2777
2789
خب تو مصرف کردن چی ؟ مثلا غذای نهار یا شام رو ک میخای درست کنی چقدر از مواد میریزی ! من خودم قبلا ی ...

یا مثلا ی شب شام لوبیا گرمه و در کنارش پیاز بشه همسرم هم نون سنگک بخره 

ی شب عدسیه با با پیاز و ابلیمو 

ی شب سالاد ماکارانیه ک میشه ماکارانی فرمی خیارشور و چن تا فلفل دلمه و چیزای ک تو فریز هس ینی‌ من بیشتر با چیزای ک تو خونه دارم درست میکنم کم میرم یا اصلن نمیرم سوپری همون ماهی ی بار یا دو بار فروشگاه 

میوه فروشی و تره بار هم ک هر هفته برا میوه و سبزی یا دو هفته ی بار 

ی بار سبزی خوردن کنار غذا هس 

ی بار پیاز و لیمو 

ی بار کاهو 

ی بار سالاد 

بستگی ب چیزای داخل یخچال داره 

ی بار شام کشک بادمجونه 

ی بار با کوفته بادمجون با گوشت چرخی 

ی بارم خورشت بادمجون با گوشت گوسفنده ک من و همسر با نون بخوریم بچه ها با برنج 

ی بار شام املت معمولیه 

ی بارم تخم مرغ و قارچ و فلفل دلمه و ذرت این سه قلم اکثرا تو فریز من هس گاها نخود فرنگی و هویج و خلاصه همه اینا تقت میدم تخم مرغ میشکنم روش میشه املت پیتزایی ب قول بچه ام 😁 گاهی پنیر پیتزا و سس کچاپ هم میریزم روش 

دیگه کوکو سیب زمینی با ماست میخورن بچه های من 

کتلت با خیارشور و گوجه و گاهو 

شامی با سبزی و لیمو 

بستگی ب نوع غذا داره 

میتم تو ی هفته هم حبوبات میزارم هم ی وعده کوکو و خلاصه سعی میکنم هم متنوع باشه هم  همه چی توش باشه 

همش گوشت و مرغ نباشه همش هم سبزیجات نباشه 

مثلا مرغ یا گوشتم کم باشه 

ببینم یکم ماستم دارم میام پیتزا میپزم معمولا همه وسایلاشم تو فریز هس از بن میخرم کم کم گاهی تا حالا شاید دو بار همسر رو فرستاده باشم بره مثلا 50 تومن پنیر پیتزا و این چیزا بخره  نون پیتزا رو با ماست و ارد تو نت بزنید دستور فوری اشو درست میکنم موادشم ک گفتم همون چیزای فریز با نصف بسته گوشت چرخیم یا مرغ ریش شده میپزم بچه هامم دوس دارن  اگرم پنیرش ناسالمه بقیه موادش تو خونه پخته شده 😁 

دیگه بچه ها فست فود دوس دارن منم گاهی میپزم براشون 

پس من بیشتر رو خرید عمده خونم و پر کردن فریزم حساسم 

و خیلی ب من کمک کرده ک هی نخام برم سوپری

مایع ظرفشویی و لباسشویی و غیره هم همینطور عمده هس اکثرا

یه نفر اینجا گفت که هفته اش با ۵٠٠بسته ریپلای کردم بهش گفتم بهم بگو چطوری اینکار کردی من هم پیش برم ...

ما دو نفر هستیم و اینکه بچه نداریم خیلی تاثیر داره

من هم هفته ای ۵۰۰ بستم

ما واسه گوشت قرمز بره میکشیم

مرغ هم ماهی یک دونه میخرم چون دوست نداریم

و ماهی هم عمده هر سه چهار ماه از جنوب میخرم

و این پونصد تومن واسه میوه(۲۰۰) و سوپری هم (۲۰۰) هست

یه ۵۰۰ هم واسه خریدهای کلی ماهیانه

البته ممونطور که دوستان گفتن شرایط هرکسی متفاوته

شوهر من چون کشاورزی میکنه حبوبات رو‌ خودمون داریم

مثلا الان هلو و زردالو داریم یک ماه دیگه انگور میرسه

همینها باعث میشه هزینمون بیاد پایین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو مصرف کردن چی ؟ مثلا غذای نهار یا شام رو ک میخای درست کنی چقدر از مواد میریزی ! من خودم قبلا ی ...

