2777
2789
[QUOTE=346408840][QUOTE=346403214][QUOTE=346392680]سلام به همه دوستان گل💛 اول از همه از معصومه جان ...

اهان نوش جانتون 

آلبالو رو هسته میگیرین یا همینجوری میخورین؟

دهنم اب افتاد باید خوشمزه باشه البالو یخ زده 😋

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
[QUOTE=346429493][QUOTE=346408840][QUOTE=346403214][QUOTE=346392680]سلام به همه دوستان گل💛 اول از ه ...

منظورم میزارین فریزر بود 

نمیشه ادیت کرد😭

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=346392680]سلام به همه دوستان گل💛 اول از همه از معصومه جان یه تشکر کنم،بابت درسهایی که ازش گر ...

چقدر از آفرین دختر تلاشگر خوشم اومد 

مرحبا بر مادر بافکر و عاقل .

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

یه سوال🥰

من تو طلاسی ۰.۲  معادل ۲۰۰سوت طلا دارم که الان اگر بخوام بفروشم قیمت زده ۶۶۸تومن 

بعدش ۲۸هزارتومنم تو کیف پولم دارم

چرا مجموع داریی رو زده ۷۱۰ 

؟؟؟؟؟؟

چرا اصن این طلاسی رو نمیفهمم؟🤕

نمیدونم مرتبط هست یا نه با موضوع تایپیک ولی لطفا کسانی که اطلاعات دارن راهنمایی کنید ممنونم 💚

سلام میخواستم تجربه خودمو بگم ،با اینکه تو این جمع کم تجربه تریم منم مثل شما هستم ،تمام مخارج دست خ ...

عزیزم شما منو ریپلای کرده بودی ،نمیدونم روی کدوم پیامم بود،،و اینکه پیامت اصلا بهم نشون داده نمیشه ولی توی اعلان هام هست.سوالی نظری چیزی گفته بودید؟

خیلی خوبه منم میدم به مسجد وسایلی که نیاز ندارم و اوناهم استقبال میکنن حتی از یدونه قاشق یا یه دونه ...

مدرسه هم خوبه .

قابلمه، ساعت، چاقوو  این جور چیز ها که تو خونه دیگه استفاده نمیشه و نسبتا مناسب نیست را می برم مدرسه. با استقبال شدید همه مواجه میشه.

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
[QUOTE=346429493][QUOTE=346408840][QUOTE=346403214][QUOTE=346392680]سلام به همه دوستان گل💛 اول از ه ...

مبارکت باشه عزیزم ❤️ به سلامتی و دلخوشی انشالله استفاده کنی 

اگه جا داری که هیچی ..بذار همون طوری بمونه 

اکه جا نداری چه اشکالی داره بذاری پایین ؟

اکه آپارتمانتون شخصی ساز همسایه هاتون کم بذارین ..

مال من هم پارس خزر حیف م اومد بفروشم 

به پول ناچیز ...به قول خودت تو این سالها آخ نگفته 

گذاشتم قشنگ پایین  و به هر کدوم از همسایه هام یه کشو دادم 

اسم هاشون رو هم نوشتم با ماژیک که قاطی نکنیم 👌

سه تا همسایه دارم اینجا 

گفتم اضافی هستش دیگه ...خالی میمونه اکثرا 

برای من چهار تا کشو کافی 👌

اونا هم خیلی خوشحال شدن و الان دوسال که باهم استفاده میکنیم 👌

اکثرا چیزایی که از قبیل رب. ....و ترشی ....مربا ....برگ انگور ...و حبوباتی که خیس میکنم میذارم و ...و وسیله هایی که برای پاییز زمستون تهیه میکنم میذارم 

اونا هم همینطور 👌 بهم دیکه هم سپردیم چیزی لازم داشتین 

بردارین استفاده کنین میذارین سر جاش بعدا 

اینطوری عزیزم ♥️ 

نه عزیزم همون جوری 👌

تو پاییز زمستون ...میاریم بیرون گاها چای اشو دم میکنیم 

گاها همون‌طور نمک می‌زنیم میخوریم 😋

باور میکنید یه مدت اسراف نمیکنم از جاهایی که فکرشو نمیکردم خیر و برکت بهم رسید بشکل غیرقابل باوری تو ...

نوش جونتون بشه عزیزم خدا رو شکر  

مطمئن باشید ک شما لایق بهترین ها و بیشترین نعمت های خدا هستین

خانما برای وام مهربانی باید اپلیکیشن بام‌ دانلود کنیم؟بعد کارتو میارن در خونهمثل ویپاد؟

عزیزم باید بام رو نصب کنید و ثبت نام کنید البته فکر میکنم باید یک کارت فعال بانک ملی که رمز پویا داشته باشه از قبل داشته باشید چون در یک مرحله ازتون میخواد .

