2777
2789
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخه نمیتونم از اولین مغازه خرید کنم باید بگردم و اینکه الان با توجه ب شهادت همه جا تعط ...

سلام عزیزم ببخشید من یکدفعه از وسط وارد شدم چند صفحه هست دارم میخونم تایپیک رو و کاملا مشرف شدم به اوضاع شما ولی حالا ناراحتیم از یه سری از دوستامونه! بابا جون این بنده ی خدا درسته که خونه و ماشین داره ولی قسطیه و الان پولی که ماهیانه براش میمونه واقعاااا کمه چرا اینجوری حمله میکنید که اینهمه قسط برای چیه دیگه بسه😵‍💫😕☹️خب الان این قسط رو نده کدومتون براش پرداخت میکنید و بنظرم بهترین راه حل رو یکی از دوستان براتون گفتن قشنگ حساب کتاب کن گلم هرچی لازم داری هر چیییی همرو بنویس همرم جنس خوب بنویس بعد برنامه ریزی کن باکس بندی کن مثلا ماهی ۳۰۰ یا ۴۰۰ برای شروع هر چندماه یه چیزی بگیر یا الان اگر یه پولی دستته که بهش نیاز نداری یه ست لباس هایی که دوست داری یا کیف و کفش بخر برای بقیش برنامه ریزی کن و اینکه یه قانون بذار بگو من موظفم جنس درجه یک بخرم.

والا منم قبلا مدل خودت بودم همش کیف حراجی میخریدم رفتم جایی سرکار دیدم اونا هزاررررتا مشکل مالی دارن ولی همشون کیف چرم دست میگرفتن دیگه پرس و جو کردم دیدم یه کیف شیک چرم رو با ۷۰۰ میتونم بخرم مثلا پارسال گفتم برای چی نکنم مگه من چیم کمه همون وقت رفتم یدونه کیف چرم خریدم ۷۰۰ گذاشتم برای مهمونی بعدا رفتم بادی بگ کوچیکش رو خریدم برای روزمره دوباره گفتم من کیف کرم و کفش کرم میخوام ۵،۶ ماه همینجوری با باکس بندی کفش طبی خریدم ۵۱۰ تومن کیف کنفی فانتزی خریدم ۱۴۰ تومن گفتم الان مده دوست دارم اگر چند سال پیش بود میگفتم وای ۱۴۰ تومن بدم یه چیز که بیشتر کار کنه کنفی چیه (کلا آدمی نیستم که مُدی باشم ولی امسال اینو برای دل خودم خریدم)الان مثلا مانتوی مشکی خنک ندارم ولی نمیگم خب تو باکس ۳۰۰ هست بدم یدونه بخرم میگم پولم رو میرسونم به یه مبلغ خوب بعدا میرم یه جنس توپشو میخرم یوقت فکرم نکنی هرماه دارم کلی میذارم برای پوشاک نه واقعا اینجوری نیست من چون خیاطم برای لباس فقط پول پارچه دارم و یه مبلغ در حد ۱۰۰ یا ۱۵۰ میذارم برای پوشاک و آرایشی بهداشتی باهم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

سلام دوستان عزیز من هم برای این ماه از وام ویپاد و پس اندازی که از قبل داشتم میخواستم طلا بخرماما چون طلافروشی که میرفتم گفت فعلا طلای دست دو نمیفروشیم مجبور شدم ربع سکه بخرم اما هیچ سر رشته ای ندارم که بدونم معتبر هست یا نه

الان عکسشو میزارم اگر نکته ای داره بگین بررسی کنم الان متوجه شدن عدد۸۶ اصلا نداره🙁

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرار بود هفته پیش بریم بیرون اولین بار که پیک نیک دوتایی میریم من گفتم یه سری وسیله مثل زیرانداز و . ...

من ایراد خاصی تو عملکردت ندیدم

ما سه تا چادر مسافرتی داریم، یکیش آمریکایی و دو تا ۱۲ نفره معمولی

فکر کن دو نفریم🫠

وسایل پیک نیکی داریم که بیا و ببین

اونایی که با ما میان عشق عکس گرفتن با وسایلمون رو دارن

سه چهارتا زیرانداز داریم، همه جنس خوب

یعنی یه تفریح میریم همه شیک و باکلاس میان، اونوقت ماییم که باید وسیله بیاریم😐

آوردنش به کنار، بعد از تفریح مرتب کردنش داستان داره

چند تا سبد پیک نیک

نمیگم بده ولی هر چی حدی داره

اینارو هم قبل ازدواج همسرم خریده بود

یه مدتم گیر داده بود به میز و صندلی ست که جور نشد😁

خواهره دیگه ، الان خواهر من ازم وسیله بگیره من ناراحت میشم؟ همسرم ناراحت میشه؟ هرگز

لوازم آرایش استفاده نمیکنی خب واقعا لزومی نداره بخری

چرا باید مصرف گرا بود؟ 

ولی لیزر رو برو، یه سری کارای زیبایی و … برای خودت حتما انجام بده

با درآمدای الان یا باید خوب خورد و گشت و پوشید یا اینکه بتونی سرمایه ت رو اضافه کنی

اصلاح میکنم گشتن در حد پیک نیک یه روزه یا یکی دو شب جایی موندن

در هر حال هر دوش امکان نداره

به حرف دیگران که میگن خسیس و … توجه نکن

کارِ خوبِ خودتو بکن✋

من مجردی حسااابی برای خودم خرج کردم، چه فایده؟

کدومو الان یادمه؟ فقط لیزر😅😂

سلام عزیزم ببخشید من یکدفعه از وسط وارد شدم چند صفحه هست دارم میخونم تایپیک رو و کاملا مشرف شدم به ا ...

اتفاقا اونی که درست نخونده شما هستین ایشون گفتن اقساط رو پرداخت میکنن و اصرار دارن بقیه پول هم پس انداز بشه😊

سلام دوستان وام ۲ ت ویپاد دیگه ۵۰. ۵۰ نیس؟

خیر ارمغان جان احتیاجی نیست

دو تومن رو به تنهایی میشه برداشت کرد و خرج کرد پنجاه پنجاه نیست

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810