2777
2789
من طلا فروختم آیفون سیزده پرومکس خریدم و اصلا از این موضوع پشیمون نیستم حالم با گوشی خیلی بهتر تا با ...

سلام سامیه چطوری دختر کم پیدا شدی 

اونور آزی و ساحل هی احوالت رو میپرسن

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

درودبرهمه دوستای گل ونازنین😍🤩حالتون چطوره عزیزان؟براتون آرزوی سلامتی وموفقیت دارم🥰خب من همین الان ازبازاررسیدم خونه یه مقدارپول جمع کرده بودم یه وام خانگی۲۰میلیونی هم برام دراومدکه رفتم یه نیم تک سایزدوخریدم😍🤩ایشالا صندوقچه طلاهاتون هرچه بیشتروپرترباشه😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای زبر و زرنگ و قشنگ🤣😍😍

یه نفر برامون چغندر سفید آورده که خیلی شیرینه،فک کنم بهش چغندر قند هم میگن 🤔

من فقط بلدم آبپز کنم تا مثل لبو بخوریم، ولی خیلی زیاده

باهاش چی میشه بپزم؟ و اینکه تو فریزر هم میشه نگهداری کنم یا نه؟

ممنون میشم اگه بلدین بهم یاد بدین که اسراف نشن❤️❤️

سیزده پرومکس یه چیز دیگه است 😂😂پونزده رجیستر نمیشه خیلی ارزون تر از سیزده پرو یکسره هم آنتنش می‌ره ...

رجیستری نمیخوام

۱۵ سبکه و صفحه نمایش و دوربین وهمه چیش درجه یکه

حالا فعلا که با سامسونگ اسقاطی دارم تایپ میکنم😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دقیقا همینطوره ماشین من پارس مدل ۹۴ هست و ماشین همسرم ال نود مدل ۹۵ .هر دو ماشین های خوبی هستن ولی م ...

خآنمی یه سوال

من قبلا چند بار وام  رسالت گرفتم رتبه اعتباری ام بسیار متناسب بوده

الان هر چقدر تلاش کردم سامانه مرآت اعتبار سنجی انجام نمیده

توی ام رسالت چک کردم که درخواست وام بدم

دیدم توی ام رسالت قسمت اعتبار سنجی ام تیک سبز خورده

در حالی که اعتبار سنجی انجام نشده

حالا نمیدونم سفته بخرم و بقیه مراحل رو انجام بدم

یا تا اعتبار سنجی انجام نشده کارم انجام نمیشه

رجیستری نمیخوام۱۵ سبکه و صفحه نمایش و دوربین وهمه چیش درجه یکهحالا فعلا که با سامسونگ اسقاطی دارم تا ...

ایشالله می‌خری 

ببین من یه نظری همیشه دارم 

هر وقت تو دلت میگی من همچین چیزی می‌خوام یعنی توان رسیدن بهش رو در خودت می بینی پس با یه کم تلاش قطعا بهش میرسی 

مثلا من هیچ وقت یه ماشین بیست میلیاردی می بینم نمیگم وای کی میشه من این رو بخرم چون میدونم در شرایط فعلی من شدنی نیست 

ولی وقتی یه ماشین دو سه میلیاردی می بینم نگاش می کنم میگم وای من یه روز تو رو داشته باشم 

پس میشه اون ماشین رو داشت و بهش هم میشه رسید 

تو هم وقتی میگی می‌خوام آیفون پونزده بخرم مطمئن باش می‌خری 

ایشالله می‌خری ببین من یه نظری همیشه دارم هر وقت تو دلت میگی من همچین چیزی می‌خوام یعنی توان رسیدن ب ...

میگن خدا هیچ آرزویی رو تو دلت نمیندازه مگر اینه توان رسیدن بهشو داشته باشی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مستانه جون لذت میبرم از این همه مدیریت ♥️از کامنت ها قشنگ میشه فهمید که یه خانوم کد بانو و با سلیقه ...

