2777
2789
@خانم_مستقل سلام‌ ممنونم از هر دو عزیز روی این دست دوم ها ۷ درصد سود رو هم میکشن؟ منظورم هفت درصدی ...

بله ۷ درصد سود میکشن..

برای من فاکتور نوشتن این ۷ درصد رو سه درصد اجرت سه درصد مالیات نوشتن...

سلام خانومای گل من گیر کردم تو یه مسئله راهنمایی کنید لطفاًحدود بیست گرم طلا دارم یه وام پنجاه تومنی ...

عزیزم با این پول آفتابه خرج لحیم باید بخری یا باید خیلی وارد باشی مدل پایین سالم گیر بیاری اونم موقع فروشش اسیر میشی 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کسی از وام لندو و ویمینو تا حالا استفاده کرده؟ایا معتبرن؟ میشه راهنمایی کنید نیاز شدید ب پولش ...

لندو نگیر نگیر نگیر .تو بازار برو نظرات بخون همه نوشتن بدرد نخوره و....

بنظرم قضاوتتون درست نیست عزیزممنم وقتی شوهرم ۳ میلیارد بدهی بالا اورده باشه و اشتباهشم قبول نکنه میگ ...

خواهر گلم ، الان بعد از ۲۰ سال زندگی،توی دو سال اخیر بدهی بالا آورده. قبلش زنش هرچقدر پول میخواست بهش میداد.اون اهل پس انداز نبود فقط میخواست از همه بهتر باشه و نگاه نمیکرد که سه تا بچه تقریبا همسن و سال داره و اینا آینده میخوان .شوهرش اصلا فکر پس انداز نبود ،خودش باید به فکر می‌بود.ما نه اونموقع دخالت کردیم نه الان.همیشه به برادرم گفتیم مراقب باش بچه هات دو روز دیگه ازت توقع دارن ماشین میخوان دانشگاه میرن جهاز میخوان.

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
ببخشید دوست عزیزم چک رو چطوری باید ارسال کنم

عزیزم وقتی به مرحله ارسال برسه براتون پیامک میاد آدرس که به صورت صندوق پستی هست داخل پیامک هست و با پست میتونید ارسال کنید .

البته اگر تهران باشید همون موقع باهاتون هماهنگ میکنن چک رو حضوری ازتون میگیرن ولی من چون کرج هستم پست کردم .

خواهر گلم ، الان بعد از ۲۰ سال زندگی،توی دو سال اخیر بدهی بالا آورده. قبلش زنش هرچقدر پول میخواست به ...

الانم که گیر افتاده، من و خواهرم و برادرم هرسه تازه خونه خریدیم و هیچ پس اندازی برای کمک نداریم 

به زوووور ۸۵ میلیون بهش دادن. اینم من نتونستم کمکی کنم حقیقتا .شماتت هم نمی‌کنیم ولی اشتباهات زنش تو زندگی خیلی کمتر از شوهره نبود.همیشه سفرهای چند روزه خونه خواهر برادراش میرفت بی حد و حساب ،اونام میومدن میموندن طولانی .از هرچیزی بهترینش رو میخرید براشون .حالا یکیشون هزار تومن کف دستش نذاشتن

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

@مامان_سبحان7    

سلام عزیزم ببخشی مزاحم شدم

من دوهفتع ای میشه درخواست وام امتیازی مهرو دادم نوشته اصلاح مدارک اونومیزنم میگه باپیامک بهتون اطلاع میدیم الان دوهفته است خبری نیست

لغوکنم دوباره درخواست بدم؟یافعلاصبرکنم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خواهر گلم ، الان بعد از ۲۰ سال زندگی،توی دو سال اخیر بدهی بالا آورده. قبلش زنش هرچقدر پول میخواست به ...

باشه عزیز بهتره ادامه ندیم من کلا از حرف زدن و قضاوت کردن در مورد دیگران خوشم نمیاد زندگی خودمو بتونم مدیریت کنم هنر کردم در مقام نظر دادن راجع به دیگران نیستم❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ممنون ازت پس اقدام نمیکنم

همیشه قبل از کاری کلی تحقیق کنید همین ویپاد و ب.لو بانک و طلاسی رو من رفتم کلی نظرات خوندم و پرسیدم از کسایی که نصب کرده بودن بعدش انجام دادم💚

سلام دوستان.وقت بخیر.