خوب شما داری اشتباه حساب کتاب می کنی 

اون پول بن و یارانه و اینا هم جز خرج و مخارج و خورد و خوراکتون میشه 

پس چهار میلیون خرج خوراکتون در ماه نیست 

اینجوری بشه ما هم ماهی چهارتومن رفاه کارتمون شارژ میشه اون رو که جدا نمی کنم از خرج خونه خوب اون هم پول دیگه 

بعد هم همسرت غذا نمیبره 

بچه هات هم کوچک هستن 

ببین مرد که ناهار ببره اندازه اون آدم های توی خونه هزینه داره 

من و پسرم خیلی وقت ها ناهار تخم مرغ میخوریم ولی شوهرم نمیتونه تخم مرغ ببره 

خیلی از غذاها رو کلا نمیتونه ببره 

بعد هم آقایون ماشاالله خیلی بخور هستن 

یه وعده همسرم از دو وعده من و پسرم بیشتر میشه 

به شوهر من اگه ناهار میدادن من خرج خونه ام راحت دو سه تومن میومد پایین تر 

شما گفتین ۳۵ قسط میدین و ۵ میمونه براتون چطوری میخواین قسط ۵۰۰تومن رو بدین؟

با هر چی میمونه میدیم

قسط سنگین مون وام مسکن ک حدود ۲۱ میل تا ۱۲ سال اینده

یه ۵۵۰۰ و ۹ تومن رسالت تا اخر سال

وام خرد هم داریم که تا چند ماه دیگه تموم میش

این چند شب ماه محرم هم ک برای ما زحمت میکشیدن و نذری میاوردن  شاید من دو وعده غذا پختم اونم برا شام معمولا برنجی بود نذرشونم قبول باشه  ک خب خیلی مخارج من رو کم کرد گفتم ک اول این ماه هم همسر کلی خرید کرد ی سفر هم رفتیم خداروشکر این چن روز بی خرجی هم ب من خیلی کمک کرد تو جبران .

در کل روزای بدون خرج من خیلیییی زیادن 

ولی وقتی میریم خرید اکثرا عمده میخریم 

حالا نمیگم کارم درسته یا نه ولی در کل بیشتر خرج ما ماهیانه هس و خریدامون 

و اون 600 ک برا هفتگی می‌زارم بیشتر هزینه های جانبیه مثلا باتری برا اسباب بازی بچه یا مثلا دعوت  شدیم برا از مکه اومدن ی عزیزی هدیه باید ببرم ک باکسای من بخاطر قسطای زیادمون فعلا پر نیس و اگر هم مبلغی توش بزارم زود خالی میشه تو خرید کردنامون 

خب دوستان برا همین مکه اومدن حاجی عزیزمون 

من روز استقبال ی گلدون گل معمولی رو خریدم چون خیلی نزدیک حساب نمیشم  حدود 100 تومن شد 

و برا روز تالار هم درنظر دارم حدود 500 تومن هدیه بدم چون حاجی عزیزمون مسن هستن و بچه ندارن پول نقد بیشتر ب کارشون میاد تا خرید وسایل خونه  و اینکه مادرم اینا میلیونی هدیه میدن ما بچه ها ب نسبت کوچیک و بزرگی کمتر 

خوب شما داری اشتباه حساب کتاب می کنی اون پول بن و یارانه و اینا هم جز خرج و مخارج و خورد و خوراکتون ...

اره عزیزم منم این توضیحات رو دادم ک دوستان متوجه بشن کسی ک خرجش تو این تورم کمتره 

یا مثلا کشاورزه و ... مواد غذایی رو داره یا براش رایگان و هدیه عمده مواد غذایی میارن 

یا مثل ما هر ماه مبلغ زیادی عمده خرید میکنه و بقیه روزا رو سوپری نمیره و در کنارش بن داره مصرفش کمه و... 

با هر چی میمونه میدیمقسط سنگین مون وام مسکن ک حدود ۲۱ میل تا ۱۲ سال ایندهیه ۵۵۰۰ و ۹ تومن رسالت تا ا ...

