2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا طلا خریدن از اسنپ که اصلا بصرفه نیست ، از دی جی کالا… اجرت کاراشون بالاست، البته بنظرم باز دی جی ...

مستقل جان وام خرید کالا که بشه باهاش طلا یا گوشی و این چیزا خرید ، چی خوبه و چی رو پیشنهاد میکنه عزیزم ؟ 

🏃🏻‍♀️

عزیزم مهندس معمارم شرکت پیمانکاری کار میکنم قسمت دفتر فنی

عریزم من دیپلم انسانی برا مهندسی چه رشته ای باید بخونم شما آزاد خوندی بعد برا استخدامی باید آشنا داشته باشی ؟؟استخدامی چطوره سخت نیست 

باید چیکار کنم 

خلاصه آوردیم شاهانه براش تولد گرفتیمشام دادیم 😍انواع و اقسام شیرینی ها ....چند جور میوهچند جور خورش ...

مبارک باشه تولدشون معصومه جان ایشالا همیشه به شادی کنار هم باشید❤

یعنی مادر همسرتون یادش نبود که تولد پسرشه؟ چیزی نگفت تبریکی چیزی؟ جاری و برادرشوهرتون چی؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عریزم من دیپلم انسانی برا مهندسی چه رشته ای باید بخونم شما آزاد خوندی بعد برا استخدامی باید آشنا داش ...

خوبه پس تصمیم گرفتی ادامه تحصیل بدی😍👏

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من حساب کردم با سود خود اعتبار بانکی و مقداری که کم میکنه و اجرت بالای طلاهای اسنپ پی از نظر شخص من ...

خرید قسطی طلا از اسنپ پی چی 

اونم نمی صرفه؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خرید قسطی طلا از اسنپ پی چی اونم نمی صرفه؟

من خودم یک سکه ۶۰۰ سوتی ازش خریدم قسطی 

اعتبارم دو میلیون بود 

۹۰۰ و خورده ای قسط اول دادم 

هرماه ۵۰۰ تومن دارم میدم 

یعنی ۱۵۰۰ هم اقساطمه 

بازم خیلی گرون برام افتاد

اگر دیدت خیلی بلند مدت باشه بالاخره طلاست و ارزش داره ولی مثلا بخوای بعد از تمام شدن اقساط بفروشی باید با ضرر بفروشی 

مورد دوم من نبردم به طلا فروش نشون بدم که مطمئن بشم تقلبی نباشه 

الان ترجیح میدم همون ماهی ۵۰۰ تومن رو بدون اجرت بالا از شهر خودمون و از طلافروشی مطمین بخرم و فقط هزینه وکیوم بدم 

(برای من )خرید اینطوری امن تر و به صرفه تره 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من خودم یک سکه ۶۰۰ سوتی ازش خریدم قسطی اعتبارم دو میلیون بود ۹۰۰ و خورده ای قسط اول دادم هرماه ۵۰۰ ت ...

مرسی عزیزم 

منم میگم مثلا ب جای اینکه ماهی ۱۵۰۰ قسط بدم 

جمع کنم بعد ۴ ماه حضوری بخرم 

البته اگه بخرم ب این زودی نمی فروشم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

دوستان با تحربه من کارمند رسمی ام چطور دسته چک بگیرم بانک شهر حقوقمو میده ولی سریع برداشت میکنم واسه اقساط گردش مالی اصلا ندارم تو بانک شون اصلا بهم چک میدن؟ 

از طرفی هم شوهرم میگه باید بلد باشی با دسته چک کار کنی اگه مسکوت بذاری دیگه برات صادر نمیکنن

چه کنم؟ 

اخ جون امروز رویا جون یادش رفته تاپیکو قفل کنه😁😁😁😁

این تاپیک برای من عین تلنگره دیشب پست سوگل جان رو دیدم ک درباره روز بدون خرج گفته بود مام اخر برجه اوضاع مالی خراب😁.امروز  تصمیم داشتم سالاد الویه درست کنم باید نون باگت و نخود فرنگی و سس میخریدم.. گفتم ولش کن بذار بدون خرج باشه امروز. سیب زمینی سرخ کردم با مرغ تفت دادم با سس و گوجه خیارشور ک تو یخچال از قبل مونده بود خوردیم.. ناهارمم زود خوردم چون بچه هام صبحونه نخورده بودن مجبور شدم اینو درست کنم بخورن فعلا تا بعد😁

اخ جون امروز رویا جون یادش رفته تاپیکو قفل کنه😁😁😁😁این تاپیک برای من عین تلنگره دیشب پست سوگل جان ...

سلام آدینه تون بخیر

عزاداریهاتون مقبول

آقا نگید یادش رفته نبسته هاااا 😉😏😏😏

نخیییییرررر 

حواسم هست 

این به اون جمعه ی پیش که شنبه هم بسته موند درررررررر😎😎😎😎

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
اخ جون امروز رویا جون یادش رفته تاپیکو قفل کنه😁😁😁😁این تاپیک برای من عین تلنگره دیشب پست سوگل جان ...

منم این برج اوضاعم خیط بود کلا بدون خرجم خوبیش اینه هر چی تو. اعماق فریزر و. کابینت بود رو شد که خورده بشه

راستی من واسه الویه هیجوقت باگت نمیخرم

دوستان من تمام حقوقم پای اقساط میره از اواخر مرداد تموم میشن میخام شروع کنم خرید طلا خیلی دوست داشتم وام بگیرم یهو بخرم و خرد خرد قسط بدم که ب هر جا مبزنم نمیشه سپرده میخان حالا همون تیکه تیکه میخرم

2810