2777
2789
چقدر خوب نوشتی عزیزم کلی ایده گرفتممنم هفته دیگه دوتا مهمون رودربایستی دار دارمدوست دانشگاه همسرم که ...

یاسی جون تمیزی خونه و بالکن و سرویس ها و ظرف و ظروف فراموش نشه🙈

غذا هم میدونم از جای خیلی خوب میگیری ولی باز چک کن که همه چی عالی باشه...

نمیدونم به طور خواهرانه اینا رو خواستم بگم قطعا خودت بهتر میدونی

اومدم خونه بعد استراحت به خودم گفتم الان موقع مدیریت زمان هست هیچ تایمی رو از دست نده

سریع شروع کردم به شستن مرغ ها من مرغ ها رو نمک میزنم یک روز میزارم یخچال بعد دوباره میشورم و فریز می کنم ولی این سری فقط چند ساعت گذاشتم تو نمک بمونه که فقط سینه ها رو برای مهمونی برداشتم بقیه مرغ رو گذاشتم فریزر برای خودمون سبری ها رو هم پاک کردم و گذاشتم برای خیس خوردن شروع کردم تمیز کردن خونه که تا ساعت ده شب طول کشید گفتم صبح دیگه جارو و اینا میزنم

سینه مرغ رو از قبل بار گذاشتم جو رو هم خیس کردم

همه قارچ ها رو هم شستم و بلانچ کردم هم تو بورک هم تو سوپ میخواستم ساعت ده سفره انداختم شروع کردم درست کردن کیک مرغ راستی کیک مرغ گردو هم میخواد که اون رو هم داشتم فقط به شوهرم گفتم چند تا مغز کن موادش رو هم تو خورد کن ریختم که سریع انجام بشه و درست کردم و گذاشتم تو یخچال خیالم راحت شد

قورمه سبزی رو هم بار گذاشتم یک کیلو هم توش گوشت ریختم که البته داشتم وقتی تعداد غذاها زیاد غذاها رو به تعداد نصف مهمون ها درست می کنم یعنی قورمه سبزی رو برای هشت نفر درست کردم  

فردا صبح هم سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت دادم قارچ و رب هم یه کم زدم برای بورک نصف بورک ها رو با گوشت پیچیدم نصفی رو هم با سوسیس کالباس پنیر پیتزا هم توش زدم از سوسیس کالباس اضافه اومد که خودمون ناهار خوردیم

بورک ها رو گذاشتم تو ظرف پیرکس یک ساعت قبل شام گذاشتم تو فر که خیلی طرفدار داشت

با بقیه سینه مرغ و قارچ و هویج و اینا هم سوپ جو سفید درست کردم

میوه هم که شوهرم خودش خرید و شست و چید و جاروبرقی و تی هم برام زد

و برنجم هم قبل مهمونی گذاشتم

آنقدر همه از شام و پذیرایی تعریف کردن که حد نداشت

مادرشوهرم فرداش زنگ زد گفت واقعا دستت درد نکنه سنگ تموم گذاشتی

حساب که کردم خیلی از ماهیچه کمتر دراومد ولی خوب تنوع غذایی خیلی خوب بود

شاید زیاد اقتصادی نبوده باشه ولی برای خودم بین گزینه هایی که داشتم و پذیرایی که کردم اقتصادی حساب میشد

هم میز خیلی خوبی چیدم هم مهمون هام واقعا خوششون اومد و از همه چی خوردن هم به اون شکل خرج نکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم شما خیلی هنرمندی 

کیف کردم از این پذیرایی 🌹🩷

من حتی نمیتونم تصور کنم همچین کارایی رو انجام بدم 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
ببین عزیزم من دوماه پیش به طور اتفاقی یه پیج دیدم تو اینستا که دکتر طب ارتوپد بود اسم پیج فاطمه درزی ...

