2777
2789
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخه نمیتونم از اولین مغازه خرید کنم باید بگردم و اینکه الان با توجه ب شهادت همه جا تعط ...

این اخرین ریپلای من برا شما هست 

خیلی براتون نوشتیم با دقت بخون و فکر کن خودتون رو توجیه نکنید 

چ اشکالی داره الان بعد از دعواتون همسرتون متوجه بشه ک بله شما اشتباه کردید و میخاید تغییر رو شروع کنید ! 

همه پیامای اخیر پرازنکته بود و برا هممون مرور شد ک بهتره درست خرج کردن رو هر روز تمرین کنیم ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم با نظر شما کاملا موافقم بهتره که رویا جون دیگه تاپیک رو قفل نکنن چون به قول شما باید به رای اکثر ...

و در ادامه صحبت هاتون اون چن نفر مخالف نادیده گرفته بشن و جواب شون داده نشه به هیچ عنوان

و حرفای معصومه جون که گفتن تو همه چیز بیست باشین واقعا روم تاثیر گذاشتمنی که به خونه زندگی نمیرسیدم ...

به نظرم شما به تنهایی میتونید یه تاپیک بزنید که چطور تونستی وسایل خونه رد کنید بره یا چطوری منظم شدینچیزی که من خیلی درگیرشم ولی به جایی نمیرسم

دلم میخواد کل وسایل خونه م رد کنم بره اصلا بزارم درخونه ببرنش از مبل بگیر تا....ولی بخاطر مستاجر بودن و مخالفت همسر نمیتونم

همه وسایلم از زمان جهیزیه م 

اکثرا سالم هستن اما خسته شدم ازشون دلم تنوع میخواد

ممنون از راهنماییالان که فک میکنم میبینم خیلی چیزا احتیاج دارم مثلا عینک افتابی ندارم چون اصلا نمیزن ...

اگه پول داری اتفاقا از امروز شروع کن اولین خریدت یه عینک آفتابی شیک و خوب باشه👌👌👌

ا

خونه داریم ولی اخر سال باید 700 بدیم مستاجر بلند بشه بریم بشینیم منم میگم حالا امسالم پس انداز کنیم ...

چون دوسال اول زندگی هست بهت حق میدم که میخای زندگیت رو زود جمع و جور کنی اما جوری نشه که از خودت بزنی

تو  مثلا ماهی یک تومن بزاری برا لباس ته سال میشه ۱۲ تومن

اون ۱۲ تومن خیلی تاثیری تو ۷۰۰ تومن قرضتون نداره سخت نگیر، منم اون اوایل که کمخرج بودم و میخواستم تغییر کنم همش با خودم تکرار میکردم با ۵-۶ تومن خرج تو شوهرت نه فقیر میشه نه پولدار😅

سلام دوستان
عزاداری هاتون قبول درگاه حق تعالی

منم یه گزارش کوچیک بدم
هفته قبل مهمونهایی داشتم که به شدت فست فود دوست هستن
منم طبق نظر سنجی که از مادر خانواده داشتم،تصمیم گرفتم هات داگ برای شامشون تهیه کنم (۸ تا باید تهیه میکردم)

قارچ از بازارچه میوه تربار خریدم
پنیر پیتزا هم با کد از افق کوروش به وقت اوتایم که یک کیلو پنیر پیتزا حدودا ۱۱۰ افتاد

نوشابه هم همینطور،دقیقا مثل پنیر(هم کد + اوتایم)

خیارشورم الان چندسالیه خودم تهیه میکنم،بسیار به صرفه و تمیز و معطر(به لطف تاپیک های مدیریت هزینه یاد گرفتم😍)

فویل هم یه بسته بزرگ قبلا خریده بودم داشتم

سالاد فصل هم که بسیار شیک و مجلسی گذاشتم سر سفره

به قدری مورد تاییدشون قرارگرفته بود که ازم خواستن بار بعدی باز براشون درست کنم،اما به میزبانی خودشون و در منزل خودشون😅😅😅 

هزینه این شام و مهمونی خونگی دقیقا نصف حالتی افتاد که اگه از بیرون میخریدیم

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
خدا رو شکر من و تو نداریم هر چی داریم با همه اول حقوق همسرم میره قسط بعد حقوق من بقیه شم میمونه تو ک ...

