سلام دوستای پولدارخوشگلم🥰 منم میخام از زندگی مادرم براتون بگم زنی دلسوز اما بی سیاست و متاسفانه بی ارج
از اول زندگی نخورده و نپوشیده و الان انگاری بلد نیس حتی جایی که واجبه خرج کنه دلش نمیاد😔 از صفر شروع کردن الان تو سن پنجاه سالگی مادرم سه تا خونه دارن،سه تا مغازه و دوتا ماشین(چون خرید و فروش ماشین بابا انجام میدن گاهی یکی هست گاهی سه تا اما میانگین دوتا ماشین تو پارکینگشون هست)
جوری پدر رو خسیس بار آوردن که برای صدتومن خرجی باید کلی حرف بزنه تا از بابام پول بگیره درصورتی که بابا برای هیچکس اینجوری نیس …
پولی هم میگیره دلش نمیاد خرج کنه جمع میکنه باز ،شاید به این خاطره بابام مقاومت میکنه تو پول دادن
لباس های خونگیش همه داغون کهنه ،گاهی تیشرتای داداشم که دیگه از رنگ و رو میفته و دیگه نمیپوشه رو مامانم میپوشه
هرچقد بهش میگم مادر من برای کی جمع میکنی دیگه بسه خوب بپوش تایید میکنه اما درعمل اصلا گوش نمیده،میرم با هزینه خودم براش دوتا تیشرت میخرم میزاره تو کشو نو
فقط وقتی من میرم تیشرت کهنه ها رو قایم میکنه نوهارو میپوشه و دوباره من برم روز از نو روزی از نو
بهش میگم عروس میاد خونت فامیل میاد میبینتت اللن همه تورو به عنوان پولدار فامیل میشناسن ولی خب فایده چندانی نداره
(البته دروغ نگم یکم بهتر شده منم شهر دیگه زندگی میکتم دورم ازشون نهایتا سالی سه بار برم یکهفنه بمونم و برگردم)
میخاد یه چیزی بخره واقعا بلد نیس چون خریدنکرده، یا میره جنس بنجول میخره دلش نمیاد پول زیاد بده
بابام همون اوایل ازدواجم گفت مث بعضیا(منظورش مامانم بود) شوهرتو بدعادت نکن خرج کن
بابام خودشم جوری نیس ولخرج باشه شاید سالی دوتا پیراهن شلوار بگیره اما درکل توی فامیل اینا مرتبه
خلاصه منم که توی همچین خانواده ای بزرگ شدم رنج ها کشیدم تا یکم خرج کردن و ارج دادن به خودم رو یاد گرفتم
قبلا هم براتون نوشتم یه مدت که خونه خریده بودیم عملا خرجم صفر شده بود برای همسر اما کم کم درستش کردم
الانک چون خودم درآمددارم سخته از شوهرم پول بگیرم ولی باز به خودم میگم برای تو خرج نکنه برا کی خرج کنه؟🤑
ادامه داره