2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گزارش دو روز گذشته😍چون مبلغ چک این ماه رو کنار گذاشتیم ،خیلی از حقوق باقی نمونده دیگه 😊دیروز رفتیم ...

عزیزم چقدر خوب کردی کاپوچینو رو برداشتی 

اونجا هم قشنگ گفتی که فوقش پول تموم میشه همسرم خودش می دونه

قسمت افزایش موجودیشماره حساب ویپاد رو بزنید از خود حساب برداشت میکنه

خیلی ممنون عزیزم واقعا این روش خیلی بهتر از بقیه روش‌های دوستانه که نقد میکنن البته خودتون امتحان کردین شده؟؟

نه خیلی تحلیل هاش درس نیس واقعاکلا خیلی کلی گویی می کنه و همش هم طلبکاره😁یعنی با جزئیات خیلی درس نم ...

خیلی وقت دنبالش میکنم و به جز یکی دو بار ، اشتباهی ازش ندیدم ...؛ من که خیلی قبولش دارم 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
چون پارکینگ نداریم یه خورده دو دلیم

پس اگه اینجوریه 

تمرکزتون رو بزارید روی تعویض خونه  ،تا اخر که نمیشه خونتون پارکینگ نداشته باشه و ماشین نخرید 

و اگه من بودم پولم رو در حالتی نگه میداشتم که خاصیت نقد شوندگی داشته باشه ، طلا عالیههههه 

متاسفانه زمین باید جای خیلیییییی خوبی باشه  تا خاصیت نقدشوندگیش همیسه خوب باشه که اونم زمین های قیمت بالاست (چون  میبینم طرف  همچین  شرایطی داره ولی زمینش فروش نمیره وقتی بازار راکد هست)

طلا در بدترین بازار هم وقتی بری طلافروشی ازت میخرن

و با تورم ،طلا هم رشد خوبی داره  

سلام دوستان تجربه خرید و فروش طبقه دوم بدون آسانسور و دارید ؟؟اگه آره چه جوری بوده خونه خودمون طبقه ...

در خونه های بدون اسانسور 

طبقه ی دوم بهترین طبقه و خوش فروش ترین طبقه هستش

@خانم_مستقل سلام جانمدر مورد وام د یجی پی آیا راهی هست که پولش رو نقد کرد؟

سلام عزیزم

این وام فقط خرید اعتباریه متاسفانه

ولی شما سکه بخری و بیرون بفروشی ضرر خاصی نمیکنی

چون بدون ضامن گرفتی

کاش مبلغش بیشتر بود😅

راستی دوستان برای اعتبار ویپاد بخودتون دردسر ندید بریزید تو دیج پی و …همین دیج ی پی ۲۰میلیون پول منو ...

من ۵۰ تومن رو تو ایزی تریدر برداشت کردم

کافیه درگاه بانک پاسارگاد رو انتخاب کنید و ….

بعد انتقال بدین به هر حساب خودتون که خاستید

2810