2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی امیدوارم حال دل همه خوب باشه من چند وقتی به دلیل یه سری مشکلات نبودم الآنم اومدم دیدم تاپیک مدیریت مخارج ۲ قفل شده دیگه یه کاربری جدید زدم و اومدم که بازم از تجربه های دوستان استفاده کنم 

سال قبلی به لطف رویا جان و معصومه جان و انگیزه تمام دوستان تاپیک تونستم ۷ گرم طلای مخفی پس انداز کنم😊😍

از اول سال تا حالا هم یه سه تومن جمع کردم که یکمش رو کمک کردم یه یکی از عزیزانم و بقیش رو هم برا خودم مشکل پیش اومد خرج کردم😬

از اواخر برج دو دوباره شروع کردم به پس انداز تا امروز دقیقا ۳۳۰۰ تونستم پس انداز کنم که یکم دیگه جمع کنم باهاشون یه سکه یه گرمی میخرم 😊

و اما پس انداز مشترک کنار همسرم از اول سال تا حالا :

اونم هفت گرم طلا + پنجاه میلیون پول نقد 

که تصمیم داریم امسال اگه خدا بخواد ماشینمون رو بهتر کنیم 😄

من ایراد خاصی تو عملکردت ندیدمما سه تا چادر مسافرتی داریم، یکیش آمریکایی و دو تا ۱۲ نفره معمولیفکر ک ...

عه چرا اینجوری شد 😅😅

حرفای شما درست منم اگه خواهرم ازم وسیله بگیره ناراحت نمیشم ولی ما باید یه زیرانداز برا خودمون داشته باشیم که به قول شوهرم جلو باجناق گردن کج نکنیم

البته خدایی من گفتم بریم خونمون میخریم چون الان جا نداریم ولی دیگه شوهر جان قاطی کرده بود

حتی بهش گفتم مگه وسیله ما چند ماه دست خواهرم بود تو ناراحت شدی گفت اون فرق داره 🤪

من خودم اهل قرض گرفتن نیستم فقط از خواهرم

یا کارای ضروری مثل لیزر ادامه بدم

از وسایل بهداشتی من فقط مام میگیرم که تا یه مدت همسرم میگفت میتونیم مغازه مام فروشی بزنیم انقد ک خریده بودم دست خودم نیس میبینم یه چیزی داره تموم میشه میرم ازش چند تا میخرم

من دیگه شورشو در اوردم انقد ک خرج نکردم

یعنی اگه تا دیروز وام جور میشد میگرفتم میگفتم پس انداز کنم

مامانم چند وقت میگه فرش ها رو بدیم قالیشویی همش پشت گوش انداختم گفتم پول ندارم در صورتی که مگه چقد میشد مامانم خوشحال میشد البته میگم از خرج کردن یواشکی واس اینجا خسته شدم

مرسی عزیزم منم میگم مثلا ب جای اینکه ماهی ۱۵۰۰ قسط بدم جمع کنم بعد ۴ ماه حضوری بخرم البته اگه بخرم ب ...

من با دوستام قرعه کشی ربع سکه داریم مثلا ده نفریم هر ماه قیمت ربع میگیریم بر ده تقسیم میکنیم .

اینجوری انگاری به صورت ماهانه پس انداز میکنیم .

اجرت و.کارمزد و‌این‌چیزاهم‌نمیدیم 

پولمون‌هم بی ارزش نمیشه

عه چرا اینجوری شد 😅😅حرفای شما درست منم اگه خواهرم ازم وسیله بگیره ناراحت نمیشم ولی ما باید یه زیرا ...

برای خرید خونه حدود ۴۰۰ گرم طلا فروختم و میخوام با این پس اندازها هر چه سریعتر بخرم و بذارم سر جاش

ولی پس انداز به چه قیمتی

همسرم چند بار میگه برا خودت ارزش قائل شو لباس و کیف خوب بخر

من حتی خرید عروسی هم نرفتم گفتم لازم نیست در صورتی که مراسم هم نداشتم حداقل میتونستم برا خودم خرید کنم

شاید ته دلم ارزوی یه کیف و کفش سفید عروس دارم

خلاصه خیلی کارا نکردم که مثلا پس انداز کنم

@مامان_سبحان عزیزم همسرم امروز رفته بود بانک صادرات در مورد شرایط تسهیلات بپرسه.اونجا خودش چن تا عک ...

سلام عزیزم ، طرح های خوبی هست و خوبیش هم این هست که به صورت مضاربه هم میشه پرداخت کرد به جای قسط ماه به ماه .

فقط داخل این جدول ها ننوشته پول چند ماه بمونه این مقدار وام رو میده ولی چون نوشته حداقل ۳ ماه حدس میزنم جدول برای ۳ ماه باشه . 

سلام به همه پول دار مخفی های عزیزم

خانم انشاالله قرار این ماه ۸۰ تومن بیاد دستمون.

من همیشه نظرم روی سکه است.

اما میترسم همسرم سکه ها رو بفروشه

(دم دستش نیست پیش پدرمه)

ولی اگر گیر بده مجبورم یعنی همش دعوا.

خودمم طلای زینتی شاید حدود ۵۰ گرم فقط دارم.

حالا به نظرتون طلا بخرم یا سکه؟

با توجه به هدفم سکه برام بهتره ولی خیلی میترسم از چنگم در بیاره.

راهکاری دارید ؟؟چون می‌خوام زود بفروشم.

سکه بخرم و ندم بهش‌‌؟!

البته این پول برای هر دومون هست اما دلم میسوزه خرج الکی بکنه.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
اومدم خونه بعد استراحت به خودم گفتم الان موقع مدیریت زمان هست هیچ تایمی رو از دست ندهسریع شروع کردم ...

دلم نیومد فقط لایک کنم. دختر عالی بود ، واقعا خدا قوت . خدا خیر بدهد به پدر و مادرت بابت تربیت این چنین دختر نمونه ای🌻

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

سلام دوستان ی سوال دارم نمیدونم پرسیدنش اینجا درسته یا ن.ما ی خونه ماشین داریم ک تازگی خونه دیگه ای ساختیم .از وقتی ک خونه جدید ساختیم متاسفانه اطرافیان ک خیلی هم برام عزیزن انتظارشون از ما خیلی بالا رفته.انگار ک فک میکنن هر لحظه هرچقد پول بخوان من باید بدم.یا بیرون بریم همه خرجا باید با من باشه.

گفتم اگه کسی تجربه ای داره بگه تا من بدونم باید چطور رفتار کنم؟

2810