2777
2789
ممنون از راهنماییالان که فک میکنم میبینم خیلی چیزا احتیاج دارم مثلا عینک افتابی ندارم چون اصلا نمیزن ...

سر راه ی عینک بگیر خب 😐😐😐😐😐😐

سر عینک ک نباید از مامانت بگیری 😭😭😭😭

ای خداااا وا بده دختر از الآن شروع کن خساست بنداز دور 😭 اینهمه دوستان تایپ کردن باز میگی میرع تو لیست خریدم اما فردا مسافریم از مامانم عینک میگیرم 🥴🥴🥴🥴🥴

مگه از بیابون میری؟ مغازه هست تو راه دیگه 😭😭😭

پس انداز که ندارdم خونه خریدیم که هنوزم نتونستیم بریم توش 20 میل قسط مسکن داریم کلی طلا فروختم ولی ...

من از اول صحبتهاتون رو با دوستان دنبال کردم، واسم جالب بود تازه دو ساله ازدواج کردی و انقد دو دو تا میکنی ! همه اول زندگی در پی خوش گذرونی هستن ، راستش من مثه دوستان حرفه ای نیستم ، دارم اینجا یاد میگیرم روش های زندگی تو شرایط مختلف رو، منم مثه شما تو خونواده ای بودم که از وقتی خودمو شناختم میگفتن نداریم در صورتی که داشتن، هنوزم همینن متاسفانه ، عوضش من از اونور بوم افتادم ،برعکس شما ، به پول رحم نمیکنم، اینجا مطالعه میکنم که یاد بگیرم از این همه پولی که دستم میاد و میره کمی پس انداز کنم، آدم تجملاتی هم نیستما، ولی بی رویه و حساب نشده خرج میکنم ، اصلا خرید بهم آرامش میده ، میرم بازار یه عالمه میوه میخرم ، هر چی میبینم دلم میخاد، بعد میارم خونه با بدبختی جا میدم تو یخچال ،بعد یادم میره مصرف کنم یا فرصت نمیشه، خیلی وقتا میگنده ! چند وقت رفتم خونه مامانم (حدود چند ماه، مامان تنهاست و نوبتی میریم می‌مونیم پیشش) اونجا خواهرم که استاد دانشگاه و شغلی رسمی داره اومد وضعیت یخچال رو دید گفت چه خبره این همه خرید، من با اینکه میوه بود باز میرفتم میخریدم، میگفتم تازه هم باشه، خواهرم گفت اول اینا رو مصرف کن بعد بخر ، گناه داره اسرافه، من خونه خودم نمی‌ذارم یه دونه میوه خراب شه؛ به خودم اومدم که چطور اونی که کارمنده انقد حسابشده عمل می‌کنه ولی من خانه دار انقد بی رویه هزینه میکنم ! الان خیلی کم کردم خریدامو، سعی میکنم به اندازه ای خرید کنم که تازه مصرف شه ( واسه میوه و خوراکی) ولی امیدوارم اصلاح شم و این دوره کوتاه نباشه و دوباره برنگردم به تنظیمات کارخونه، من شوهرم بنده خدا خیلی زحمت کشه ، شاید واسه دیگران دو دو تا کنه ولی برا من اینجور نیست، حدود ۱۵ سال کارگری کرد ، الان چند سالی میشه که مستقل شده ، بازاری هست ، من قبل بدنیا اومدن پسرم کار میکردم، بعد پسرم خونه نشین شدم ، کار کردن رو دوست دارم ولی شرایطش و ندارم ، پسرم رو نمیتونم تنها بذارم، شوهرم از وقتی مستقل شد یه کارت خوان رو به حساب من وصل کرد و هراز گاهی که مشتری آژانسی بهش میخوره پول رو به کارت من می نه که مقدارش متغیره، ولی کم نیست، همیشه دوست داره پس انداز کنم یا طلا بخرم ولی من تا بحال موفق نبودم به اون صورت ، گاهی صحبتهای بچه ها اینجا رو میخونم حس میکنم واقعا کم کاری از من بوده ، ما حدود ۱۱ ساله ازدواج کردیم و من هنوز اندر خم یک کوچه ام

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شماره حساب و شبا داره برای زیر ۵ سال از همه کارتها هم میشه من زدم.پسر من ۶سالشه و کارت داره اون ب ...

