمی کنند یا هم میفهمند باید رقم بالاتر بگن 

البته کلا از به عددی هر کاری کنی بالاتر نمیرند 😂😂😂

خصوصی هم همینه وقتی شاگرد مدل و استایل و همه چیت رو ببینه یا معرف همکار یا خود شاگرد باشه می‌دونه این معلم ارزون نیست 

مرسی گلم مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی عزیزم🥰

خواهش میکنم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810