سلام
خوب من هم اومدم یه کم همراه تاپیک باشم
شاید حرف هایی که میزنم به درد یه سری ها بخوره بعلاوه اینکه وقتی یه چیزی رو مینویسی خودت بیشتر ایراد کارت رو پیدا می کنی
یه اطلاعات کوچکی از خودمون بدم
من شاغلم مدرس مدرسه غیر انتفاعی هستم
که خوب درآمد اون با قرار داد پارسالم که سه تا مدرسه درس میدادم بعد کسر بیمه حدود چهارده میلیون
من اصلا نمیتونم به این درآمد اکتفا کنم برای همین تدریس خصوصی انجام میدم
و خوب هر چی شاگرد بیشتر داشته باشم درآمدم هم بیشتر میشه
من تقریبا هر روز هفته حتی پنجشنبه ها جمعه ها شاگرد دارم
البته تو مهر ماه همیشه کمتر هست ولی از آبان و آذر تعدادشون زیاد میشه
برای اینکه بتونم به اوضاع زندگی برسم همیشه باید مدیریت زمان داشته باشم
اصلا از غذای فریزری استفاده نمی کنم چون دوست ندارم غذا به صورت پخته فریز بشه مگر در شرایط خیلی اجباری
هر دو هفته یک بار به اندازه دو کیلو پیاز رو پیاز پیاز داغ می کنم تو یه ماهیتابه بزرگ و چون سرخ شده و روغن داره راحت دو سه هفته تو خود یخچال میشه نگهش داشت دو کیلو و نیم نخود میخرم خیس می کنم بعد باهاش مواد فلافل درست می کنم که دوازده تا بسته بهم فلافل میده
بسته های نیم کیلویی که برای هر وعده مون کافیه
سبزی قورمه و کرفس رو هم مامانم زحمتش رو میکشه برام درست می کنه البته سرخ نمی کنه من هم فقط آبش رو میگیرم بسته بندی و فریز می کنم هر بار که خواستم قورمه درست کنم همون موقع سرخ می کنم با گوشت و مرغ که میره فریزر
ماهی رو اصلا فریز نمی کنم تازه میخریم و مصرف می کنیم
همیشه مواد غذایی تو خونمون باید باشه همسرم خرید می کنه و مثلا کارتونی رب و روغن و ماکارونی و اینا میخره
چون من زمان ندارم که برای غذا چیزی کم داشته باشم و برم خرید
شوهرم هم چون میخواد تعدادی بخره فروشگاهی رو پیدا می کنه که پایین ترین قیمت رو گذاشته ممکن رب رو از یه جا بگیره روغن رو از یه جای دیگه حتی نوشیدنی و اینا هم زمانی میخره که آف خوب خورده
یه تراس داریم یک سمتش طبقه بندی شده برای مواد غذایی که خراب نمیشه
پس خرید سوپر مارکتی اصلا نداریم