سلام معصومه جون خداقوت عزیزم

من بعد یکی دو سال موفق شدم این ماه نصف حقوق همسرم رو دست بگیرم خیلیی حس خوبیه

من حقوق خودم رو دارم و مدیریت میکردم ولی اینکه حقوق همسرم رو گرفتم عالی تر

الان با برنامه تر هستیم همه هرم غذایی توی برناممون هست همه چی با برنامه شده هیچی نمیذارم هدر بره

دیروز برا اولین بار رفتم برا چند روزمون نون گرفتم

قبل این از سوپری میگرفتیم خیلی گرونتر و نون مونده

همسرم انقد تعجب کرده بود میگفت چجور شده رفتی نونوایی  

هرروز میوه میخوریم و میوه داریم هرروز لبنیات داریم سبزی و گوجه و خیار داریم ولی مدیریت شه نمیذارم خراب بشن به اندازه مصرفمون میخرم

میوه ها رو به تعداد روزه توی ظرفهای در دار میذارم کفشون و ذوشون دستمال میذارم تازه میمونه روزی یکیشون رو در میاریم

ما فروردین ۲۰کیلو گوشت گوسفند +۶کیلو گوساله+۶کیاو بوقلمون گرفتیم

هرماه هم کلی مرغ خریدیم بینش هم چندبار عقیقه و نذری برامون گوشت اوردن چند روز پیش دیدم که دو سه بسته فقط داریم توی سه ماه انقد خوردیم

من چهار پنج سال بود مشکل روده داشتم خودم کادر درمانم مطمئن بودم از تغذیه ام هست ولی هرروز هی نمیدونستم چی درست کنم سریع میرفتم گوشت و برنجی میذاشتم

الان این ده روز برنامه دارم همه جور غذایی توشه وای نمیدونی چه حس خوبی دارم این ده روز مشکل روده ام هم حل شده حتی دارو هام رو کنار گذاشتم

از همه اینا بهتر حس خوبیه که ما برج ۹تو شهرمون برنج تازه نیاد حتی برا اون موقع الان بخشی جدا کردم برا همه چی الان باکس دارم و موجودی و خیالم راحته راحته

مثلا هدیه میخواستم بدم به یکی که هیچ حقی به گردنم نداره همیشه بود میرفتم بالای یه تومن میدادم 

الانم تصمیمم همین بود مامانم میگفت هیچی بهش نده اصلا اون هیچ حقی به گردنت نداره هی نمیشناسه نباید دعوتت هم‌میکرد من میگفتم نه عیبه کم هدیه بدم

ولی شانس اوردم دیدم باکس هدیه ۳۰۰توش بود همین باعث شد که راضی بشم و همینو بدم چقدددد خوبه این روشت

خدا خیرت بده عزیزدلم همش دعات میکنم

درودبرهمه دوستای گل ونازنین😍🤩حالتون چطوره عزیزان؟براتون آرزوی سلامتی وموفقیت دارم🥰خب من همین الان ...

سلام عزیزم مبارک باشه. طلا نو گرفتید یا کم اجرت گرمی چند؟ چند روزه طلا گرون شده

سلام معصومه جون خداقوت عزیزممن بعد یکی دو سال موفق شدم این ماه نصف حقوق همسرم رو دست بگیرم خیلیی حس ...

با شرمندگی مثلا باید بگم برا حقوق خودمم سه جهار ماه بود کلاااا ول کرده بودم اونم تاثیر همکارام بود همه اششش در حال خربد بودن منم افتادم تو‌اون فاز

من دو ساله شاغلم ماشین خریدم هرماه هم یه تیکه طلا میخریدم ولی اسفند و فروردین هیچییی فقط ماهی ۵تومن قسط ماشین دادم باقی حقوق خودم با مبلغ ماهیانه ای که همسرم میده بهم میرفت برا لباس

من تو اون دوماه ۱۲تا مانتو فقط خریدم بجز شلوار و شومیز و چادر و روسری و کیف و......

