2777
2789
اره واقعا این تصمیم مهاجرتم که گرفتم کلی هزینه رو دستم گذاشتهاز ترجمه مدارک بگیر تا هزینه ازمون زبان ...

دوست عزیزم برای آزمون کلاس خصوصی گرفته اید ، یا موسسه می روید ؟ 

چه معلم خصوصی و یا موسسه ، ایا از نحوه عملکرد و راندمان کاری و همینطور پیشرفت خودتون راضی هستید ؟ممنون می شم اگر معرفی بفرمایید  

و دیگه اینکه آیا تک مهارتی کار می کنید ، یا همه مهارتها را با هم کار می کنید ؟ 

آزمون ماک هم شرکت کرده اید یا اینکه آزمون اصلی رو ثبت نام کرده اید ؟

عذرخواهی می کنم اگر سئوالاتم زیاد شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ا پول وام ۵ ۶تمن نقدا برمیدارم، بقیشو طلا میگیرم. خرجای ماشینم باهاش میبندم

همینم تقسیم کن مثلا اگر موردی پیش اومد باز دوتومنشو نگه دار هرجور شده همه شو یکجا خرج نکن 💚

سلام دوستان برتر از گل🌹امشب تمام مسلمانان دست به دعا دارن و همیشه میگن که دعای دسته جمعی حاجتها رو ...

ی دنیا سپاس ازت دوست مهربونم

متشکرم ک تو این شبا ب یاد من  هم بودی

از اینکه دعا گوی دوستان هستی بازم سپاس🥰

ازت میخوام ب اون خدای مهربون بگی

تیتان میگه مهربونم خدای من ک همیشه عظمتت،بزرگیت رو بهم نشون دادی

بازم دستمو بگیر  و یاریم کن دلمو شاد کن

بگو تیتان ب اشک های پاک حضرت رقیه قسمت داده

بگو تیتان ب سر بریده امام حسین قسمت داده

بگو تیتان ب لبای تشنه ی علی اصغر قسمت داده

و در آخر ب مادر بودنش قسمت داده ب نام مادر قسمت داده

دلش رو  بهترین شکل ممکن شاد کن چشششمش رو از اشک شادی پر کن

دوست عزیز ازتون بازم سپاسگزارم❤️

امیدوارم شما و همه ی  دوستان اگه من رو لایق دونستید دعا گوی من و فرزندانم باشید🥰

سلام به روی ماهت عزیزم😍😘 دوست روزای سختم 🤩که با یاد حرفات تو بدترین شرایط جون میگرفتم و یه جاهایی ...

عزیزم نانواییتون مبارک انشالله استارت خیر و برکت و روزی فراوان باشه

شما همونی هستی که همسرتون کشاورز بودن؟؟

چون دوتا کاربر شکلاتی هستن تو تاپیک نمیدونم شما کدومی

نمیدونم منظورت از جراحی فک چیه؟عقب بردن یا جلو آوردن فک دوران دانشگاه دختری بود ک فکس عقب بود آورد ج ...

بله عزیزم همونه، نه الان دیگه دوره نقاهتش کوتاه شده عزیزم، یه مدت باید غذای میکس شده بخوری

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

سلام ،مدتیه که فقط میخونم و استفاده میبرم خواستم جهت تشکر منم مشارکتی داشته باشم با بیان تجربیات زندگیم شاید برای کسی مفید باشه،

واقعا بهترین نکته توی زندگی رعایت حد اعتداله،نه کم کم نه زیاد زیاد نه از این ور بوم نه...من ی مهرطلب بودم که حدود ۶،۷سال پیش با همسرم از فرهنگی دیگه وبا خانواده ای سنتی ازدواج کردم و من تک دختری که بواسطه شغل و حمایت خانواده صاحب ی خونه و ماشین بودم با۱۴سکه وبدون خریدطلا وجشن عروسی و...رفتم سرخونه زندگیم البته با فشار خانواده ام ی مهمونی کوچیک توشهر خودمون گرفتیم که همه هزینه هاشو خودم دادم و کادوها رو هم به همسرم که مثلاً دلشو بیشتر بدست بیارم که من

حمایتت میکنم و تنها نیستی تو شهر غریب و فلان...

