سلام دوستان.وقت بخیر.
من پارسال موقع تعویض خونه طلاهامو فروختم. و از پارسال تا حالا اقساط خیلی سنگین داریم. ولی با این حال و برخلاف تصور خودم یه مقدار طلا خریدم.وسیله های خونه رو عوض کردیم و هر سه ماه چک داریم. و من خرد خرد پول چکو جور میکنم. همسرم هم به شدت در حال تلاشه و این روزا خیلی کار میکنه. حقوق خودم هم کلا خرج خونه میشه.
خب دیروز وام بلو رو گرفتم با خودم گفتم نگهش میدارم اگه برای چک اول کم آوردیم استفاده میکنم. بعد دیدم واقعا جایی برای قسط جدید نداریم. خیلی سبک سنگین کردم که یه کار مفید باهاش انجام بدم. پسرم که بیدار شد آماده شدیم رفتیم بانک کارگشایی گفتن به ازای پنجاه گرم طلا ،بیست تومن وام جعاله دارن که خب طلاهای من خیلی کمتر از این مقدار بود. با رییس شعبه صحبت کردم گفتن تازگیا برای وام قرض الحسنه ای که به طلا میدادن میانگین حساب هم لازمه .حساب حقوقمو بررسی کردن که خدارو شکر شامل میشد. گفتن اگه بیست گرم طلا بذاری هشت تومن وام میدیم.طلاهام از بیست گرم هم کمتر بود🤕☹️.
بعد از ظهر رفتم با وام بلو و یه مقدار از خودم یه جفت گوشواره کارکرده خریدم.بالاخره طلاهام به بیست گرم رسید😃💪🏻💪🏻.جالب اینکه بعد از خریدن گوشواره ها، یه مقداری از پول آموزشهای چند ماه پیشم واریز شد.(از من حرکت و از خدا برکت)
امروز طلاهارو بردم بانک ،همون موقع هشت تومن واریز شد. الان هم میتونم این پولو نگه دارم و پنج قسط اول بلو رو بدم. که تا اون موقع میتونم این پولو بذارم حساب ویپاد برای سکه گرفتن.
هم اینکه پیش یه بنده خدایی پول دارم که باهاش کار میکنه و ماهانه سود میده ،یه مقدار از خودم بذارم به اون پول اضافه کنم و از سودش بخشی از قسطو تامین کنم.
فعلا سر دوراهی موندم. وچون هر ماه نزدیک چهل تومن قسط میدیم و قسط بلو هم ماهی یک و هفتصده.
یه کار دیگه هم کردم اینکه برای دسته چک حساب جاری باز کردم.
گفتن باید مبلغ سی تومن بذارم تا بیست روز تو حساب بمونه. یه مقدار خواهرم دست من امانت داره که بهم اجازه دخل و تصرفی داده یه مقدار هم ازخودم گذاشتم به امید خدا دسته چک بگیرم.
🛑🛑 راستی محض اطلاع دوستان ،امروز یه خانمی داشت از رییس شعبه سوال میکرد گفتم برای وام طلا،باید مبلغ سه میلیون شش ماه تو حساب بانک ملی داشته باشید.قبلا اینجوری نبود.