2777
2789
بچه ها پولیی ک توی باکس های بلو هست هم جزو گردش حساب حساب میشه؟

آره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد با دوتومن چی کار کنی ؟؟ مگه این که یه درآمد دیگه جور کنی

درآمد ک نمیتونم فعلا. ولی تا برج ۷ و ۸، چنت قسطی آزاد میشه، ۲تمنم میشه ۴ یا ۵ تمن

ولی وامه رو الان نگیرم از دستم رفته

درآمد ک نمیتونم فعلا. ولی تا برج ۷ و ۸، چنت قسطی آزاد میشه، ۲تمنم میشه ۴ یا ۵ تمنولی وامه رو الان نگ ...

من نظرم اینه بگیری حساب ویپادتم کار کنی که یه وقت کاری پیش اومد وام پشتوانه یا پیش درآمدشو بگیری 

برج هفت هم چیزی نمونده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام به روی ماهت عزیزم😍😘 دوست روزای سختم 🤩که با یاد حرفات تو بدترین شرایط جون میگرفتم و یه جاهایی ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

خیلی برات خوشحالم که تونستین حرکت رو بزنین 👌

مطمین باش خیلی زود کارتون رونق میگیره 

چون گفتین نونوایی باز کردین و این عالی هستش 

به قولی یکی از مایحتاج ضروری روزانه ی مردم هستش 👌 

انشالله که براتون پر سود خواهد بود 👌 

برات بهترین هارو از خداوند می‌خوام تو این روز  😘 ❤️ 

از طرفی شرایط وام خیلی خوبه و دیگر گیرمون نمیاد اینطور وامی!

خوب یه مقدار از پول وام به صورت سکه پارسیان نگه دار مثلا دو تومن یا سه تومن اگر لازمت شد بفروش اگر هم نه که دیگه طلا هستش و بدرت میخوره انشالله💚

من نظرم اینه بگیری حساب ویپادتم کار کنی که یه وقت کاری پیش اومد وام پشتوانه یا پیش درآمدشو بگیری برج ...

اخه ویپاد باکس بندی نداره و این برام خیلی سخته

بنظرت خیلی سخت نمیشه تا سه ماه با ماهی ۲تمن سر کردن؟‌

با همین وامه خرجای ماشینو میبندم، میمونه فقط ی بنزنین زدن. تا قبل عیدم مطمئنم دیگه عروسی و مراسم و اینا نداریم

یمقدار از وامه ام میذارم جلو دست واسه مبادا. در حد ۵ ۶ تمن

خودم خیلی ناراحتم. آخه واقعا سخته پولتو بدی جای قسط و کمی بمونه برا خودت

ولی قبلا امتحان کردم وقتی پولمون آزاد باشه شوهرم نمیذاره جم بشه و ولخرجی میکنه

از طرفیم ب قول شما استرس دارم مشکلی پیش نیاد، دوس دارم همیشه دستم پر باشه

اخه ویپاد باکس بندی نداره و این برام خیلی سختهبنظرت خیلی سخت نمیشه تا سه ماه با ماهی ۲تمن سر کردن؟‌ ...

ویپاد و خیلی پول نذار وام های پله ای رو فعال کن و سر ده روز تسویه کن تا مثلا به مبلغ ۵ میلیون برسه اینطوری هر وقت لازم داشتی پنج تومن آماده است 

من الان ۴ تومنی رو قرض دادم خواهرم پول اعتبار سنجی و سودش،با اونه ولی دیگه همیشه فعاله اون ۴ تومن

سلام دوستان برتر از گل🌹امشب تمام مسلمانان دست به دعا دارن و همیشه میگن که دعای دسته جمعی حاجتها رو ...

عزیز دلی شما❤️❤️❤️

اگه لایقش باشم 🌸

همین الان صدای دسته از سر خیابان به گوش میرسه ...براتون از ته دلم تو این روز عزیز از خدا می‌خوام 🤲

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

به حق محمد و آل محمد خدا گره همه ی مشکل داران رو باز کنه 

گره مشکل شما هم به زودی زود باز بشه...الهی آمین 🤲 

قربونت برم...امشب ی کم فراق بال پیدا کردم یهو دیدم پیامت وباورت میشه دلم قنج رفت؟اصن ی حسی که نگم بر ...

زنده باشی عزیزم 😘 این از مهربونی ودل بزرگته دوست خوبم 

از خدا برات بهترینها رو میخوام 🌹

چند ساله ازدواج کردید عزیزممنم وسیله خونمو دوس ندارم ولی اولویتم خرید خونه جدید در محله خوبهمحلمون د ...

عزیزم اگه حس می‌کنی تا هدفت مسیر طولانی در پیش داری چون الان هم خونه داری یه چیزایی رو برای دل خودت تغیر بده 

من پارسال دیدم از نظر روحی نیاز به تغییر دارم روتختیمو عوض کردم انگار کل اتاق عوض شد چون واقعا نمی‌خواستم وسیله بزرگی رو تعویض کنم یا من و شوهرم اهل قهوه ایم یه دونه قهوه ساز خریدیم 

شما ببین حالت با چی خوب میشه 

من چون از اول مستاجر بودم کلا وسایل رو با دید موقتی خریدیم و تقریبا چیز خاصی اضافه نکردیم این چند سال الان حتی ظرفام هم نیاز به تعویض دارند می‌خوام با برنامه کم کم بخرم قبلیا رو بدم به کسی

یه چیزی بگم شاید بد نباشه گفتنش ما عقیده داریم آدم باید خیرش به بقیه برسه اینجوری خدا بهت خیر می‌رسونه مثلاً وسایل قبلی رو نمی‌فروشیم چون هم استفاده کردیم هم قیمت زیادی بر نمیدارن اما اگه به کسی برسه که نیاز داره چندوقت استفاده می‌کنه که این خیلی خوبه 

وسایل بازیافتی رو نمی‌فروشیم میذاریم کنار سطل روزی یکی بشه 

شاید اینا کوچیک به نظر بیاد اما برای ما خیلی خوب بوده 

اگه از یه ماده غذایی زیاد داشته باشیم یا بهمون برسه  انبارش نمیکنم اندازه خودمون برمی‌دارم بقیه رو هم میبخشم 

به قولی شلخته درو کنید چیزی هم به خوشه چین ها برسه 

به این اعتقاد دارم 

2810