2777
2789
ممنون از همه دوستان اگه نظری دارید لطفا بگیدچون از این شرایط خسته شدم و باید تغییر کنماولین استارت ه ...

سلام عزیزم 

من دوستان و معصومه جون چندباری اینجا راهنماییم کردن، منم واستون بگم .

ببین من الان ۵ساله ازدواج کردم،یه دختر ۱سالو نیمه داریم

از اول زندگیمون با کمک پدرشوهر یه خونه خریدیم که توش ننشستیم و دادیم مستاجر خودمون و تو ساختمون پدرشوهرم اینا ولی جدا زندگی میکنیم.

به جز اون خونه ۲سال پیش ماشینمونو فروختیم،طلاهامو که هم واسه عقدمون بودن هم مجردی همه رو فروختم،خود خونه وام هم داشت یه خونه خریدیم که همسرم بنام من زد.

خلاصه اینکه الان با همه اقساط حدود ۱۴تومن قسط میدیم و ۱۰ تومن از حقوق میمونه و اونو دیگه خرج میکنیم.

ماشین هم یه سواری داریم و یه ماشین دیگه که واسه کار همسرمه.

خب به نظر من ما در حد خودمون به نقطه امن خودمون رسیدیم درسته؟ 

ادامشو تو پست بعدی میگم

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمای گل .یه راهنمایی میخواستم.ما یه تیبا داشتیم که همسرم شاهین ثبت نام کرد تیبا رو فروختیم ۳۴ ...

بنظر من طلا رو نگر دارید چون الان قیمتش اومده پایین 

اگررر شاهین رو برا استفاده میخاید و ی ماشین براتون کافیه

به نظرم شما به تنهایی میتونید یه تاپیک بزنید که چطور تونستی وسایل خونه رد کنید بره یا چطوری منظم شدی ...

عزیزمتوی اینستا پیج لیلی دیلی رو فالو کن و همه هایلایت هاشو یه نگاه بنداز تمومه مشکلاتت حل میشه😉

بنظر من طلا رو نگر دارید چون الان قیمتش اومده پایین اگررر شاهین رو برا استفاده میخاید و ی ماشین برات ...

اینم بگم ک چون پراید ارزش انچنانی نداره مخصوصا ک مدلش هم پایینه و خرج میاره ولی طلا اصطحلاک خاصی نداره بجز جای مطمعن نگر داشتن

برای غذا اول گفتیم باقالی پلو با ماهیچه بدیم خوب خیلی غذای مجلسی هست ولی یه مدل غذا باز یه جوری بود کنارش ژله و سالاد و سوپ هم خوب طبیعتاً میزاشتم

همسرم رفت قصابی گفت ماهیچه کیلویی هشتصد و پنجاه و هر کیلو هم سه تا ماهیچه ریز میشه .من هم گفتم دوازده تا ماهیچه حداقل می‌خوایم حالا بچه ها نفری یک دونه حساب نشن که میشد چهار کیلو ماهیچه فقط پول گوشت سه و چهارصد میشد

اومدم فکر کردم منو رو متنوع کنم با غذاهای کم خرج تر ولی خوب تنوع غذایی هم خیلی سخت چون من تایمم محدود بود کمک هم برای آشپزی ندارم نهایت می‌تونستم رو شوهرم برای جاروبرقی و گردگیری حساب کنم

چون تو تایم خیلی پرکارم بود طبیعتاً خونه هم تمیز اونجوری نبود کار داشت

مهمونی روز یکشنبه بود گفتم هر منویی بزارم ژله که میخواد جمعه ژله ام رو درست کردم و گذاشتم تو یخچال

شام هم گفتم قورمه سبزی میزارم که همه موادش رو داشتم

با کیک مرغ و بورک گوشت و بورک پیتزایی

سوپ جو سفید  و سالاد

دیدم برای کیک مرغ و سوپ مرغ لازم دارم که نداشتم شنبه که شاگردم دوازده رفت سریع آماده شدم رفتم تره بار

البته بازارچه است که مرغ و گوشت و ماهی و همه چی داره

اول دو تا مرغ گرفتم چون سینه هاش رو لازم داشتم بعد هم نون تست و پنیر خامه ای  و خیارشور باز و شوید و پیازچه و جعفری و گوجه گیلاسی برای کیک مرغ رو گرفتم جو پوست کنده هم داشتم یه کم هم قارچ گرفتم برای سوپ هویج و خامه و شیر  هم برای سوپ داشتم خوب مواد سه تا از غذاها رو گرفتم اومدم دیدم بازارچه کاهو فرانسوی که خیلی خوشگل داره بسته ای ۳۵ تومن گفتم عالیه یه بسته از اون گرفتم چون میدونستم فوق العاده قشنگ می کنه با کاهو معمولی و خیار و این چیزا رو هم گفتم همسرم با خرید میوه انجام میده