همون موقع یادم اومد باید برگردم به تاپیکه و برگشتم و خداذوشکر اردیبهشت و خرداد تونستم حداکثر استفاده رو بکنم و نگاه کردم دیدم حالا حالا ها نباید هیچ لباسی بخرم چون خیلیییی زیاد دارم

ممنونم از شما و بقیه دوستان که با کامنتهاشون انرژی مثبت میدن

ببخشید طولانی شد حس شرمندگی و خ‌وشحالی با هم داشتم گفتم بگم  

خب امروز می‌خوام از دوتا جاری براتون بگم که چیکارا کردن برای پیشرفت زندگی اشون و بچه هاشون♥️

از قدیم گفتن هوو هووو رو خوشگلتر می‌کنه 👌

جاری جاری رو زرنگتر می‌کنه 😍

دوتا جاری که از اقوام همسرم هستن ( زندایی هاشونن )

جاری بزرگتر مریم خانم ♥️

جاری کوچیک مینا خانوم ♥️

جاری بزرگ دوتا پسر ...جاری کوچیک هم باز دوتا پسر دارن

بچه ها یادم که نوزده سال پیش که پاگشا رفتم خونه اشون

مینا خانوم تو همون دیدار اول به من گفت ...عروس خانوم

از من به تو یادگاری که از همین اول زندگیت

حواست رو به خونه زندگی ات جمع کنی 😊

پس انداز تو اوایل زندگی خیلی راحتتر از زمونی هست که بعدا صاحب فرزند میشی 👌

بعد چایی که جلومون گذاشته بود اشاره کرد به قند وچایی

گفت ...زن دایی جان از همین یه دونه قند بگیر تا همههه چی

مدیریت داشته باشین تا بتونین زندگی اتون و سر و سامان بدین 👌

بچه ها این دوتا جاری وقتی که ازدواج کردن اومدن مدیریت کردن زندگیشون رو که زودی پیشرفت کنن

از اونجایی که تو یه شهری هستن با یه اقوامی که کوته فکر هستند  فقط چشم و هم چشمی دارن شدید 👌

یعنی اینطور بگم کسی که نتونه تو پنج شش سال از زندگی مشترک

صاحب ملک و املاکی ..یا دارایی بشه ... بلانسبت خیلی ببخشید....عذر می‌خوام از همگی

میگن که زنش عرضه نداشته 🙁

دیدگاهشون رو من اصلا باور ندارم ...از دید من شاید یکی ده سال اول زندگی نتونسته غلق زندگی اش رو اونطور باید و شاید پیدا کنه

ولی شاید ده سال بعدی بیاد کولاک کنه👌

به خاطر همون من خودم نمی پذیرم اعقایدشون رو

میگفتم ♥️

خیلی رک بر می گردن میگن فلانی زننش زن نبوده که عقب مونده  🤦

زنش زن باشه یه دونه ی آورده مرد رو دوتا می‌کنن و سر و سامان میدن به زندگیش 👌

یعنی نه تنها اینا اینطوری میگن ...بلکه همه ی اهالی اون شهر همینطور دیدی دارن نسبت به زن 👌

که اعتقاد دارن ...زن خونه تمام کننده ی کار هستش 👌

اونقدر به این جمله واقف هستن که این دوتا جاری وقتی دیدن که تک دست صدا نداره...با حقوق کوچیک مردشون

به سختی میتونن پیشرفت کنند

یه فکرای دیگه ای کردن 👌

این دوتا جاری موقع ازدواج تو زیر زمین پدر شوهر .

..در کنار هم زندگی کردن ...میگفتن روزایی رو سر کردیم که هیچی برای خوردن نداشتیم ....

ماش رو میذاشتیم می پخت ...با نون میخوردیم که پول جمع کنیم 👌 از اونجا در بیاییم

بعد اینکه بچه دار شدن ....جاری بزرگ میبینه اینطوری نمیشه دیگه

میگه برم یه کاری رو  دست و پا کنم یه حرفه ای رو برم یاد بگیرم👌 تا زودتر سروسامان بدم به زندگی

ادامه دارد....

2810