خب انشالله تا اخر سال اوضاعتون خیلی بهتر میشه فعلا در حدی ک همسرت بدونه داری تفییر میکنی ریز ریز خرج کن 

مثل همون بستنی خوردن 

یا برو باهاش ی عینک ب انتخاب خودش بخر 

جلسات لیزرت رو برو 

بعد انشالله طبق نوشتهات ک چی لازم داری کم کم بخر در طی سال اینده و نگران هیچی جز خودت نباش. 

سلام دختر بانووووو❤️با عرض پوزش براتون اول از هرچیزی مینویسمک شما بزرگترین دشمن و سمی ترین آدم زند ...

نه عزیزم ناراحت نشدم اتفاقا دارم یاد میگیرم

من هنوز جهازمو نبردم بیشتر وسایل پیک نیک رو خریدم. اینجا موقتی هستم چون جا ندارم گفتم برم خونه خودم کم و کسری ها رو بخرم

ولی تو موارد دیگه واقعا شورشو دراودم مثلا لباس برا مهمونی یه دونه دارم ک نزدیک دو سال میپوشم

لیزر که ت شارژم و چند سال براش هزینه کردم بی خیال شدم 

اشتباه بزرگتر اینکه هر چی خواستم بخرم جلو همسرم دو تا ۲ کردم همیشه گشتم ارزون تر وسیله رو خریدم 

سری اخر ک رفتیم فروشگاه همسرم به زبون اومد گفت ماست و سوسیس با کیفیت بردار ولی من توجیه کردم گفتم برا ابدوغ خیار و بندری میخوام

ماست دبه ای ۵۰ تومنی برداشتم در صورتی که مارک خوبش ۱۰۰

اون موقع هنوز بحث پیش نیمده بود که متوجه بشم چقد ناراحت از کارای من

خوب شما داری اشتباه حساب کتاب می کنی اون پول بن و یارانه و اینا هم جز خرج و مخارج و خورد و خوراکتون ...

عزیزم ما چهار نفریم یه پسر یازده ساله و یه دختر 3ساله 

هر ماه خرید میکنم بن نداریم و خرید عمده هم نداریم .من همه چی اندازه یک ماه خرید میکنم . 

برنج ده کیلو 800

گوشت سه کیلو تقریبا 2میلیون   مرغ500 

حبوبات و ماکارونی عسل و... حدود یک تومن

شوینده ها و‌خمیردندون و شامپو 800تومن 

میوه 2تا 2500چون اینجا میوه و صیفی جات خیلی گرونه   صیفی جات و سبزی 800

لبنیات و تخم مرغ 700

تنقلات و نوشابه 800 چون شوهرم شکمو،🤭🤭 و بچه هام عاشق بستنی 

آجیل شکلات برا دوماه حدود یک میلیون 

و حدود 15نفر هم مهمان دارم هرماه.

حدودی بخوام بگم ده میلیون خرجمونه درصورتیکه قبلاً با هشت و‌نیم میبستم ولی چون میوه گرونه و الآنم تابستون با میوه های گرون روبرو شدیم خرجمون بیشتر شده وگرنه تا اردیبهشت خرج میوه من 1 تومن میشد 

حالا یه عده خرید عمده برا چندین ماهشون دارن خوب 

هرماه خرجشون کمتر 

خب انشالله تا اخر سال اوضاعتون خیلی بهتر میشه فعلا در حدی ک همسرت بدونه داری تفییر میکنی ریز ریز خرج ...

ان شالله

بستنی که هر روز میخریم تابستون و زمستون نداره چون خیلی دوست دارم

باید بتونم یه بار رستوران آزاد برم چون بعد از عقد تا حالا نرفتیم به جز کارتی که داریم

چند وقت پیش مدل شدم موهامو کوتاه و رنگ کردم و هزینه ندادم به بقیه نگفتم ولی به همسرم گفتم رایگان بود نمیتونم دروغ بگم و پنهون کنم و گفتم بذار افتخار کنه که هزینه ندادم

(  ذهنیتم همینقدر سم بود )

الانم باید برم رنگساژ ولی حداقل ۳ باید بدم نمیدونم این حسم درست یا از خساست 

دچار دوگانگی شدم 

کلی جوراب دارم نشستم هر کدوم حتی اندازه یه سوزنم سوراخ بود انداختم رفت نمیدونم این کارم درست یا نه

از اون ور بوم نیافتم

نه عزیزم ناراحت نشدم اتفاقا دارم یاد میگیرممن هنوز جهازمو نبردم بیشتر وسایل پیک نیک رو خریدم. اینجا ...

