2777
2789

دخترش میگفت مادرم خیلی بی انصافه

اون موقع که باید یه شیری میخرید تا ما تو سن رشد استخون هامون محکم بشه یه قطره شیر هم برامون نمیخرید

میخرید فقط خودش می‌خورد

این پولی که مادرم جمع کرده حق ما هم هست

اون هزینه هایی که برای ما نکرده الان جمع شده

میگفت ما حلالش نمی‌کنیم

حداقل الان که وضعشون خوبه میتونه به ما یه کمکی بکنه

اما میگه من سختی کشیدم من جمع کردم همش مال خودمه و بچه هام هیچ سهمی از این زندگی ندارن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیزیکی از مهمترین نکته های این تاپیک رعایت تعادل هستنه از اینور بوم بیفتیم نه ازاون ورشخت ...

ما هنوز خونه خودمون نرفتیم و جا نداریم برا همین گفتم فلا نخریم بریم سر زندگی هر چی کم و کسر بود میخریم ولی همسرم دقیقا به خاطر اینکه اونا خواهرم و شوهرش یکی دو بار بهم گفتن پولکی به شوخی واقعا منظور بدی نداشتن
ناراحت شده دوست نداشت از اونا وسیله بگیریم

سلام عزیزم. ببین گلم شما دو تا مسئله رو با هم قاطی کردی، اول اینکه میگی لوازم آرایش استفاده نمیکنی و ...

ممنون از راهنمایی
الان که فک میکنم میبینم خیلی چیزا احتیاج دارم
 مثلا عینک افتابی ندارم چون اصلا نمیزنم و فک میکردم پول الکی هدر دادنه ولی الان یه مسافرت پیش رو داریم و هوا گرم باید بزنم
چون
اگه دعوامون نشه     
از مامانم بگیرم چون فردا راه میافتیم ولی میره تو لیست خریدم

دوستانی ک ویپاد دارن ی سوال

من میخوام ثبت نام کنم 

چرا تصویر من تایید نمیشه 

چ جوری باید باشه تا تایید بشه همون ویدئو ده ثانیه ای

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام دوستان‌....بلوبانک شماهم امروزبه مشکل خورده...اصلا بازنمیشه...خواهش میکنم اگرکسی میدونه بگه...م ...

اره عزیزم برا من پیام اومد مشکل فنی پیش اومده از این حرفا نگران نباش عزیز

اینکه شوهرتون دست و دلبازه و خسیس نشده خیلی خوبهولی اینکه درچشم همسر و دیگران خسیس باشید خوب نیسمن ن ...

آفرین خیلی خوب تغییر کردی 

دقیقا تا خودمون به خودمون ارزش ندیم بقیه هم آدم رو جدی نمی گیرن

عزیزم یکم جامع تر توضیح بده لطفا الان خودتون چند سالتونه هست چند سال هست ازدواج کردید، الان از نظر م ...

دو سال ازدواج کردم فرزند ندارم
میانگین 5  برامون میمونه شاید یه ماهم صفر بشیم بستگی داره
بله به خاطر هزینه مشاوره نمیرم درست حدس زدید
نه کسی به جز من نیس که خرج مادرمو بده

پدرتون چی شدند؟ چون گفتید درآمد بدی نداره چرا مادرت از پدرت پول نمی گیره؟ الان که به مادرت کمک می کن ...

جدا شدند
از پول خودم کمک میکنم ولی همسرم وسایل خوراکی مثل رب و روغن .... برا خونه مادرم میخره چون شاغلم اکثرا برا غذا میریم اونجا درامدم همش میره قسط خرج خاصی نمیکنم اصلاح ابرو و
 لباس هم دیر ب دیر
چون یه دفعه چند تا میخرم ولی جنس گرون نه
چند وقت پیش 2 تا کیف بزرگ بیرونی دونه ای 140 از دی ج ی خریدم به دو ماه نرسیده یکیش داغون شده همسرم همون اول گفت اینا چیه گرفتی مرجوع کن کیف چرم خوب برا خودت بگیر منم گفتم دم دست خوبه ولی پشیمون شدم 

الان گلی جون میاد میگه ورزش نمیکنی😅بچم کوچیکه فعلا شرایط باشگاه ندارم اماا تو خونه حتما یه ربع تا ن ...

