2777
2789
نگا کن باید تاپیک بزنی که چطور پروتئین مورد نیاز بچه رو تامین کنیم، گوشت گرونه خب مرغ بخر برای بچه، ...

بله عزیزم تو دورهمی و تاپیک آشپزی این موضوعات دنبال اتفاقا من اینجا چند نمونه دیرم بعد از این تاپیک رو آوردن به تغذیه سالم و هله هوله رو حذف کردن 

منتها این تاپیک پس اندازه طبیعی راجع به طلا و پول و درآمد صحبت بشه 

میتونید تاپیک جامع جدید راه اندازی کنید با موضوع سبک زندگی سالم 👌👌

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم پستای یکی دو صفحه آخر بوی اغتشاش میدهبگو تاپیک رفته تو پربازدیداکاش رویا بیاد قفل کنه@royayezen ...

منم ب این نتیجه رسیدم واقعا همون جمعه ها بسته بمونه بهتره. چون اکثرا بیکارن پربازدید میشه باز قفل شدن طولانی😐

بله عزیزم تو دورهمی و تاپیک آشپزی این موضوعات دنبال اتفاقا من اینجا چند نمونه دیرم بعد از این تاپیک ...

من خودم گفتم ک امروز ناهارو زودتر درست کردم دخترمم ی کم مریضه اصلا بهونه هله هوله نگرفت. الانم ماکارونی درست کردم برا عصر موادشم داشتم خرجی نداشت. 

الان کجا از تغذیذیه زده شد. خیلی قشنگ مدیریت کردم.... 

انگاری خودمون نمیدونیم بچه به گوشت و مرغ احتیاج داره فقط میان ی چیزی میگن میرن بچه علاوه بر گوشت و مرغ اینده میخواد والا تو این گرونی یک گرم پس انداز هم یک گرمه. 

من خودم گفتم ک امروز ناهارو زودتر درست کردم دخترمم ی کم مریضه اصلا بهونه هله هوله نگرفت. الانم ماکار ...

اصلا مشخصه هدفمند وارد تاپیک میشن 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام .من فقط نظرخودمومیگم ازتحلیلها خبرندارم....چیزی که تجربشودارم میگم..خریدطلااونم به مدت ۳ماه اصل ...

آره عزیزم میدونم،شوهر نادونم بیخبر از من رفته بود خریده بود به خیال اینکه غافلگیرم کنه😏😏😏😏

خودم بردم بدم پس هرچی خواهش مردم پس برنداشت،

خداکنه اقلا بیاد قیمت خودش بفروشم لااقل پول خودش دربیاد ضرر نکنم سود نخاستم

خیلییییی ناراحتم که من با بدبختی دارم هی وام میگیرم و پول جم میکنم این احمق زحمات منو کلا به باد داد😥😥🥺🥺

خب خب سلام 🤩من اومدم باعکس طلا🥰

بالاخره بعدازماههاتونستم مخ همسروبزنم برا دخترم النگو بخره..

چون میگف کوچیکه وشایدگم کنه یاازدستش دربیارن😅امامن گفتم مواظبم نمیزارن چیزی بشه💪

چهارده تومن ازیه جایی طلب داشت که بهش دادن قراربودبرامن انگشتربخره چون هفت گرم بدهکاره بهم..

که گفت گرم این رو ازبدهیت کم میکنم درظاهر قبول کردم امااااااا🤣

امکان نداره بزارم نیم سوت ازهفت گرم کمتر بشه😅من میتوانم💪🙂

البته کمی هم تخفیف داد چهاردهوهفتصدگرفتیم☺️☺️

من خودم گفتم ک امروز ناهارو زودتر درست کردم دخترمم ی کم مریضه اصلا بهونه هله هوله نگرفت. الانم ماکار ...

بهتره جوابشون داذه نشه عزیزم،،ریپلای هم کردن جواب ندید،

به قول رویا یجوری نادیده گرفته بشه که شک کنن اصلا پیامی که گذاشتن کسی خونده یا نه😊

ما میخواستیم تعطیلات ۲ روز بریم سفر حساب کردم دیدم حداقل ۵ تومن خرج میشهبعد دیدم این ۵ تومن میتونه ه ...

عه ازشما بعیده این حرف 

سفر که از استخر و باشگاه هم واجبتره 

تعطیلات هس روحیه تون رو قوی میکنه حال دلت خوبتر میشه 

اگه بمونی خونه هم حوصله ات سر میره هم احتمال جروبحث هس پس پیش به سوی خاطره سازی 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810