برای غذا اول گفتیم باقالی پلو با ماهیچه بدیم خوب خیلی غذای مجلسی هست ولی یه مدل غذا باز یه جوری بود کنارش ژله و سالاد و سوپ هم خوب طبیعتاً میزاشتم
همسرم رفت قصابی گفت ماهیچه کیلویی هشتصد و پنجاه و هر کیلو هم سه تا ماهیچه ریز میشه .من هم گفتم دوازده تا ماهیچه حداقل میخوایم حالا بچه ها نفری یک دونه حساب نشن که میشد چهار کیلو ماهیچه فقط پول گوشت سه و چهارصد میشد
اومدم فکر کردم منو رو متنوع کنم با غذاهای کم خرج تر ولی خوب تنوع غذایی هم خیلی سخت چون من تایمم محدود بود کمک هم برای آشپزی ندارم نهایت میتونستم رو شوهرم برای جاروبرقی و گردگیری حساب کنم
چون تو تایم خیلی پرکارم بود طبیعتاً خونه هم تمیز اونجوری نبود کار داشت
مهمونی روز یکشنبه بود گفتم هر منویی بزارم ژله که میخواد جمعه ژله ام رو درست کردم و گذاشتم تو یخچال
شام هم گفتم قورمه سبزی میزارم که همه موادش رو داشتم
با کیک مرغ و بورک گوشت و بورک پیتزایی
سوپ جو سفید و سالاد
دیدم برای کیک مرغ و سوپ مرغ لازم دارم که نداشتم شنبه که شاگردم دوازده رفت سریع آماده شدم رفتم تره بار
البته بازارچه است که مرغ و گوشت و ماهی و همه چی داره
اول دو تا مرغ گرفتم چون سینه هاش رو لازم داشتم بعد هم نون تست و پنیر خامه ای و خیارشور باز و شوید و پیازچه و جعفری و گوجه گیلاسی برای کیک مرغ رو گرفتم جو پوست کنده هم داشتم یه کم هم قارچ گرفتم برای سوپ هویج و خامه و شیر هم برای سوپ داشتم خوب مواد سه تا از غذاها رو گرفتم اومدم دیدم بازارچه کاهو فرانسوی که خیلی خوشگل داره بسته ای ۳۵ تومن گفتم عالیه یه بسته از اون گرفتم چون میدونستم فوق العاده قشنگ می کنه با کاهو معمولی و خیار و این چیزا رو هم گفتم همسرم با خرید میوه انجام میده
زیتون بدون هسته هم دیدم هست گفتم برای تزیین خیلی خوب میشه یه پنجاه تومن هم زیتون بدون هسته گرفتم که همه این خریدهام شد هفتصد
چون از بازارچه میگیرم قیمت ها خیلی بهتر
اومدم فروشگاه نزدیک خونمون که تخفیف های خوبی داره دیدم خمیر یوفکا شصت تومنی رو گذاشته ۴۲ تومن از مدل مثلثی گرفتم چون نمی دونستم چند تا توش هست دو بسته گرفتم که البته هر بسته اش ۲۲ تا تقریبا داشت که برای مهمونی کافی بود
پنیر پیتزا هم خونه داشتم چون ما از این بسته های یک کیلویی یا دو کیلویی میخریم برای بورک هم آنقدر پنیر پیتزا استفاده نمیشه نهایت دویست گرم که میشه هفتاد هشتاد تومن یه کم سوسیس و کالباس هم خریدم که شد ۳۰۰ تومن زیاد نگرفتم
تا اینجا یک و خورده ای خرج کردم