زیتون بدون هسته هم دیدم هست گفتم برای تزیین خیلی خوب میشه یه پنجاه تومن هم زیتون بدون هسته گرفتم که همه این خریدهام شد هفتصد

چون از بازارچه میگیرم قیمت ها خیلی بهتر

اومدم فروشگاه نزدیک خونمون که تخفیف های خوبی داره دیدم خمیر یوفکا شصت تومنی رو گذاشته ۴۲ تومن از مدل مثلثی گرفتم چون نمی دونستم چند تا توش هست دو بسته گرفتم که البته هر بسته اش ۲۲ تا تقریبا داشت که برای مهمونی کافی بود

پنیر پیتزا هم خونه داشتم چون ما از این بسته های یک کیلویی یا دو کیلویی می‌خریم برای بورک هم آنقدر پنیر پیتزا استفاده نمیشه نهایت دویست گرم که میشه هفتاد هشتاد تومن یه کم سوسیس و کالباس هم خریدم که شد ۳۰۰ تومن زیاد نگرفتم

تا اینجا یک و خورده ای خرج کردم

خانمهای عزیز، لطفن لطفن لطفن هرچقدرم صرفه جویی میکنید از گوشت و مرغ و غذای بچه ها نزنید. بچه اگر خوب ...

صد درصدباهاتون موافقم

من ازروغن خوب،برنج خوب،نان سالمتر،پروتیین هاهرگزنزدم ونمیزنم

اوایل ازدواج همسرم میگفتن روغن بیرون چه فرقی داره بالاخره با آزمایش خونش بهش ثابت شدتغذیه به شدت مهمه

هرگزبخاطر صرفه جویی بچه روعادت روهله هوله ندادم

بااینکه شاعلم از زمان خوابم زدم غذای تازه وسالم بچم به راه بوده الحمدلله

خودمم خیییلی تغذیه خودم همسرموکنترل میکنم 

ازقندمصنوعی کنسرو ها لبنیات بی کیفیت خییلی دوری میکنم

مکمل خوب برای بچه میخرم

نمیگم پولدارم وضعم عالیه ولی تغذیه کامل وسالم واقعا برام مهمه

یکم به اصلاح سبک زندگی فکرکنیم پس اندازهم کنارش میاد مطمئن باشیم

تنتون سلامت

الهی ربی ومن لی غیرک💖
حقوق دریافتیم بعد از کسر بیمه مالیات ۱۵و۲۰۰هست که همش میره برا قسط سابقه کاریم هم ۷سالهحقوق همسر هم ...

دوست عزیز  ممنون بابت پستتون 

میشه تو دورهمی لطفا تگ کنید منو و راز پرانرژی بودنتون بف مایید .

نحوه مصرف مکملتون رو هم بفرمایید 

سلام عزیزم من دوستان و معصومه جون چندباری اینجا راهنماییم کردن، منم واستون بگم .ببین من الان ۵ساله ا ...

الانم پول سپرده داربم بانک و میخوایم ۱۵۰ تومن وام بگیریم و بدیم طلا. و اقساطشم که حدود ۹ تومن میشه از پول اجاره ۲ تا خونه هایی که داریم بدیم

و مقداری هم افزایش حقوق بهمون میخوره این ماه

خب من توی این چندسال واسه خودم خرج کردم ولی معقول

یعنی کیف و کفش و لباس و لوازم آرایش میخریدم ولی جنس گرون ویترینی نه.همیشه خوش لباس بودم ولی با قیمت های مناسب

مثلا همیشه دلم کیف چرم خوب میخواست ولی نخریدم

مانتوهای مثلا در حد ۱تومن ۱۵۰۰ میخواد نخریدم

بخاطر هدفمون

ولی نزاشتم خسیس بشیم

الان با همسرم تصمیم داریم دیگه ب خودمون اونطوری ک دلمون میخواد برسیم مگه خودمون چمونه 😆🤭

عقیدمون این بود تا زمانی ک بچه ها کوچیکن میشه پس انداز کرد بزرگ بشن دیگه سخته.

الانم چون ب اون نقطه امن رسیدیم دیگه دلم نمیخواد پا رو دلمون بزاریم، میخوام دکتر پوست برم،لباس خوشکل بخرم، کفش خوشکل،رستوران برم حداقل ماهی یبار، از تغذیمونم هیچ وقت هیچ وقت نزدم. 

