2777
2789
منم تا حالا ندیدم 😢

دورهمی ⛔️⛔️⛔️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنامه زیپاد هم که زیرمجموعه برنامه ویپاد هستش و برای بچه هاست گزینه تسهیلات اضافه کرده.

علاوه بر اون برای بچه های بالای 5سال کارت صادر میکنه وبرای بچه های زیر 5هم حساب باز میکنید و قلک هم داره و تنظیم پول تو جیبی هم داره میتونید سقف خرید هم براشون تعیین کنید.

اگر براتون مفید بود خواستید نصب کنید کد منو بزنید مرسی💚

39924244

بنظر من اینکه خساست کنیم و اینا ب هیچ جا نمی‌رسیم 

اصول من بعنوان ی زن ک طی چهار سال ب یک میلیارد سرمایه رسیده توی زندگی اینه 

مثل یک برده کار کن مثل یک شاه زندگی کن 

دوم همیشه سعی کن بیشتر به دست بیاری ن اینکه کمتر مصرف کنی 

فقط یکبار زندگی میکنیم تمام 

من چهارشنبه مرکز شهر کار داشتم

از اونجایی که برق رفته بود و درپارکینگ باز نمیشد نمیتونستم با ماشین خودم برم اگرم میرفتم ۲۰۰ تومن جریمه طرح میشدم

اسنپ هر سمت میشد ۱۵۰ تومن

۴۲ تومن اسنپ گرفتم تا مترو، اونجا هم کارت مترومو شارژ کردم ۲۰ تومن و رسیدم به مقصد

واسه برگشتنی هم همسرم زنگ زد گفت کجایی برات اسنپ بزنم(نمیخواستم بدونه کجا رفتم) گفتم با مترو میام دم مترو فلان بیا دنبالم

کل خرج رفت و آمدم شد ۴۷ هزارتومن بجای ۳۰۰ هزارتومن

ولی خسته شدما😅خیلی طول کشید سه تا خط عوض کردم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بنظر من اینکه خساست کنیم و اینا ب هیچ جا نمی‌رسیم اصول من بعنوان ی زن ک طی چهار سال ب یک میلیارد سرم ...

عزیزم بعد ۴ سال پول رهن یه خونه یا یه ماشین در حد ۲۰۷ زندگی شاهانه محسوب نمیشه😅

قصدم جسارت به شما نیست خب طبیعتا الان شرایط اقتصادی تو همه کشورها نه فقط ایران سخته

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اینو همینجوری نوشتم ممکنه چند شب مهمون امام حسین باشیم البته در هر صورت اندازه یه نفرو باید بذارم چو ...

یعنی شما در روز فقط یک وعده غذا میخورین؟

ما که حتما هم ناهار داریم هم شام

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

خانمهادیدین جدیدن توپیجهای اینستامیگن بجای ماشین طلابخرین وماشین خریدن اصلن سودنمیده وباتوجه به قیمت طلاقیمت افت میکنه ولی من هرچی حساب کردم دیدم نه دقیقن قیمت ماشین باقیمت طلایه اندازه بوده مثال بزنم براتون سال 1400بابام پارس گرفت 250تومان خب انوموقع میشد200گرم طلاخریدالان همون پارس کم کمش 700تومان حساب کردم طلاهم همون قده قیمتش یامن سال 1400اخرهاش پرایدگرفتم که قیمتهای ماشین ماهانه بالامیرفت بابام اول سال خریدبرج 1من برج 10پرایدوگرفتم 150حساب کردم طلامیگرفتم اونموقع الان میفروختم بازباقیمت ماشین یکی بوماهم نظرتون بگین

خانمهادیدین جدیدن توپیجهای اینستامیگن بجای ماشین طلابخرین وماشین خریدن اصلن سودنمیده وباتوجه به قیمت ...

والا عزیزم ما ماشینو میخریم که سوار شیم راحت باشیم نه به قصد سرمایه گذاری

مستقل جان وام خرید کالا که بشه باهاش طلا یا گوشی و این چیزا خرید ، چی خوبه و چی رو پیشنهاد میکنه عزی ...

وام خرید کالا فکر نمیکنم فرقی با بقیه وامها داشته باشه

منظورم از نظر سودِ

ولی وام برنامه دی جی و اسنپ طوری هستن که باید از فروشگاههایی که خودشون دارن خرید کنید

و اینکه من اطلاعاتم در خصوص وام ها زیاد نیست عزیزم

شما رو‌ ارجاع میدم به مامان سبحان عزیز، سلطان وام تاپیک😅

سلام دوبار خواستم عکس النگو و فاکتور اینجا بفرستم خیلی طول کشید منم امدم بیرون۳ گرمو۴۸۰ طلای نو فی۳۳ ...

عزیزم چون حجم عکس هایی که با گوشی میندازیم زیاده سایت نمیتونه بارگزاری کنه ، میتونی از روی عکس اسکرین بگیری و راحت بذاری تو سایت ، امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم و از دیدن طلاهای شما دوستان لذت ببریم.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
خانمهادیدین جدیدن توپیجهای اینستامیگن بجای ماشین طلابخرین وماشین خریدن اصلن سودنمیده وباتوجه به قیمت ...

نه عزیزم طلا رشدش بیشتره

چنتا مثال میزنم خودتون حساب کنین

سال ۹۰ طلا گرمی ۳۸۰۰۰تومان

پراید ۹میلیون

سال ۹۵طلا گرمی ۱۶۰ هزار

تیبا ۲۵میلیون

این دو مورد رو حساب کنین نسبت به قیمتای امروز

تنها ماشینی که تقریبا با طلا رشد کرد فقط ۲۰۶بوده

2810