😂😂😂😂😂😂😂 

خیلی خوب بود 😂😂😂 

من چون ورزش روی اعتماد به نفسم خیلی تاثیر گذاشت دوست دارم بقیه هم این حس رو تجربه کنند🙏🏻❤️

اینکه شوهرتون دست و دلبازه و خسیس نشده خیلی خوبهولی اینکه درچشم همسر و دیگران خسیس باشید خوب نیسمن ن ...

همسرم خسیس نیس خدا رو شکر ولی حس میکنم داره مثل من 2 دو تا میکنه
لباس اضافه که ندارم چند وقت یه بار کهنه ها رو میندازم میره ولی اینایی که دارم هم معمولی بدرد یه مهمونی نمیخوره
2 سال یه شومیز دارم 10 بار خونه مامان بزرگم رفتم پوشیدم به مامانم گفته بود این دختر شوهرش براش لباس نمیخره
منم به مامانم گفتم قسط خونه داریم ( چون اونا خبر ندارن خونه خریدیم هنوز نرفتیم خونه مون )
لیست و مینویسم ولی نمیتونم مثلا یه دونه تی شرت یا یه دونه مانتو بخرم دوست دارم یه دفعه 5 تا بگیرم خرید تکی نمیتونم انجام بدم
همکارام ولخرج هستن ولی میبینم  خونه ندارن و یا پس انداز ندارن میگم کار درست و من انجام میدم

جدا شدند از پول خودم کمک میکنم ولی همسرم وسایل خوراکی مثل رب و روغن .... برا خونه مادرم میخره چون شا ...

درآمد کی می‌ره برای قسط؟ 

مادر شما این همه سال چطور چیزی برای خودش جمع نکرده؟ 

طلاق گرفته حق و حقوق نگرفته؟ 

به نظر من شما اول باید زندگی خودت رو جمع کنی بعد بقیه حالا می خواد مادر باشه می خواد خواهر برادر باشه 

خیلی هم دوست داری کمک کنی یک مبلغی رو تعیین کن 

یا نقد بده بهش یا کالا 

یعنی اینجوری نباشه هم شما یواشکی بدی هم شوهرت جنس بخره 

شما زندگی خودت رو سرو سامون بده بعد بی حساب به مادرت کمک کن 

کیف ۱۴۰ تومنی فاجعه است برای شمایی که هم خونه داری هم ماشین 

شاید ناراحت بشی اما با همین رویه پیش بری کارت با همسرت به جای خوبی نمی ره چون شما دوست داری اینجوری زندگی کنی اون بنده خدا هم بعد چند بار تذکر وقتی ببینه تغییر نمی کنی بیخیال میشه و این اصلا خوب نیست....

من خودم خانواده ام اخلاق هایی ندارند که من دوست داشته باشم به خاطر همین زیاد باهاشون رفت و آمد ندارم 

تلفنی هم کم حرف میزنم چون ناخودآگاه رو آدم تاثیر می ذارن 

آدم ها میانگین ۵ نفری هستند که باهاشون رفت و آمد می کنیم ببین دورت چه آدم هایی بوده و الان چه آدم هایی اطرافت هستند 

همسرم خسیس نیس خدا رو شکر ولی حس میکنم داره مثل من 2 دو تا میکنهلباس اضافه که ندارم چند وقت یه بار ک ...

آبرو شوهرتو میبری بنده خدا 

خب زشته واقعا لباس تکراری پوشیدن 

اونم چند بار

مردم ادمو قضاوت میکنن..

فقط نزااار به  صفت خسیسی شناخته بشی ک دیگه تا زنده هستی از روت برداشته نمیشه 

لباس داشتن که فقط مهم نیست لباس باید درخور باشه چیزی باشه که همسرت روش بشه باهات بیاد بیرون// الان ت ...

خونه داریم ولی اخر سال باید 700 بدیم مستاجر بلند بشه بریم بشینیم منم میگم حالا امسالم پس انداز کنیم لباس و رستوران که واجب نیس
همسرم میگه تو سال بعدم میگی خونه و ماشین عوض کنیم و ... هییچ وقت به خرج کردن نمیرسی البته درست میگه
نه میخوام راهکار ای دوستان و انجام بدم چون واقعا تغییر لازمم
لباس خونگی دائم رد میکنم و کلی لباس زیر دارم ولی لباس بیرونی نه

2810