تلاش میکنیم بازم ها ولی نه اینکه بخوایم دیگه خیلی ب خودمون سخت بگیریم

ففط هدفمون فعلا اینه یکی از خونه ها رو بفروشیم بزرگترش کنیم و خودمون ۳،۴ ساله دیگه اگه عمری باقی بود بریم توش بشینیم.

شما هم عزیزم هر وقت حس کردی ب نقطه امن رسیدی شل کن ، سخت نگیر، برا خودت و همسرت بهترینا رو بخواه

حتی همون موقع هم که مشغول پس اندازرهستی برای خودت خرج کن ولی خب با قیمت های مناسبتر.

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
برای غذا اول گفتیم باقالی پلو با ماهیچه بدیم خوب خیلی غذای مجلسی هست ولی یه مدل غذا باز یه جوری بود ...

چقدر خوب نوشتی عزیزم کلی ایده گرفتم

منم هفته دیگه دوتا مهمون رودربایستی دار دارم

دوست دانشگاه همسرم که از المان اومده و یه دوست دیگشون که تو وزارت خارجه مشغوله با خانوماشون

تو ذهنم یه پذیرایی مفصل هست احتمالا دو سه تا مرغ از شب قبل مزه دار کنم اقایون خودشون رو بالکن کباب کنن که سرشونم گرم شه

قرمه سبزی و کشک بادمجون اینا هم از بیرون بگیرم

از ایده کیک مرغ خیلی خوشم اومد😍

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام چون تحربه تون گفتین یه سوال بپرسم منم بهاطر زخم شصت پام باید حتما کفش درست درمون بپوشم یا چرم ا ...

ببین عزیزم من دوماه پیش به طور اتفاقی یه پیج دیدم تو اینستا که دکتر طب ارتوپد بود اسم پیج فاطمه درزی هست حتی تو گوگل هم سرچ کنین میاره. ایشون کف پارو اسکن میکنه و مناسب با اسکن کف پا و مدل انگشت ها و اینکه فشار کدوم قسمت پا هست کفی طبی طراحی میکنن . مطبشون بالاتر از پارک ساعی تهران هست

من دوماه پیش رفتم کف پاهام قوس داره و بخاطر همون دائم کتونی اورجینال میگرفتم که راحت باشم ولی باز پنجه و پاشنه ی پاهام درد میگرفتو میسوخت

من رفتم مطبشون اکثرا از شهرستان هم اومده بودن و از کشور ترکیه و عمان هم بودن

خیلی شلوغ بود اسکن پا انجام دادمو کفی برام طراحی شد دو هفته پیش تحویل گرفتمو تو این دو هفته تازه میفهمم زندگی یعنی چی

دکتر میگفت کفی کفش که مطابق باهات باشه میتونی کتونیه ۲۰۰تومنی بخری

چون اصل کف کفشه

تا یکسال هم گارانتی داره اگه مشکلی پیش بیاد یا فرم کفی بهم بریزه میتونین کل هزینه رو پس بگیرین

هزینه ی ویزیت و اسکن و کفی من شد کلا ۳میلیونو چهارصد

دوست جونا يه موضوع يادم اومدم خواستم باهاتون به اشتراك بزارم نظر شخصيه ....

من همش ميگم تا خرج نكني ارج نداري يعني هم براي خودت هم براي ديگران

اين دوتا خيلي مهمه بحث خودمون كه كاملا مشخصه ظاهرو لباسو ارايشيو پرستو مو ليزر ورزش

اما ديگران مثلا خانواده خودمون و همسرمون كمك به مستمندان كه جداست بحثش اون خيلي گره گشا هست و انرژي بالايي به خودمون برميگرده.....

به عنوان مثال من برادرزادم هر موقع كارنامه ميگيره چون تيزهوشان ميخونه و واقعا تلاش ميكنه هميشه ٢٠٠بهش ميدم خب من به عنوان عمه وقتي براش ارزش قايل ميشم مثلا تبلتم خراب شده بود اصلانه نمياره منظورم اينه كه محبت محبت مياره... يه كارت اسمشو گذاشتم تفريح كادو و خوشحالي ديگران اميدوارم بتونم بيشتر دل شاد كنم اين خيلي مهمه اين كارو هم از مادر شوهرم ياد گرفتم خواهشا براي سلامتيش يه صلوات بفرستين اجرتون با امام حسين 🤲

راستي ١٠٠٠تايي شدنمون مباركه👏👏👏👏👏

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810