تا چند سال درگیر ساخت دو واحد خونه روی زمینش بودیم ک اون اکثرش بیکار بود وفشار مالیش روی دوشم،دوتا زایمان پشت همی و افسردگی های اون،کرونا وگرونی های روز به روز و فقط حمایت مادرم رو داشتم به حدی اذیت شدم که به درمانگر مراجعه کردم و خلاصه اینو می‌خوام بگم  هر چیزی توی زمان خودش خوبه هر ذوقی ،هر جشنی ،نه فشار بیارید نه ازخودگذشتگی بیجا،تعادل رمز موفقیت زندگی هاست،صرفه جویی همه جا خوب نیست ن برای زایمان ونه برای دندان و زیبایی و سلامتی چون دیگه اون روزها برنمیگردن،شاید جبرانش سخت باشه و اصلا نشه برای زایمان اولم بااینکه بیمه تکمیلی داشتم ولی رفتم بیمارستان دولتی وبچه ام توی  شرایط بدی بدنیا اومد ومریض شد که تا چند سال درگیرش بودیم چون میخواستیم سریعتر خونه ها تکمیل بشه و هزینه ها رو مثلاً مدیریت کنیم ... به نظرم عجله نکنید توکل به خدا کنید آروم آروم پیش برید همه صاحب خونه و ماشین وطلا و... می‌شید اما یادمون نره که روزهای شیرین جوونی مون هم داره سپری میشه از مسیر هم لذت ببریم .ببخشید که طولانی شد ممنونم از معصومه خانم که ریز وشیرین مینویسند واقعا درست میگن که خانم ها هوای خودتون رو داشته باشید وهر زمان که شرایطش جور شد سعی کنید از نظر مالی مستقل باشید شده حتی چیز کمی اما حتما مهارتی رو دنبال کنید که  وابسته صرف نباشید. مسائل مالی و پول خیلی خیلی در داشت آرامش و سلامتی و... مهمه.به امید شادی و سلامتی و آرامش تمامی مادران کره خاکی بخصوص سرزمینم ایران.

سلام عزیزان .خانوم های با سلیقه و خوش ذوق وقتتون بخیر....من توی اون تاپیک قبلی خیلی فعال تر بودم بعدا مسائلی پیش اومد ک واقعا نشد خیلی اینجا باشم خلاصه میکنم حرف هام باردارم شدم ویار های وحشتناک دم به دقیقه دکتر بودم طوری شده بود که پول های خرجی خونه که دست خودم بود پول پس انداز خرج دکتر و آزمایش سنو دارو اسنپ میشد خیلی خیلی حالم بد بود چهار ماه اولی داغون بودم اعصابمم داغون دیگه دخل و خرج از دستم در رفته ...این موضوع تموم شد امتحان های دانشگاهم شروع شد با ی بچه ۳ ساله و ۴ ماهه باردار بعد از امتحان هام اومدم نفسی بکشم استراحت کنم دیدم ای وای شروع شد ....

