2777
2789
تازه خانمی میشناسم که اوضاع مالی متوسط داره ولی برای صرفه جویی از فروشگاهها مواد غذایی که چند روز ت ...

اینا وسواس و بیماریه دیگه عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ما میخواستیم تعطیلات ۲ روز بریم سفر حساب کردم دیدم حداقل ۵ تومن خرج میشهبعد دیدم این ۵ تومن میتونه ه ...

اگه از نظر روحی لازم داری برو البته هدفتونم مهمه ها ولی برا ادامه مسیر روحیه خیلس مهمه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین دقیقا منم همین نظر رو دارم تو همین تاپیک به بار دیدم خانم با افتخار میگه بسته‌ای ماکارونی از س ...

کره جنوبی تمام تمرکزش رو گذاشته روی افزایش درآمد مردم و بالا بردن سطح تغذیه. میانگین قد مردمش ۱۵ سانت افزایش پیدا کرده بخاطر تغذیه. بعد اینجا زن باهوشمون میان از شکم بچه ی در حال رشد که نیاز ضروری به همه ی مواد غذایی داره میزنه که دو گرم طلا بخره، نسل ایرانیا که انقد قدبلند بودن نگا کن روز به روز کوتاهتر و ضعیفتر میشن، بیماریهای میانسالا و سالمندا هی داره اضافه میشه. ده برابر اون طلاها رو باید بفروشن خرج دکتر کنن.

بخدا که فرهنگمون درست بشو نیست. 

آفرین دقیقا منم همین نظر رو دارم تو همین تاپیک به بار دیدم خانم با افتخار میگه بسته‌ای ماکارونی از س ...

واا  وقتی ماکارونی تاریخ انقضا داره چ جور خراب میشه

این همه سال تو مغازه ها می مونن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ما میخواستیم تعطیلات ۲ روز بریم سفر حساب کردم دیدم حداقل ۵ تومن خرج میشهبعد دیدم این ۵ تومن میتونه ه ...

سفر هم خوبه .حال وهوای ادم عوض میشه.جاهای جدید وادمای وفرهنگ جدید رو میبینی.اگه خیلی وقته سفر نرفتی حتما بنظرم برو.می ارزه

کره جنوبی تمام تمرکزش رو گذاشته روی افزایش درآمد مردم و بالا بردن سطح تغذیه. میانگین قد مردمش ۱۵ سان ...

بله دقیقا  پولو  برای رفاه و  لحظات خوش خانواده خرج کنیم و معقولانه به فکر آینده هم باشیم 

دل شکستن هنر نیست ......
حالا گوشت و مرغ شاید در توان خیلی ها نباشه ولی من واقعا متاسف میشم وقتی مینویسن بخاطر ارزونی و صرفه ...

نگا کن باید تاپیک بزنی که چطور پروتئین مورد نیاز بچه رو تامین کنیم، گوشت گرونه خب مرغ بخر برای بچه، خودت نخور. ببین نسل ما هیچی نداشتن ولی مادرامون دوزار گیرشون میومد شکم بچه رو باهاش سیر میکردن، بازم تو نگا کن نسل جدید چقدر معده ها ناسالم، زانوها ناسالم، بیماریهایی مثل ام اس بیداد میکنه. هرچی بیماری ژنتیکی نهفته بوده به لطف تغذیه ناکافی و ناسالم خودشو نشون داده، درحالیکه براحتی میشد با تغذیه اصولی و حداقل کافی، جلوی خیلیاش گرفته بشه.

واا وقتی ماکارونی تاریخ انقضا داره چ جور خراب میشهاین همه سال تو مغازه ها می مونن

نگفتم خراب میشه گفتم  کیفیت اولیه رو نداره وخشک میشه ترد نیست  ماکارونی رو مثال زدم بین گفته ها شون  

دل شکستن هنر نیست ......

خوب برنامه ی یک پیک نیک بذارید اگر تهران هستید 

سمت فیروزکوه جاهای قشنگی داره 

مثل روستای ارجمند 

خوب برنامه ی یک پیک نیک بذارید اگر تهران هستید سمت فیروزکوه جاهای قشنگی داره مثل روستای ارجمند

نه عزیزم تو این ترافیک که نمیشه یه روزه رفت و برگشت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810