2777
2789

سلام دوستان . میخواستم یک تجربه درباره ی خرید طلا مستعمل بهتون بگم شاید به درد کسی خورد . من هروقت میخوام طلا مستعمل بخرم ، نگاه میکنم میشه یک قسمتهایی رو عوض کرد تا جدیدتر بشه؟ مثلا پارسال یک نیم ست مستعمل خریدم ، قفلش معمولی بود ، از فروشنده خواستم قفلش رو عوض کنه برام قفل ونکلیف بزاره . روی هر مدل گوشواره ای بزاری خیلی شیک میشه . یا طلا مستعمل میخرم میدم برام جلا بدن یا آبکاری سفید کنن ،، کلا طلای سفید بنظرم بروزتر به نظر میاد . برای دستبند هم همیشه از کش دستبند استفاده میکنم ، چون بی رنگه کسی متوجه نمیشه ، دوسه بار قفل دستبندم باز شده میترسم ، با کش دستبند محکمش میکنم . 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها

از قدیم میگن از تو حرکت از خدا برکت

واقعا این حرف درسته

من امروز یکی از اهدافم تیک خورد.دوست داشتم برای مامانم یک انگشتر برای استفاده روزمره اش بخرم.

که امروز به لطف خداوند تونستم این انگشتر رو بخرم.

یکم سبکه ولی نمای خوبی داره. اما بازم مامانم دوستش داره. 

وزنش یک گرم و ۶۰۰ سوت

با هفت درصد و قیمت طلا ۳۵۴۹۰۰۰ تومان

جمعا با تخفیف شد ۶ میلیون و ۴۰ هزار تومن

پول بیشتر داشتم اما چون به اطرافیان قرض دادم، تونستم همین ۶ تومن رو بخرم. باز قرض ها رو بگیرم انشالله ماه دیگه یک جفت گوشواره براش بخرم. هرچی در زمان خودش که تنها خداوند ازش خبر داره پیش بیاد، خیر و برکته

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
گزارش دو روز گذشته😍چون مبلغ چک این ماه رو کنار گذاشتیم ،خیلی از حقوق باقی نمونده دیگه 😊دیروز رفتیم ...

افرین مستانه جان

من عاشق پست های شما هم هستم...خیلی زیبا مینویسی❤

بابت خرید فروشگاهی، من چند سالیه تنها میرم، خییلی راحتم... گاهی انگشت شمار با بچه هاو همسرم میریم 

ولی تنهایی بیشتر حواسم را میفهمم

بچه ها عاشق تنقلات و اقایون هم معمولا بیشتر عاشق همبر، ناگت و ساندویچ و.... هستن که خدا را شکر این نیازشون مدت هاست براورده شده و دیگه چشم و دلشون سیر شده 🤣

دلیلش هم این هس،  دوست همسرم سوپر لبنیاتی داره. گاهی همسرم و بچه هام، خصوصا پسر کوچیکم که عاشق تنقلات هس، وقت داشته باشن میرن مغازش، هم فاله هم‌تماشا 🤗

پسرم عاشق چیدن قفسه هله هوله مثل چیپس و پفک و....

هس... هرچی دلش خواست کمک میکنه تا دیگه خسته میشه .... اخر کار چند تا خوراکی که دوست داره یا اسباب بازی و یا توپ برمیداره

همسرمم گاهی به دوستش کمک میکنه ، اولا بیشتر ناگت و ساندویچ اماده و همبر و یا خوراک سوسیس یا الویه   برمیداشت

بعد که با علاقه میخاست بخوره  میدید خوشمزه نیست یا چند باری کهنه بود، و کم کم ذوقش کور شد

و دیگه هیچکدومشون سمت این فست فودها نمیرن

بچه هامم از بس انواع خوراکی خوردن و تست کردن دیگه 

علاقه انچنانی به این هله هوله ها ندارن😙

ولی با این وجود از اونجایی که خرید فروشگاهیم خیلی کمه خودم هرموقع لازم بشه سه سوته میپرم میرم خرید و میام

مثلا گزارش امروز ....

یه ربع  ۲۰ دقیقه،  رفتم فروشگاه سه شونه تخم مرغ، ( مصرف تخم مرغ مون زیاده، برا املت، کوکو، نیمرو و....)

یک کیلو گردو و (یه قالب پنیر گچی یا پاستوریزه ، نمیدونم کدومه، ) خریدم ۴۰۰ ت...