خونه ما مرکز استان هست اونم تو شهری ک دکتر هاش فوق العاده هستن بالاخره همه آشنا اونجا کار داشتن یا اداری یا دکتر یا برای آزمون استخدامی....شاید باورتون نشه ولی از ۱ تیر ماه شروع برای من مهمون اومدن هیچ کدوم از این آدم ها پیش خودشون فکر نکردن من باردارم با ی بچه سختمه اونم شهر غریب بدون کمکی طوری شده بود ک دیگه زنگ میزدن بله ما نیم ساعت دیگه خونه شما هستیم اونم سر ظهر اگر ب خودم بود میخواستم آب دوغ خیار بخورم ظهر تابستون وقتی باردارم ک عطش دارم آیا ب مهمون هم می‌شد این غذا رو داد ؟؟؟!نه.....تو این مدت با این وضعیتم توی ۶ بار ۲۰ تا مهمون رو رد کردم حتی چند نفرشون چند روزی رو موندن ....دیگه واقعا خرجی خونه تموم شده بود مجبورم شدم ب شوهرم گفتم و باز گرفتم ...شوهرم برگشت گفت من میدونم تو همیشه پس انداز داری گفتم بخدا ک این چند ماهه مریضی بارداری و مهمون طوری شده برام ک دیگه ن میشه رو برنامه رفت ن پولی برای آدم میونه کلا ته کشیدم یه چند روزی رو شروع کردم ب حرص خوردن دیدم میلیون میلیون تو این مدت خرج شده بازم گفتم بابا ول کن تو این بارداری حرص چی میخوری پیش اومده دیگه

کاش ولی مردم میفهمیدن زن باردار برای مهمون داری نیست خیلی خسته شدم این مدت ....

ان شاالله که مرداد ماه ،،ماه خوبی باشه برام و بتونم بهترم مدیریت کنم ...

تو این روز ها برای منم دعا کنید 🌼🌼

سلام عزیزان .خانوم های با سلیقه و خوش ذوق وقتتون بخیر....من توی اون تاپیک قبلی خیلی فعال تر بودم بعد ...

عزیزم خدا قوتت بده .

خیلی سخته 

اما شخصیت ادما متفاوت هست .

من اگر تو‌شرایط شما میبودم همون اب دوغ خیار میزاشتم خیلی راحت میگفتم مهمان دیر موقع ناهارش پای خودشه .

یا زنگ‌میزدن میگفتم قدمتون بر چسم ولی من استراحت مظلق هستم 

کم‌کم زبون به زبون‌میشه 

به‌هم خبر میدن که نمیتونن بیان 

سلام به همه دوستان گل💛
اول از همه از معصومه جان یه تشکر کنم،بابت درسهایی که ازش گرفتم و یکایک اعضای تاپیک....

دیروز عصر آیفونمون زنگ خورد،تصویر یکی از همکاران بود با بچه هاش
بدون هیچ تماس قبلی،یا برنامه از قبل چیده شده،شوک شدم،این وقت روز،یهویی چرا؟؟
در رو باز کردم و اومدن منزل

گفتن که خرید داشتم این دوربرا،روز تعطیلم بوده،گفتم بچه ها رو بیارم باهم بازی کنن😐😐😐

از بابت نظم خونه هیچ مشکلی نبود،چون همیشه و هر روزه خونه ام مرتب و تمیز و ... هست
اما نگم از یخچال .....
میوه هیچی نبود،جز یه دونه زردالو و یه دونه شلیل و یه دونه سیب و خیار🙈🙈

حالا وقت درس پس دادن از معصومه جان بود
یادمه معصومه همیشه ذرت پفیلا و تخمه و خرما میخرید و توی کابینت و فریزر نگهداری میکرد،منم چند وقت پیش خرید کرده بودم

یه دید به کابینت زدم،دیدم دوجور شربت دارم،اما تهشون بود😅
خلاصه که دو سه تا لیوان از یک نوعش و دو سه لیوان از نوع دیگه درست کردم و یک درمیان چیدم تو سینی😍

تا شربتها رو میل کنند،یه چای زعفرون دم دادم و پفیلاها رو درست کردم
تخمه ها رو توی ظرفای شیک ریختم،
روی خرماها پودر نارگیل پاشیدم و همه رو اوردم روی میز وسط چیدم

یکی دو ساعتی مهمان هام بودن،کلی بچه ها بازی کردن و رفتن،همه چیز به خیر و خوشی تموم شد.