عزیزم الان بحثت شده با همسرت

دو روز دیگه حوصله همین بحثم نداره ول میکنه میره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ان شاللهبستنی که هر روز میخریم تابستون و زمستون نداره چون خیلی دوست دارمباید بتونم یه بار رستوران آز ...

خب پس اونقدرا هم ک خودت از خودت گفتی اوضاع خراب نیس 

فقط درست خرج نمیکنی دروغ نگم بهت ک منم همینم😂 نه ب این شدت ولی دچار این حس دوگانگی هستم 

مثلا من چندین دست لباس مهمونی دارم مانتو و... دارم و شیک میپوشم و بخودم میرسم اما دروغ چرا لباس خونگیام ب شدت کم هس چون اوایل ازدواج خیلی لباس داشتم و از رنگ و رو نیافتاده بودن تا بعد زایمانمام ک دیگه تغییر سایز دادم و دادم رفت دیگه زیاد هزینه نکردم تو این قسمت ک البته ی مدت کوتاه بود تا همسر بهم گف لباس لازمی رفتم چند دست خریدم و الان اوضاع بهتره❤️ 

جورابات ک کارت عالی بوده 

موهاتم حتما برو و ب همسرتم بگو ولی هزینه رنگساژ کمتر از هزینه رنگ اولیه و دکلره هست ب اطرافیان نمیخاد بگی چون گفتم مردم هر روز ی حرفی میزنن  با رفتارت رو ذهنیتشون اثر بزار لباس تکراری پوشیدن عیب نیس ولی همیشه ی لباس رو بپوشی وجه خوبی نداره

دیگع اینکه اینجا رو دنبال کن حتما گزارش بده 

ماهممون ی جاهایی کارمون لنگ میزنه کنارهمدیگه تو این تایپیک ب هم کمک میکنیم ک درستر زندگی کنیم 

در مورد همسر هم حرفای معصومه جون جدا تو ی تایپیک همین استاتر هست بخون خیلی بهت کمک میکنه ک بدونی چجوری رفتار کنی و ذهنیتشو عوض کنی 

سعی کنی بهش نگی ک بد عادت نشه 

من خودمم اوایل میگفتم یکی دوبار دیدم داره مثل خودم میشه دیگه ساکت شدم چون اصان دوس ندارم برام دوتا دوتا کنه 

و پس انداز مخفی امو رو کردم براش حس کردم اوضاع ریخت بهم ک اره ب خودمون سخت میگیری ک جمع کنی ! برا کی و ... 

دیگه نگفتم بهش امسال 

درمورد مادرت هم عزیزم اگر دوس داری ی مبلغی تعیین کن با همون مایحتاجی ک همسرت تعیین میکنه بهش بده ک خودش زندگیشو مدیریت کنه بهش بگو اوضاع مالیتون بهم ریخته و درامدتون کم شده با خواهرتم ب اندازه کافی صحبت کردی کاری بهش نداشته باش 

بزار مادرت خودش از همون مبلغ جمع کنه قبوضش رو بده یا فرشاشو بشوره یا لباس بخره یا هرچی 

گاهی میری اونجا هم غذا بپز و با خودت ببر در همین حد هم واقعا عالی و زیاد هس ک کمکشون کنی انشالله خدا ب درامد خودتونم برکت میده 

ان شاللهبستنی که هر روز میخریم تابستون و زمستون نداره چون خیلی دوست دارمباید بتونم یه بار رستوران آز ...

ن عزیزم جوراب سوراخ لباس کهنه کفش کهنه همه رو رد کن . و به خودت ارزش بده ولی خرج زیادی هم نکن الان که قسط داری ولی بعداً حداقل ماهانه 1500تا دو تومن خرج پوست و پوشاک و عطر و مو خودت کن 

شرایط شما هم جز اون استثنا هاااا قرار دادم و نادیده گرفتم خونه خرید که مبارکا باشه و دل خوش. خرید وس ...

عزیزم اینجا هستیم که از نر بدوشیم باید راه‌ها و قلق ها و کارایی که لازمه کشف کنیم  خیلی خوبم میشه با ۵ تومن خرج یه ماه رو بست (فقط خوراک )

2810