ضمنا خیارشور هم لازم داشتم دیدم فله ای کیلویی ۸۰ تومنه، شیشه ای هم که گرونتر و بی برکت.......😐

سررراه رفتم میوه فروشی خریدداشتم

خیار ریز حدودا ۴ کیلو خریدم کیلویی ۱۵ ت... با چند دونه سیر، یکی خربزه ، دو تا طالبی، یه بسته پیاز و یه بسته سیب زمینی، یا ۳۰۰ یا ۳۵۰ ت  یادم نیست دقیق

همین عصری هم با ۴ کیلو خیار، ۴ شیشه بزرگ خیارشور گذاشتم ان شاالله که خوب بشه 😊❤

یه هندوانه هم خرید همسر بود که دیروز باز کردین بی مزه بود، امروز ریختم تو خرد کن پوره کردم و از سبد رد کردم با دو ق شکر شیرین کردم و چند تکه یخ ریختم داخلش... خیلی خوشمزه شد

همسرم که از بیرون اومد یه لیوان بهش دادم  باورش نمیشد همون هندوانه بی مزه دیشبی باشه😋

سر دو ساعت ترتیب پارچ اب هندونه را  دادن...

اینم گزارش امروز من معصومه جونم❤

بچه ها ۱تومن وام ویپاد رو گرفتم ولی ب موجودیم اضافه نشده چطوریاست؟کسی میدونه؟؟؟

تو موجودی نشون نمیده

۵۰  ۵۰ هس... یعنی اول یک تومن باید ریخته باشی به حساب ویپاد... بعد یک تومن هم وام بهت تعلق میگیره

وقتی رفتی خریدی جایی از دستگاه پوز فروشنده میتونه بکشه 

مثلا ۲ ت را یکجا....

ممنونم بانو جان❤️ماهانه که بله خب نیاز هرخانومیهمنطورم خرید لباس و هزینه دکتر و واجباتهینی نیازهولی ...

عزیزم منم نظرمو بگم

ما هم تو اوووج قسط هستیم

با اینکه خیلی مراعات میکردم و الان هم بالطبع بیشتر شده ولی حال خوب خودمو با هیچ چیزی عوض نمیکنم

خدای ناکرده مریضی باشه که امکان نداره دکتر نرم

میدونی من اصلا بلد نیستم از خودم بزنم، از این زنای فداکاری که خیلی از خودگذشتگی میکنن نیستم

مثلا قسمت تپل غذا رو واسه خودم میکشم😂

بدجنسیم میکنما، یه چیزایی واسه خودم میخرم ولی طوری پیش همسرم وانمود میکنم که من حواسم به هزار تومنم هست😎

همسرمم بفرض اون وسیله رو ببینه اصلا حرفی نمیزنه

پنجشنبه صبح رفتیم کله پاچه خوردیم

جمعه ناهار ساندویچ گرفتیم چون تو راه بودیم، با اینکه تو فریزر غذا داشتم

سه شنبه قبل هم شام و بستنی بیرون بودیم

همسرم تعجب کرده بود ولی من دوست داشتم این خرجا رو واسه حال دلم انجام بدیم، سر سوزنم پشیمون نیستم

اونم میدونه من بی گدار به آب نمیزنم

البته با قصد و غرض هم اینکارو نکردما، فقط طرح شادسازی بود😅

به امید شادسازیای بزرگ‌تر🙏😁

بازم میگم من مراعات شرایطمونو میکنم

من فقط برای رفع نیازهام اولویت بندی میکنم، دوست ندارم حسرت چیزی به دلم بمونه 

میدونم که اون بیرون مدالی منتظر من نیست

میدونم اونی که برای من میمونه، خودمم و بس

تا این لحظه که از خودم راضی بودم، انشاله بقیشم همینطور پیش بره

تو موجودی نشون نمیده۵۰ ۵۰ هس... یعنی اول یک تومن باید ریخته باشی به حساب ویپاد... بعد یک تومن هم وا ...

ممنون فداتشم ۲ تومن ریخته بودم حساب ...۱تومنم وام بهم داد ...یعنی فقط دستگاه پوز میتونه بکشه؟هرجا باشه فرقی نداره؟میخوام بدم طلا

اتفاقا همسرمم میگفت صبر کن ماشین بخری بعد بخر گفتم تو ماشین داری من دیگه نمیخرم الان جوونم پنج سال ب ...

بخر عزیزم

منم ۱۳ دارم

عکسایی که باهاش میگیریم واقعا یه چیز دیگه س

تو فامیلم کسی مدل بالاتر نداره، همه گوشی منو میگیرن واسه عکس

اتفاقا منم اون موقع به طلا فکر کردم، ولی خواهرم خرید، منم قصد خرید گوشی داشتم

میخاستم ۲۰ تومنی بخرم، بعد گفتم من که میخام این پولو بدم، یه دفعه یه چیز خوب بخرم دیگه

اون سال نزدیک ۴۰ تومن شد

پنجشنبه شب یه جا دعوت بودیم

صاحبخونه خونه سه طبقه ۶ واحدی داشت( خیلی از دارایی‌هاش خبر ندارم فکر کنم یه ویلام تو شهر توریستی داره)

چیزی که خیلی برام عجیب بود این بود که تو پله ها لامپ ۲۰ وات بسته بود!

