2777
2789
آبرو شوهرتو میبری بنده خدا خب زشته واقعا لباس تکراری پوشیدن اونم چند بارمردم ادمو قضاوت میکنن..فقط ن ...

من لباسامو خیلی زیاد چندبار میپوشم خیلی از لباسام مال هشت سال پیش یا پنج سال پیشه هیچوقت فکر نکردم زشته

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من لباسامو خیلی زیاد چندبار میپوشم خیلی از لباسام مال هشت سال پیش یا پنج سال پیشه هیچوقت فکر نکردم ز ...

ولی زشته 

یک بار دو بار نهایتا سه بار میشه توی یک جمع مشخص لباس تکراری پوشید

بیشتر از اون زشته

درآمد کی می‌ره برای قسط؟ مادر شما این همه سال چطور چیزی برای خودش جمع نکرده؟ طلاق گرفته حق و حقوق نگ ...

خدا رو شکر من و تو نداریم هر چی داریم با همه اول حقوق همسرم میره قسط بعد حقوق من
بقیه شم میمونه تو کارت من
البته خیلی از حقوق من خبر نداره نمیپرسه

پدرم پول واس خرید خونه نمیداد چ جوری پول جمع میکرد برا طلاق هم هیچی نداد اون چند سالی هم که رفت سرکار هر چی داشت داد برا تعویض خونه

درامد نداره بیمه هم نمیگیره دلم برا اونم میسوزه بچه بودم میگفتم بزرگ بشم میرم سرکار خودم واست همه چی میخرم ولی خدایی اون جور که باید برا پوشاک کمک نمیکنم فقط در حد خوراکی
من یواشکی مثلا برنج میخرم قبوض پرداخت میکنم هزینه شارژ اینا ثابته

سلام بچه ها امروز گوشواره من از حقانی رسید خوشگله اما خب قراره بفروشم اما خداروشکر میکنم که این هست بفروشیش 

تجربه خیلی خوبی بود من بازم ازشون کم کم طلا میخرم 

الان دارم از طلاسی میخرم جون حس میکنم مثل پول نقد میمونه 

اونایی از طلاسی خرید دارین امکان تبدیل به طلا داره؟اگه هست چطوریه؟

آبرو شوهرتو میبری بنده خدا خب زشته واقعا لباس تکراری پوشیدن اونم چند بارمردم ادمو قضاوت میکنن..فقط ن ...

آخه چ جوری هم خرج کنم هم پس انداز
الان این ماه حقوق گرفتم میرم برا خودم لباس میخرم خب قسط ها دیرکرد میخوره

خونه داریم ولی اخر سال باید 700 بدیم مستاجر بلند بشه بریم بشینیم منم میگم حالا امسالم پس انداز کنیم ...

ادمیزاد همینه

اولش میگه یه خونه بخرم شده ۴۰ 

بعد اون یه ۷۰ متری بخرم

و همینطور ادامه پیدا میکنه ویلایی و خونه باغ و ....‌‌

اگر این روند درست مدیریت بشه خیلی هم خوبه و باعث پیشرفت میشه

اما اغلب مواقع خانمها اینقدر  غرق در جمع کردن میشن و دیگه خودشون و حتی بچه هاشون رو فراموش میکنن

همسرتون درست میگن

هر ماه یه هزینه ای به خودتون اختصاص بدین

یه ماه مانتو یه ماه شلوار ولی جنس خوب 

اغلب آقایون از اینکه خانمشون شیک و پیک باشه لذت میبرن

یکی از دوستان ما الان ۵۰ سالشه و هنوز اون روزی که قراره ایشون برای خودش هزینه کنه نرسیده

هرچقدرم هم بچه هاش و شوهرش میگن فایده نداره

کل دارایی هاشون شاید بالای ۵۰ میلیارد باشه (حالا این چیزایی که ما میبینیم)

ولی هنوز خانم میکه به نقطه امن نرسیدیم

تو ۵۰ سالگی نرسیده قطعا تا ۶۰ هم نمیرسه چون عادت کرده

من لباسامو خیلی زیاد چندبار میپوشم خیلی از لباسام مال هشت سال پیش یا پنج سال پیشه هیچوقت فکر نکردم ز ...

دقیقا منم این شومیز و خیلی دوست دارم برا  شب خواستگاری خریده بودم و هنوزم به شیکی اون لباس به چشمم نخورده که بخرم

ممنون از همه دوستان اگه نظری دارید لطفا بگید
چون از این شرایط خسته شدم و باید تغییر کنم
اولین استارت هم برا مسافرت فردا میخوام اجرا کنم ان شالله بتونم خساست و بذارم کنار و بهم خوش بگذره و نگران تموم شدن پول نباشم
این دفعه که فرصت خرید برای خودم نیس ولی تو مسیر سعی میکنم جبران کنم

قرار بود هفته پیش بریم بیرون اولین بار که پیک نیک دوتایی میریم من گفتم یه سری وسیله مثل زیرانداز و . ...

عزیزم شما 35میلیون دارید قسط میدین این یعنی  یک یا چندجا سرمایه گذاری کردین ودارین قسطشو میدین این یعنی پس انداز دارین 

چرا اصرار داری باقی ماندش هم پس انداز بشه؟

پس زندگی وعزت نفس چی میشه ؟

لطفا از بقیه  مدام چیزای کوچیک فرض نگیر در نظر بقیه جایگاه خودت وشوهرت از دست می‌ره بقیه به روتون میارن کم کم واین اصلا خوب نیست 

ما زیر انداز برای ماشین خریدیم 120اصلا مبلغی نیست که شما به فکر پس اندازش باشی اما مطمئن باش به بقیه حس بد منتقل می‌کنی 

رستوران خوب رفتن برای کسی که نداره و شرایط زندگی بدی داره شایدپول هدر دادن باشه اما کسی که داره چه اشکال داره رستوران خوب بره؟

چرا باید پول هدر دادن باشه؟

شما همینجوری پیش بری دیگه شوهرت هم به این نتیجه میرسه برای شما خرج کردن پول هدر دادنه

هر آدمی باید متناسب با شرایط مالیش هزینه کنه 

من آدمی  رو میشناسم همیشه از بقیه قرض میگیره یا رو میزنه بهش یه چیزی رو بدن یا جایی می‌ره چند روز هم بمونه چیزی نمیخره سفر بره هزینه رو میندازه گردن بقیه  شاید خودش فکر میکنه خیلی زرنگه اما من می‌شنوم بقیه چی میگن و اینکه واقعا اطرافیان از دیدنشون استقبال نمیکنن 

مواظب خودتون و وجهه خودتون وهمسرتون باشین 

ممنون از راهنماییالان که فک میکنم میبینم خیلی چیزا احتیاج دارم مثلا عینک افتابی ندارم چون اصلا نمیزن ...

خواهش میکنم عزیزم. به جای قرض گرفتن، اگه میتونی همین امروز یکی بخر، هم قدمی باشه برای شروع و هم پیشگیری از دعوا🤭 و هم نشون دادن این نکته به همسرت که برای خودت ارزش قائلی.

2810