2777
2789
قرار بود هفته پیش بریم بیرون اولین بار که پیک نیک دوتایی میریم من گفتم یه سری وسیله مثل زیرانداز و . ...

عزیزم امیدوارم یه تجدید نظر اساسی بکنی 

۳۵ میلیون قسط و بقیه ش هم پس انداز؟

سرم سوت کشید بابا زندگی کن عزیز دلم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم انشالله بعد هر سختی اسونی هس توکل کن بخدا بنظر من ویپاد بهتر از مهر هست هم پلکانی میتونی ...

من وام ویپاد گرفتم ۱۰ تومن ۶ ماهه

قسط اول ازم ۱۸۲۴ کم کرد

خودش نوشته بدهی وام کلا ۱۰۶۶۶ هست اینطور من حساب کردم هر قسطی میشه ۱۷۰۰ و خورده ای

چرا ۱۸۰۰ کم کرد

هر کی وام ویپاد ۱۰ تومن شش ماهه گرفته بیاد بگه ماهی چقد قسط میده

بنظر من حرمت لباس خونگی کمتر از لباس بیرون نیست🌹لباس خونگی رو برای دل خودمون میپوشیم🌹لباس خونگی مط ...

دوست عزیز لذت بردم 

ممنون که باهامون به اشتراک گذاشتین 

لطفا از روتین های رسیدگی به خودتون (ظاهر)هم برامون بنویسید   

عزیز دلی شما❤️❤️❤️اگه لایقش باشم 🌸همین الان صدای دسته از سر خیابان به گوش میرسه ...براتون از ته دلم ...

فدات شم عزیزم.. انشالله همگی در کنار هم حاجتهامون برآورده به خیر بشه❤️🌹🤲

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
ی دنیا سپاس ازت دوست مهربونممتشکرم ک تو این شبا ب یاد من هم بودیاز اینکه دعا گوی دوستان هستی بازم س ...

دوست خوبم❤️

انشالله بحق امروز به تمام حاجتهات میرسی🤲❤️🌹

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
این بهتره یا وام بانک مهر؟ کدوم وام بهتریه

عزیزم از مامان سبحان بپرس وارد هست من خودم یه کم پول داشتم گذاشتم بانک مهر سه ماه بمونه میانگین بگیرم   

مامان سبحان عزیزم لطفا راهنمایی کنید 

صد درصدباهاتون موافقممن ازروغن خوب،برنج خوب،نان سالمتر،پروتیین هاهرگزنزدم ونمیزنماوایل ازدواج همسرم ...

چه روغنی مصرف میکنی آگرین جان و اینکه تجربه آزمایش خون چی بود؟

آزمایش قبل و بعد مصرف روغن داشتیین که نتیجه رو مقایسه کنی؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
دوست جونا يه موضوع يادم اومدم خواستم باهاتون به اشتراك بزارم نظر شخصيه ....من همش ميگم تا خرج نكني ا ...

منم جدیدا نذرهای کوچولومو به نیت بچه های اطرافیانم میکنم مثلا فلان نذرم برآورده بشه برای خواهرزادم بستنی بخرم هم اونا خوشحال میشن و هم همون موقع در حد توان خودم هست 🙂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سلام دوستان لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه سیم کارتی که باهاش حساب مهرایران بازکردم تاالان روی گوشی اندرویده 

حالامیندازم روی گوشی ساده نوکیا پیامک واریز وبرداشتش 

نمیاد ولی رمز پویامیادبراش به پشتیبانی هم زنگ زدم گفتن ازبانک نیست شوهرم لازم داره وبایدگوشی ساده روببره باخودش کسی میدونه علتشو؟

نه این آخه تا حد، والا انگار مادرش دخترمونه انقد که آقا بفکرشه، انگار فقط ایشون مادر داره، دیگه خسته ...

سلام عزیزم اکثرا مردا همینن حالا بعضیا کمی بیشتر یا کمی کمتر برا همچین مردی بنظرم دلت نسوزه و پس انداز نکن فقط و فقط خرج کن به خودت برس خورد و خوراک خوب مسافرت تفریح عملای زیبایی لباس و ... خلاصه از همه نظر سعی کن به خودت برسی و در کنارش پس انداز مخفی هم برا خودت داشته باش که بی پشتوانه نباشی ولی به هیچ وجه نزار بفهمه پس انداز میکنی 

سعی کن بندازیم تو قرض و قسط برا خونه و ماشین اگه ندارین اگه دارین هم ارتقاش بدین 

اگه خودت ماشین نداری بگو برات بخره با وام یا قسطی یا طلا قسطی بخر مبلغش زیادتر بگو خلاصه تا میتونی بندازش زیر قسط 

البته همه اینا با سیاست و زبون خوش باشه نه با دعوا و غر زدن که بدتر می‌شه 

عزیزم خدا قوتت بده .خیلی سخته اما شخصیت ادما متفاوت هست .من اگر تو‌شرایط شما میبودم همون اب دوغ خیار ...

درسته ولی این موردو من ب چشم خودم دیدم یک خواهرهمسرم مرکز استانه دیگه هست ما برای دکتر یا خرید یا دید و بازدید میریم البته من همسرم حساسه خیلی کم میریم شایدیکی دوسه بار در حد شام. خواهر برادرهای دیگه اش هم میرن. این خواهر انقد خوب و صمیمی برخورد میکنه با همه من ب شوهرم بارها گفتم من اگه جای اون بودم طاقت نمیاوردم دم ب دقیقه خونمون مهمون باشع. ولی ولی ب طرز عجیبی زندگیشون ارومه همه چیشون برکت داره چون خواهر همسرم اصلا یکبار هم ندیدم ک بد برخور کنه حتی اگع کسی سرزده بره... ب طرز عجیبی اتفاقای بد براشون بخیر میگذره. 

من نمیگم بقیه کار درستی میکنن اما واقعا در این مورد دیدم ک چ تاثیر عجیبی روی زندگیشون داره اینکار. 

حتی ب مادر پدر من هم چند بار تعارف زده ک بیاسد بمونید اینجا و دکترهاتون رو برید.. 

درگیر مادیات نیست زیاد... اسراف اصلا نمیکنه اما اصلا درگیر مادیات نیست. وقتی مهمون داره ن غذا کم میاد ن اضافه. 

البته ما سعی میکنیم وقتی میریم خرجمون رو با خودمون ببریم مثلا دفه پیش ک چند ماه پیش بود شوهرم صبح زود ب اندازه چند روز صبحانه گرفت براشون یا ی وقتایی چندکیلو مغزیجات میبریم یا مرغ گرم میبریم. 

بنظرم این محبت ها و این کاررواج دادن ها (مشابه کار این دوستمون) قطع نشه چون واقعا باعث صله رحم و برکت میشه در عوض مهمان ها حواسشون باشه حداقل خرج صبحانه یا ناهار خودشون رو به صورت کالا ببرن ک تو این گرونی رو دوش کس دیگه نیفته

من وام ویپاد گرفتم ۱۰ تومن ۶ ماههقسط اول ازم ۱۸۲۴ کم کردخودش نوشته بدهی وام کلا ۱۰۶۶۶ هست اینطور من ...

سر سررید قسط خودش بطور خودکار قسط رو از حسابمون کم میکنه؟

من همش استرس دارم فراموش کنم پرداخت کنم ولی مبلغی بالاتر از قسط رو توی ویپادم نگه داشتم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810