هزار صفحه ای شدنمون مبارک 🤩😍😍😍😍
سلام سلام روزتون بخیر دخترااااا🤩🤩
عزاداریهاتون مقبول درگاه احدیت🤲🏻🤲🏻🤲🏻
اول کاری عذر تقصیرررر دوستان 😥🙏🏻بابت قفل بودن دیروز تاپیک
ازاونجایی که دیشب جسته و گریخته پست ها و گاهاااا گله گذاری هاتون رو میخوندم متوجه شدم گویا به خاطر تعطیلی دیروز تاپیک
خاطر یک سری از دوستان مدکر شده
هرچند که ممکنه نیازی به توضیح نباشه ولی جهت روشن شدن و بی جهت قضاوت نکردن عزیزان براتون میگم
در وهله ی اول اینو بگم تعطیلی جمعه ی گذشته اصلااا قرار نبود اتفاق بیفته همونطور که خودم توپست صبح جمعم اعلام کردم ولی باز به ناچار با تگ و ریپلای شما عزیزان که رویا بیاو تاپیک و ببند تاپیک تو پر بازدیدهاست و یه عده اومدن جو رو متشنج کنن بستم
تا اینجا اوکی
بنده بنا به درخواست های مکرر شما عزیزان جمعه تاپیک رو بستم ولی …
گویا همین درخواست هاتون شده حربه علیه خودم
اول اینو بگم که اتفاقه و پیشامد
وممکنه برای همه ،برای هممون چه گهانی چه ناگهانی پیش بیاد
جونم براتون بگه جمعه شب بود که از فوت ناگهانی یکی از دوستان صمیمی و عزیز خانوادگیمون مطلع شدیم و شنبه با حال و اوضاع خراب راهی مراسم خاکسپاری شدیم از بد حادثه در حین مراسم هم شارژ گوشیم کلااا تمام و گوشیم خاموش شد
بنابراین تا آخردیشب که برگردیم منزل بنده بدون گوشی و در مراسم بودم
این توضیحات رو دادم نه به بابت اینکه فکر کنید دنبال عذر و بهانه برای علت تعطیلی تاپیک بودم ،نه …
فقط و فقط به این خاطر که ، به اون دسته از عشق هایی که شاید یکم در حقم کم لطفی کردند و گفتند که من ،
رویای استارتر ،
به نظر مخاطب احترام نمیذارم یا خدایی ناکرده این تعطیلی رو نوعی توهین نسبت به خودشون تلقی کردند
بگم که
نمیدونم تا الان تا حدودی به خصوصیات اخلاقی بنده پی بردید یا نه
ولی …اینو بدونید اگر همچین فکری راجع به بنده کردید باید بگم سخت در اشتباهیداگه تالان براتون ثابت شده که هیچ اگرم که نشده باشه باز هم هیچ قضاوت با شماست ….
واماااااا
……