من پارسال موقع تعویض خونه طلاهامو فروختم. و از پارسال تا حالا اقساط خیلی سنگین داریم. ولی با این حال و برخلاف تصور خودم یه مقدار طلا خریدم.وسیله های خونه رو عوض کردیم و هر سه ماه چک داریم. و من خرد خرد پول چکو جور میکنم. همسرم هم به شدت در حال تلاشه و این روزا خیلی کار می‌کنه. حقوق خودم هم کلا خرج خونه میشه. 

خب دیروز وام بلو رو گرفتم با خودم گفتم نگهش میدارم اگه برای چک اول کم آوردیم استفاده میکنم. بعد دیدم واقعا جایی برای قسط جدید نداریم. خیلی سبک سنگین کردم که یه کار مفید باهاش انجام بدم. پسرم که بیدار شد آماده شدیم رفتیم بانک کارگشایی گفتن به ازای پنجاه گرم طلا ،بیست تومن وام جعاله دارن که خب طلاهای من خیلی کمتر از این مقدار بود. با رییس شعبه صحبت کردم گفتن تازگیا برای وام قرض الحسنه ای که به طلا میدادن میانگین حساب هم لازمه .حساب حقوقمو بررسی کردن که خدارو شکر شامل میشد. گفتن اگه بیست گرم طلا بذاری هشت تومن وام میدیم.طلاهام از بیست گرم هم کمتر بود🤕☹️.

بعد از ظهر رفتم با وام بلو و یه مقدار از خودم یه جفت گوشواره کارکرده خریدم.بالاخره طلاهام به بیست گرم رسید😃💪🏻💪🏻.جالب اینکه بعد از خریدن گوشواره ها، یه مقداری از  پول آموزشهای چند ماه پیشم واریز شد.(از من حرکت و از خدا برکت)

امروز طلاهارو بردم بانک ،همون موقع هشت تومن واریز شد. الان هم میتونم این پولو نگه دارم و پنج قسط اول بلو رو بدم. که تا اون موقع میتونم این پولو بذارم حساب ویپاد برای سکه گرفتن.

هم اینکه پیش یه بنده خدایی پول دارم که باهاش کار می‌کنه و ماهانه سود میده ،یه مقدار از خودم بذارم به اون پول اضافه کنم و از سودش بخشی از قسطو تامین کنم.

فعلا سر دوراهی موندم. وچون هر ماه نزدیک چهل تومن قسط میدیم و قسط بلو هم ماهی یک و هفتصده.

یه کار دیگه هم کردم اینکه برای دسته چک حساب جاری باز کردم.

گفتن باید مبلغ سی تومن بذارم تا بیست روز تو حساب بمونه. یه مقدار خواهرم دست من امانت داره که بهم اجازه دخل و تصرفی داده یه مقدار هم ازخودم گذاشتم به امید خدا دسته چک بگیرم.

🛑🛑 راستی محض اطلاع دوستان ،امروز یه خانمی داشت از رییس شعبه سوال میکرد گفتم برای وام طلا،باید مبلغ سه میلیون شش ماه تو حساب بانک ملی داشته باشید.قبلا اینجوری نبود.

چقدر خوب و عالی نوشتید بهت تبریک می گم که شروع به تغییر کردی تغییر اصلا کار آسونی نیست ( در هر زمینه ...

ممنون عزیزم از قوت قلبت♥️

بله تغییر سخته 

برای شروع یک لیست بلندبالا از تموم چیزهایی که لازمه و دوس دارم نوشتم

قدم بعدی چون این عادت از بچگی بوده پا گذاشتن روی دل سخته ولی انجامش میدم اینجا باکس بندی یاد گرفتم انشاالله بتونم با یاری خدا به سرانجام برسونمش

گلی جون من از شما یادگرفتم ارتباط با آدمهای سمی زندگیم حتی اگر ارتباط خونی با من دارن به حداقل برسه و چقدر این برام آرامش بخشه و چقدر وقت هدر نمیدم به پاشون

فعلا همینا یادم بود عزیزم

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
2810