افرین مستانه جان
من عاشق پست های شما هم هستم...خیلی زیبا مینویسی❤
بابت خرید فروشگاهی، من چند سالیه تنها میرم، خییلی راحتم... گاهی انگشت شمار با بچه هاو همسرم میریم
ولی تنهایی بیشتر حواسم را میفهمم
بچه ها عاشق تنقلات و اقایون هم معمولا بیشتر عاشق همبر، ناگت و ساندویچ و.... هستن که خدا را شکر این نیازشون مدت هاست براورده شده و دیگه چشم و دلشون سیر شده 🤣
دلیلش هم این هس، دوست همسرم سوپر لبنیاتی داره. گاهی همسرم و بچه هام، خصوصا پسر کوچیکم که عاشق تنقلات هس، وقت داشته باشن میرن مغازش، هم فاله همتماشا 🤗
پسرم عاشق چیدن قفسه هله هوله مثل چیپس و پفک و....
هس... هرچی دلش خواست کمک میکنه تا دیگه خسته میشه .... اخر کار چند تا خوراکی که دوست داره یا اسباب بازی و یا توپ برمیداره
همسرمم گاهی به دوستش کمک میکنه ، اولا بیشتر ناگت و ساندویچ اماده و همبر و یا خوراک سوسیس یا الویه برمیداشت
بعد که با علاقه میخاست بخوره میدید خوشمزه نیست یا چند باری کهنه بود، و کم کم ذوقش کور شد
و دیگه هیچکدومشون سمت این فست فودها نمیرن
بچه هامم از بس انواع خوراکی خوردن و تست کردن دیگه
علاقه انچنانی به این هله هوله ها ندارن😙
ولی با این وجود از اونجایی که خرید فروشگاهیم خیلی کمه خودم هرموقع لازم بشه سه سوته میپرم میرم خرید و میام
مثلا گزارش امروز ....
یه ربع ۲۰ دقیقه، رفتم فروشگاه سه شونه تخم مرغ، ( مصرف تخم مرغ مون زیاده، برا املت، کوکو، نیمرو و....)
یک کیلو گردو و (یه قالب پنیر گچی یا پاستوریزه ، نمیدونم کدومه، ) خریدم ۴۰۰ ت...
ضمنا خیارشور هم لازم داشتم دیدم فله ای کیلویی ۸۰ تومنه، شیشه ای هم که گرونتر و بی برکت.......😐
سررراه رفتم میوه فروشی خریدداشتم
خیار ریز حدودا ۴ کیلو خریدم کیلویی ۱۵ ت... با چند دونه سیر، یکی خربزه ، دو تا طالبی، یه بسته پیاز و یه بسته سیب زمینی، یا ۳۰۰ یا ۳۵۰ ت یادم نیست دقیق
همین عصری هم با ۴ کیلو خیار، ۴ شیشه بزرگ خیارشور گذاشتم ان شاالله که خوب بشه 😊❤
یه هندوانه هم خرید همسر بود که دیروز باز کردین بی مزه بود، امروز ریختم تو خرد کن پوره کردم و از سبد رد کردم با دو ق شکر شیرین کردم و چند تکه یخ ریختم داخلش... خیلی خوشمزه شد
همسرم که از بیرون اومد یه لیوان بهش دادم باورش نمیشد همون هندوانه بی مزه دیشبی باشه😋
سر دو ساعت ترتیب پارچ اب هندونه را دادن...
اینم گزارش امروز من معصومه جونم❤