و اینکه داخل سامانه بام میتونید حساب مهربانی باز کنید ولی کارت رو باید از خود بانک بگیرید .

از نظر بهتر بودن هم من مهربانی رو به بانک مهر ترجیح میدم .

بانک مهر خیلی دیر وام میده به خصوص که اقساط رو زیر ۱۸ ماه نمیشه انتخاب کرد ‌.

یه سوال🥰من تو طلاسی ۰.۲ معادل ۲۰۰سوت طلا دارم که الان اگر بخوام بفروشم قیمت زده ۶۶۸تومن بعدش ۲۸هزا ...

طلاسی امنه. واقعیه یا پولو میخورن بعد از یک مدت؟ 

1403/5/22مردم
[QUOTE=346434439][QUOTE=346429493][QUOTE=346408840][QUOTE=346403214][QUOTE=346392680]سلام به همه دوس ...

آاااا چه ایده قشنگی خیلی خوبه 

ما چهارواحدیم واحد بغلی دخترعمومه پایینی ها رو اصلا نمیبینیم آره تو آشپزخونه جا داره چون برا مستاجرا دیدین که کابینت کم میزنن 😁

حالا چون پست میخوام اقتصادی باشع بذارید یه گزارش ریز بدم 

من چون زود ازدواج کرده بودم و سنم کم وسیله هامو واقعا نا مرتب نگهداری میکردم این بود که از سرویس ۶ نفر آرکوپالم دو سه تا مونده بود از هرچی 

از چینی هامم خیلی کم نشده بود اما لب پر و اینا بود ظرفام همه رنگا رنگ ولی یه ۳۶ نفره تکمیل برا مهمونی داشتم 

تصمیم گرفتم برای مهمون تا ۱۲،نفر ظرف جدید بخرم اومدیم اینا رو گذاشتم دیوار هرچند دلمم میخواست به نیازمند بدم 

چینی ها رو گذاشتم ۱۲۰۰ یه نفر گفت میخوام برا نیازمند بخرم ۷۰۰ بده اینطوری به نیتمم رسیدم 

ارکوپال ها ۲۰۰ گذاشتم اونم یه نفر ست سرویسش،بود پیدا نمیکرد اومد برد 

دیگه از با سلام مدلی که دوست داشتم پسندیدم از همسرم هر ماه به جز خرجی یه پول دیگه میگیرم اونا رو ترکیب کردم ۴و خرده یه ست ۱۲ نفره خریدم البته فله بود اون چیزایی که لازم داشتم خریدم خیلی خوشحالم 

به همسرمم گفتم دارم وام ویپاد و کار میکنم سرویس پذیرایی بخرم قسطش باتو ایشونم مثل دوستان میگن بمونه تو خونه خودمون ولی من میگم تو خونه خودمون 

قطعا به فکر کابینت و کاغذ دیواری و فلان هستیم حداقل لوازم خونه کمتر احتیاج داشته باشیم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ممنون عزیزم ، راستش تا حالا خودم تنها نرفتم طلا بخرم همیشه یا خانواده بودن تو مجردی یا همسراونم همیش ...

عزیزم دلم 

خدا رو شکر الحمدالله  

انشالله خدا خودش خیر و برکت میده و درست میشه

عزیزم هیچ وقت خودت رو  سرزنش نکن و مخصوصا جلو همسرتون

چون بعضی وقتا می بینی مردا اینجور مواقع میگن مثلا اگر شما بریز و بپاش نمی کردین الن ال و بل میشد  

من خودم احساس می کنم مدیریتم خوبه  

من ۱سال و نیم مجردیم کارمند بودم

ک دیگ بعدش ازدواج کردم 

و جهیزیه ی کامل گرفتم

شهر ما اصلن رسم جهاز نداشتن دخترا

ک همسرم می گفت نیاز نیست این همه بگیری 

پول رو بده من خونه کامل کنم

منم گفتم  دوس دارم جهازم کامل باشه آسایش داشته باشم

ی مقداری شو مادرم گرفت برام  

ی زمین خریدم و کلی طلا خریدم و ب نرخ سال ۸۵ گرون ترین گوشی رو گرفتم  تو همون ی سال اول کارم  

ولی همسر اصلا قبول نداره میگه برنامع ریزی نداری

حالا بماند ک همیشه چند در صد بار مالی روی دوش من هس

چون همسرم مدیریت شون مثل  معصومه جون خودمون  دقیق و منظم هست  

2810