ممنون مشکل انگشت من حاد نیست اما برا همسرم انگار این پیام رو فرستادین 

کلی کفی طبی و لژ طبی میخریم بخاطر کارش و زیاد ایستادن لازم داره همچین کفش و کفی رو 

حتما پیگیر میشم 😘

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

[QUOTE=346183117]به نظرم شما به تنهایی میتونید یه تاپیک بزنید که چطور تونستی وسایل خونه رد کنید بره یا چطوری منظم شدی ...[/QUOTE

به نظر من تا زمانی مستاجر هستین برای وسایل خونه خیلی هزینه نکنید من خودم از اول که زندگی روشروع کردیم مستاجر بودیم تا الان 

از همون اول کل وسایل خونه رو دست دوم خریدیم وتا همین امروز همشون دارن کار میکنن تو همه این سالها یه دونه جا ادویه یا حتی یه بشقاب اضافه نکردم از همونایی تو جهازم بود استفاده کردم هیچ وسیله تزئینی نخریدم هر پولی که دستمون موند جای اینکه وسیله وکاسه وبشقاب بخریم طلا خریدم تا الان که خدا کمک کرد داریم میریم خونه خودمون تمام وسایل بزرگ تعویض شد 

یخچال لباسشویی ظرفشویی گاز و...

تصمیم دارم قالی رو عوض کنم ومبل بخرم اما باید صبر کنم قسط اینا تمام بشه 

باید ظرفامو‌ تکمیل کنم سرویس جا ادویه وو...بخرم یه سرویس قابلمه استیل دلم میخواد 

الان واقعا از این سالها که خرج اضافه نکردم برای وسایل خوشحالم با تغیرات جزئی میشه فضای خونه رو عوض کرد 

یاسی جون تمیزی خونه و بالکن و سرویس ها و ظرف و ظروف فراموش نشه🙈غذا هم میدونم از جای خیلی خوب میگیری ...

آره عزیزم حتما روز قبلش کارگر میگیرم

از گلفروشی هم گل تازه و شمع معطر میگیرم همیشه میذارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
صد درصدباهاتون موافقممن ازروغن خوب،برنج خوب،نان سالمتر،پروتیین هاهرگزنزدم ونمیزنماوایل ازدواج همسرم ...

آفرین به شما مادر نمونه. خدا حفظتون کنه برای خانوادتون ♥️♥️♥️

وای به به عالی من عاشق غذا و مهمونیم😁😁😍😍❤❤👏

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

هزار صفحه ای شدنمون  مبارک 🤩😍😍😍😍

سلام سلام روزتون بخیر دخترااااا🤩🤩 

عزاداریهاتون مقبول درگاه احدیت🤲🏻🤲🏻🤲🏻 

اول کاری عذر تقصیرررر دوستان 😥🙏🏻بابت قفل بودن دیروز تاپیک 

ازاونجایی که دیشب جسته و گریخته پست ها و گاهاااا گله گذاری هاتون رو میخوندم متوجه شدم گویا به خاطر تعطیلی دیروز تاپیک 

خاطر یک سری از دوستان مدکر شده 

هرچند که ممکنه نیازی به توضیح نباشه ولی جهت روشن شدن و بی جهت قضاوت نکردن عزیزان براتون میگم 

در وهله ی اول اینو بگم تعطیلی جمعه ی گذشته اصلااا قرار نبود اتفاق بیفته همونطور که خودم توپست صبح جمعم اعلام کردم ولی باز به ناچار با تگ و ریپلای شما عزیزان که رویا بیاو تاپیک و ببند تاپیک تو پر بازدیدهاست  و یه عده اومدن جو رو متشنج کنن بستم 

تا اینجا اوکی 

بنده بنا به درخواست های مکرر شما عزیزان جمعه تاپیک رو بستم ولی …

گویا همین درخواست هاتون شده حربه علیه خودم 

اول اینو بگم که اتفاقه و پیشامد 

وممکنه برای همه ،برای هممون چه گهانی چه ناگهانی پیش بیاد 

جونم براتون بگه جمعه شب بود که از فوت ناگهانی یکی از دوستان صمیمی و عزیز خانوادگیمون مطلع شدیم و شنبه با حال و اوضاع خراب راهی مراسم خاکسپاری شدیم از بد حادثه در حین مراسم هم  شارژ گوشیم کلااا تمام و گوشیم خاموش شد 

بنابراین تا آخردیشب که برگردیم منزل  بنده بدون گ‌وشی و در مراسم بودم 

این توضیحات رو دادم نه به بابت اینکه فکر کنید دنبال عذر و بهانه برای علت  تعطیلی تاپیک بودم ،نه …

فقط و فقط به این خاطر که ، به اون دسته از عشق هایی که شاید یکم در حقم کم لطفی کردند و گفتند  که من ،

رویای استارتر ،

به نظر مخاطب احترام نمیذارم یا خدایی ناکرده این تعطیلی رو نوعی توهین نسبت به خودشون تلقی کردند 

بگم که 

نمیدونم تا الان تا حدودی به خصوصیات اخلاقی بنده پی بردید یا نه 

ولی …اینو بدونید اگر همچین فکری راجع به بنده کردید باید بگم سخت در اشتباهیداگه تالان براتون ثابت شده که هیچ اگرم که نشده باشه باز هم هیچ قضاوت با شماست …. 