عزیزم قدر همسرت رو بدون 

خواهرانه میگم با دستای خودت عادت خوبش خراب نکن 

فک کنم تقریبا اکثر خانمای اینجا عمر زندگی متاهلی شون بیشتر از شماست ....

همسرت تا ی حدی بهت بگه خرج کن همین ک گفته سال دیگه هم میگی خرج نکنیم برا فلان چیز نشون میده ناراضی 

چ اشکال داره ماهی یکبار یا دوماهی یکبار برید رستوران

حالا من برعکس شما خودم دوست دارم همسرم ننیزاره😅😅

خب خب خب

بیاید جلو طلاییتون کنم😌😌😌

خداروشکر و به لطف مدیریت هام😎تلاش کردم تا طلاش کردم🤩😍جمله معروف و فوق العاده انرژی بخش

و پس اندازم و  دوباره گرفتن وام🙈😅

از بانک مهر (۲۰م وام و ۱۸پس انداز  بود)تونستم

۱۱گرم ۶۰سوت طلا بخرم😍😍😍😍

طلا گرمی ۳/۴۰۳  بود و این طلافروش اشناس و شیش درصد حساب کرد برام هرچی اصرار کردم کمتر قبول نکرد😏ایشالله دفعه های بعدی ببینم میتونم چونه بزنم و چهار پنج درصد حساب کنه برام😅 و اینکه پول طلا شد۴۰م  که من پولم۳۸تومن بود و دو میلیون هم به طلا فروش بدهکار شدم😢طلافروش اصرار کرد که بردار بعد پولو میدی و منم یهو جو گرفت و برداشتم و بسیییی فروان بدهکارم

و ازکجا چجوری باید این بدهی هارو پرداخت کنم واقعا نمیدونم🙄البته خرج خونه دستمه با اون باید یه حرکت هایی بزنم.

واینکه این طلا

مخفیه شوهرم خبر نداره اصلا🤥🤥

و اگه میدونست حتماااااااااااااااااا مخالفت میکرد .

و بعد طلا فروشی هم خوشحال و خندان با پسرم رفتیم  فالوده و کیک یزدی خریدیم نوش جان کردیم و بعدم تو بارون 😍بدو بدو کردیم خیلی کیف کردیم.

انشالله همیشه شادی باشه و برکت،برای تمام مردم ایران زمین🥰🤲

یه عقیده که من توی زندگی شخصیم پیاده کردم این بود که رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود
رهرو ان است که اهسته و پیوسته رود

من از اولین روزهای زندگیم، هم پس انداز داشتم و هم وام و در کنارش خرید لباس و سفر تا به امروز که یه دهه از اون روزها میگذره

حالا هر دوره با توجه به توان مالیمون این رستوران و خرید لباس و لوازم آرایش و ... مبلغش متفاوت بود،اما هرگز صفر نمیشد چون دیگه انرژی و انگیزه ای برا ادامه دادن نداشتیم

شاید خودم رو با بعضی ها با سطح مالی یکسان که در تاپیک مقایسه میکنم پیشرفت من کندتر بوده باشه ،اما مهم حال خوب خودم و همسرم و فرزندانم هست

روزهای ۲۵ و ۳۰ و ۳۵ سالگی من هرگز برنمیگردند
اما میتونم بجای ۱ گرم پارسیان،نیم گرم بخرم و نیم گرم بعدی رو ماه بعدی و بعدی ترش بخرم

همواره سعی کردم پس انداز داشته باشم، هزینه های جانبی و ... رو کاهش بدم،اسراف نداشته باشم،اما بیشتر از اون تلاش کردیم که درامدمون رو افزایش بدیم و فکر میکنم این یه اصل خیلی مهم تر هست...

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
2810