به عمرم چنین چیزی ندیده بودم

راه پله خیلی تاریک بود در حدی که مطمئنم چراغ قوه گوشی روشناییش بیشتر بود

یکی داشت کفش میپوشید، براش چراغ قوه گوشی روشن کردن

همسرم میگفت همینجوری کرده که ۶ واحد خونه داره

همه هم دست مستاجر بجز واحد خودش

جمعیت هم زیاد بود فکر کنم حدود ۵۰ نفری بودیم

تو دیس مرغی که جلوی من بود، کوچکترین رون مرغ عمرمو دیدم

حالا منم گوشت سینه اصلا دوست ندارم، همون یه تیکه رون بود🥺😂

نوشیدنی چند تا دونه بیشتر نبود، مطمئنم خیلیا مثل من تشنه از سر سفره بلند شدن

بعضیا خسیسی تو خونشون رخنه کرده و بعضیام ولخرجی

چه خوبه آدم اینارو میبینه و میشنوه، یاد بگیره تعادل رو تو زندگی برقرار کنه

اولش خودم 

گزارش دو روز گذشته😍چون مبلغ چک این ماه رو کنار گذاشتیم ،خیلی از حقوق باقی نمونده دیگه 😊دیروز رفتیم ...

مستانه جون لذت میبرم از این همه مدیریت ♥️

از کامنت ها قشنگ میشه فهمید که یه خانوم کد بانو و با سلیقه هستی 👌

کیف میکنم پستهات رو میخونم ♥️

اونجایی هم که به خودت ارزش دادی و رفتی کاپوچینو برداشتی 

کیف کردم 👏👏 باریکلا بهت 

ماشاالله همه چی بیست 😍کباب ها هم نوش جونتون عزیزم ❤️

بچه ها شما هم گزارش کار بدین منم دو سه تا پست تصمیم دارم بنویسم براتون ♥️ببینم کدوم رو امروز بنویسم براتون 

برگشتنی صفحات پر بارتری ازتون ببینم 

عین همین پست مستانه جون ❤️

عزیزم منم نظرمو بگمما هم تو اوووج قسط هستیمبا اینکه خیلی مراعات میکردم و الان هم بالطبع بیشتر شده ول ...

آفرین مستقل جان من اینجوری دوست دارم 

به قول  شما بی گدار به آب نمی‌زنیم در واقع بی فکر نیستیم اما حواسمون به اکنون هست 

من حتی برای خرید خونه هم هیچ وقت نگفتم سفر وخرید وغذای بیرون تعطیل چون اگه اینجوری بهش فکر کنم افسرده میشم وخدارو شکر میکنم که این چند سال فقط این نبوده که پول رو پول بذاریم سفر نریم رستوران و...تعطیل باشه شاید میشد چند گرم طلای بیشتر 

اما روزهای رفته برنمی‌گردن اینجوری راضی ترم چون به قول  تو کسی به آدم مدال نمیده اما منم مدیون خودم نیستم نه از سفرم زدم تا حالا نه خرید ورستورانم فقط حواسم به پس اندازم بوده همیشه سهم پس انداز رو جدا کردم بقیشو خرج دلمون کردیم هیچ وقت به شوهرم نق نزدم چرا پول سفر اینقد شد چرا هزینه رستوران زیاد شد هیچ وقت هم نخواستم هزینه زندگی  دست من باشه چون دلم میخواد مرد دستش باز باشه مناسبتا بیرون ببره هدیه بده و.....

کلی طلا این چند سال برای واجبات فروختم این یعنی حواسم به زندگی هست ولی حواسم به اکنون هم هست 

عزیزم منم نظرمو بگمما هم تو اوووج قسط هستیمبا اینکه خیلی مراعات میکردم و الان هم بالطبع بیشتر شده ول ...

مستقل جان حرفات کاملا درستن ومنطقی. الحمدلله شماخودت شاغلی وحقوق داری. ولی امثال من واین خانم که خانه داریم وتحت فشار مجبوریم بیشتررعایت بکنیم. مثلا الان من چهارتومن مونده برام تااخرماه. مرغ ندارم صیفی جات ندارم پسربزرگم یه دست لباس لازمشه. پس مجبوریم ازخودمون بزنیم که این چهارتومن تااخرماه برسونه مارو اونم فقط برای خرجای ضروری مثلا چون هرچهارتاییمون شیرمیخوریم یک شب درمیان پنجاه تومن ازلبنیاتی میگیریم یاپسربزرگم بدغذاس فقط غذای نونی میخوره اونم نه نونی ساده مثل شامی کباب، کباب وگوجه، ابگوشت، وغذاهای فست فودی. پس من بااین وضعم هنرکنم حقوق روتااخرماه برسونم خرجای دیگه پیشکش

لطفالایک نکنین. 
2810