واماااااا 

……

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مورد دوم اینکه 

بله درست میفرمایید تاپیک ،تاپیک تبادل نظر هست، تاپیک انتقاد و پیشنهاد هست درسته 

ولی تا جایی که به شخصیت و شعور مخاطبینم ،همراهان و کاربران تاپیکم توهین نشه 

من 

رویا 

به عنوان استارتر و با. نی  تاپیک 

به هیچ احدالناسی 

اجازه کوچکترین توهینی رو نسبت به همراهانم و اعضای تاپیکم نمیدم

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

🤬🤬🤬🤬🤬🤬 

بحث خوبه ،تبادل  نظر خوبه ،انتقاد خوبه ،ارایه ی راهکار و پیشنهاد خوبه ولی …تا جایی که هر کسی،به خودش اجازه نده از راه نرسیده 

بقیه رو زیر سوال ببره یا قضاوتش کنه 

اگر این تاپیک هم مثل هزاران هزار تاپیک دیگه ای که روزانه زده میشد 

جو سمی و نا آرامی داشت 

اگر شمای مخاطب ،حس حقارت و توهین بهت دست میداد 

باز هم میومدی  ریز به ریز مشکلات زندگیت رو اینجا عنوان کنی 

باز هم از دوستان درمورد شیوه و مدیریت زندگی و روابطتت راهکار میخواستی؟؟؟!!

قطعاااا خیررررر 

که اگر اینطور بود هیچ وقت این تاپیک سه سال پابرجا نمیموند

،ببیننده و دنبال کننده ی  ی میلیونی نداشت 

پس شمای نوعی بدون که 

قطعااا تبادل نظر و انتقادات داریم منتها از نوع سازندش 

نه تخریب کنندش 

اگر من روزی که تاپیک میره تو بازدید ها تاپیک رو میبندم دلیل بر  

اختصاصی یا محدود کردن کاربران تاپیک نیست 

خیرررر  ،اشتباه برداشت کردید 

چرا که میدونم یه عده که الحمدالله تعدادشون هم تو سایت کم نیست فقط میان محض بطالت ،محض وقت گذرونی ،محض مزه پرانی 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

این برای منی که سه سال زمان گذاشتم 

سه سال زحمت کشیدم  

سه سال با پرسه زدن در انواع و اقسام تاپیک های اقتصادی و مفید مطلب جمع کردم  

نه برای وقت گذرونی بوده نه کسب منفعت  تمام تلاشم رو کردم تا یه جمع صمیمی و دوستانه و کار آمد و راهنما رو یک جا جمع و پایدار نگه دارم 

حالا به هر ننه قمری اجازه ی اظهار نظر و تبادل نظر نمیدونم 

که بیاد و به اعضای تاپیکم که الان جزوی از خانوادم شدن توهین کنند  خواه این رفتارم به مذاق یک عده خوش بیاد 

خواه گزنده 

در ثانی 

محض اطلاع دوستانی که ممکنه به روند تاپیک آشنا نباشند 

تاپیک ما محدود و مختص به اعضاش نیست اینو خیل عظیم بازدید کننده هاش و اعضاش ثابت میکنن خود من و معمولا قدیمی تر ها هر جا که بتونن یا (قبل تر ها لینک میذاشتن ولی چندین ماهه از اون هم محروم شدیم )منو تگ میکنن و دوستان دیگه رو جویای مطالب ما هستند رو به تاپیک مربوطش ارجاع میدیم 

مخلص کلام 

التماس دعا 

پاینده و پیروز و برقرار باشد 🙏🏻♥️

دخترا لطفااا موضوعات و گپ و گفت های خودمونی تاپیک دورهمی

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

همسرم هم میخواد 500 وام بگیره گفتم یه مقدارم من کمک کنم ولی عادت کردم همه کارها رو خودم انجام بدم ای ...

سلام 

شما گفتید ۵ تومن کلا براتون میمونه ، وام ۵۰۰ تومنی چطور میخواید قسطشو بدین ؟؟؟ 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
2810