من فروردین برای زیپاد میخواستم انتقال بدم زیر ۷ سال

از چندین کارت زدم نشد،با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتن مشکلش اینه

بعدش تولد۷سالگیش بود کارتش تعویض و مشکل رفع شد

تاریخ عضویتم😅😅
ممنون از راهنماییالان که فک میکنم میبینم خیلی چیزا احتیاج دارم مثلا عینک افتابی ندارم چون اصلا نمیزن ...

شما باز داری خودت رو قانع می کنی که امروز رو فعلا قرض کنم 

از همین جا باید شروع کنی 

چون بری سفر رو بیایی یادت می‌ره که می خواستی تغییر کنی 

نیازی به عقب افتادن قسط نیست 

شما ده تا رون مرغ نخر بذار تو یخچال 

همون پول رو جمع کن خرج وسایل ضروری بکن 

این همه قسط من پس انداز رو دیگه نمی فهمم یعنی چی 

همین که خونه خریدید خودش پس انداز هست 

دو سال دیگه پس انداز رو شروع کن 

نه الان 

عزیژم نگیر از مادرت برو تو راه بگو عزیزم وایسا برام ی عینک بخر 

و اینکه همون دوبار ک خواهر و شوهرش شوخی کردن و همسرت ب دل گرفته واقعا همسر خوبی داری 

قدرشو بدون چون این حرفا رو کسی ب شوخی هم نباید بزنه 

ب زندگیت بیشتر برس و بیشتر دقت کن

سلام عزیزم ، باید به روز رسانی انجام بدید .

سلام عزیزم ،من ۷۰ تومن پول دارم که برای یکی دو ماه آینده لازمش دارم بزارمش توی قدرت خرید کارگزاریم بهتره یا صندوق افران بخرم؟کدومش به نظر شما سود دهی بهتری داره؟

سر راه ی عینک بگیر خب 😐😐😐😐😐😐سر عینک ک نباید از مامانت بگیری 😭😭😭😭ای خداااا وا بده دختر از ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اخه نمیتونم از اولین مغازه خرید کنم باید بگردم و اینکه الان با توجه ب شهادت همه جا تعطیل

آخه چ جوری هم خرج کنم هم پس انداز الان این ماه حقوق گرفتم میرم برا خودم لباس میخرم خب قسط ها دیرکرد ...

همینو با شوهرت مطرح کن 

بشین بگو الان درامد ما تا اخر ماه پنج میلیونه با این مبلغ کدوم کارا رو میتونیم انجام بدیم 

چون مبلغ زیادیم نیس نهایت چهارتومن برا خرید خوراکی بزارید ی تومن هم هرماه ی وسیله بتونی بخری 

تجربه ات از خرید کیف هم یادت بمونه ک وسایلای زیاد ارزون زود خراب میشن و مجبوری دوباره بخری پس همون اول کار ی جنس مناسب بخر ک حداقل مدت زمان بیشتری برات کار کنه

@مامان_سبحان    

عزیزم همسرم امروز رفته بود بانک صادرات در مورد شرایط تسهیلات بپرسه.

اونجا خودش چن تا عکس از طرح ها گرفته .

گفتم اینجا بزارم نظرتون و رو بدونم دوستان دیگه هم اگه متوجه شدن لطفن جواب بدن

‍ 

دقیقا منم این شومیز و خیلی دوست دارم برا شب خواستگاری خریده بودم و هنوزم به شیکی اون لباس به چشمم ن ...

دوسش داری نگرش دار ولی چندین بار پشت سرهم ی لباس رو نپوش مثلا سه تا لباس داری هرسری یکیش رو بپوش سری بعد شال و شلوارتو عوض کن اینجوری هرسری ی ایتمتو لباسات جدیده

همسرم هم میخواد 500 وام بگیره گفتم یه مقدارم من کمک کنم ولی عادت کردم همه کارها رو خودم انجام بدم ای ...

عزیزم چیزی که شما گفتین خیلی ارتباطی به استقلال نداشت وخودتونید هم میدونید ایراد کار کجاست تا دیر نشده اصلاح کنید 

من خواهرانه بهت میگم دیگه تصمیم با خودته عزیزم

2810