میدونم همه شماها خانم تر از این حرفهایین که من بخوام اینو بگم و یاداوری کنم،اما خواهشا حتی اگر با کسی خیلی صمیمی هم هستین بدون اطلاع قبلی نرین منزلشون،من واقعا چند دقیقا اول توی شوک بودم

سوای از بحث تمیزی منزل و پذیرایی میزبان ،، اصلا شاید اون تایم، برنامه بیرون رفتن داشته باشن، یا مهمان دیگه ای داشته باشن و حضور مهمان دوم به نحوی جالب نباشه
حداقل دو سه ساعت قبل رفتن یه اطلاع رسانی بشه

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
فدات❤️شرمندم میکنی🥰

تیتان عزیزم چقدر برنامه لباس پوشیدنت جالبه
منم الگوی پوشش دارم و اون ها رو نوشتم و اجرایی میکنم،اما صادقانه بگم نه به اون دقت و ظرافتی شما بیان کردی

چقدر برنامه کارکرد روزانه منظم و عالی داری مخصوصا اونجایی هدر رفت زمانت رو هم حساب کردی،توی یه تاپیک اتفاقی دیدمش و ازش اسکرین گرفتم

شما یه الگوی بینظیر مدیریت هستی👏👏👏👏

من ادعا میکردم که خیلی مدیرم،اما واقعا ازت خیلی چیزها رو یاد گرفتم🙏🥰

اون طرح تراستم بسیار لایک داشت، تو ذهنمه از اول مهر به امیدخدا عملی کنم و تراسمون رو برای خودم و کارم تبدیل به اتاق کار کنم.
حالا سبک کاری من متفاوته،اما جوابگو هست برام😍😍

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
سلام عزیزان .خانوم های با سلیقه و خوش ذوق وقتتون بخیر....من توی اون تاپیک قبلی خیلی فعال تر بودم بعد ...

عزیزم ما خودمون هستیم که اجازه میدیم اطرافیان چطور باهاشون رفتار کنند 

وقتی میان شما بگو من حالم خوب نیست 

عنوان کن بهشون 

مجبور نیستی ازشون پذیرایی کنی 

پیش همسرت هم بگو حالم خوب نیست یا هر چی 

ما یک دوستی داشتیم که شمال یک واحد خیلی خیلی بزرگ داشتن 

همسر این خانم چندین بار به همسر من زنگ زده بود که بیایید با هم بریم شمال 

ما هم دوست نداریم مسافرت خونه ی کسی بمونیم 

خلاصه همسرم گفت فلانی خیلی میگه بیا یک شب بریم 

خلاصه ما رفتیم که یک شب اونجا باشیم 

صبحش خانمش تا ساعت ۱ ظهر از خواب بیدار نشد

که نخواد صبحانه و ناهار آماده کنه 

بعد هم که بیدار شد گفت من سرم خیلی درد می کنه 

وقتی هم که همسرش با همسر من پیشمون نبودند گفت کی دیگه می‌ره خونه ی کسی بمونه 

منم به همسرم گفتم اگر خواستی مسافرت یا هر جا با دوستات بری که خونه ی اونا بمونی خودت تنها برو و چون می دونه که من جدی هستم دیگه دعوت هیچکسی رو قبول نمی کنه 

من از اول صحبتهاتون رو با دوستان دنبال کردم، واسم جالب بود تازه دو ساله ازدواج کردی و انقد دو دو تا ...

سلام 

عزیزم انشالله رزق تون فراوان 

من خودمم از خرید لذت می برم

همه ی خانما از خرید لذت می برن 

عزیزم وقتی پول دست تو میاد لیست کنید 

طلا رو بزارین جز خریدای حتمی واجب بعدش

لباسای شیک و تمییز و مرتب و بعدش پوست...

و چیزای ک واقعا ضروری و لازم دارین بخرین

حیف ک میوه بخرین و خراب شه

این اسراف اون حس لذت رو کمش می کنه

چون اسراف انرژی منفی داره گلم چند وقتی مدیریت کنید انرژی عالی می گیرین و لذت شو ببرین

2810