2777
2789
اینومیدونم. اینکه مثلاالان من روی پنج هزار فعال کردم رندش رو مثلا۳۳هزارخریدکردم اون ۲تومن کحامیره؟ ا ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

وقتی اینو میدونید پس باید بدونید که اون ۲تومن هم داخل باکسی که فلش دار شده رفته. 

در ضمن داخل پیامک برداشت هم میزنه که مثلا ۳۳تومن از حساب بلو پرکشید. 

و ۲تومن در باکس فلان نشست. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

میدونم عزیزم گفتم که ماشین ارزون پراید مدل 86 یا ام وی ام110

برای همین پرسیدم که ارزش داره ماشین مدل پایین بخرم یا نه همون دو تا لنگه النگو بخرم بندازم دستم 

عاشق ماشینم پولمم کمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سلام۲۱ درصد حساب شده براتون که زیادهپول خالصی طلاتون ۱۱میلیون و شصت تومن شدهخیلی کمتر هم میتون ...

جدی؟؟؟ نمیدونم همسرم خیلی اهل خرید طلا نیست.اینم انقدررررررررر بهش گفتم بعد چندماه راضی شد.فروشنده میگفت گوشوارش ترکه البته یه مغازه دیگه رفتیم همین رو میگفت مال دبیه.واقعا مونده بودیم.

ممون که راهنمایی کردی

خب واما گزارش این دو روزه ی من 🥰جمعه قرار بود یه عزیزی شام بیان خونمون دو نفر بودند ♥️صبح روز جمعه ...

گزارش دو روز گذشته😍

چون مبلغ چک این ماه رو کنار گذاشتیم ،خیلی از حقوق باقی نمونده دیگه 😊

دیروز رفتیم هایپر که خرید اول ماه رو انجام بدیم ،تمام حواسم بود که فقط مایحتاج ضروری خونه خریده بشه😇

همسرم یه شیشه عسل موم دار برداشت، آروم گفتم آقا برامون عسل کوهستان سوغات آوردن، هنوز نصف شیشش مونده ♥️

گفت نه از این خودشم اومده و برداشت 😐

رفتیم سمت فریزری‌ها، باز یک بسته همبرگر زغالی برداشت 🍔

در حالی که می‌دونه من اصلاً دوست ندارم 🥺

فکر کنم ذهنمو خوند

سریع گفت داشتنش که ضرر نداره، یه شب شاممون میشه دیگه🥴

باز ساندویچ مرغ و هالوپینو دید اونم برداشت 🌭

منم وقتی دیدم اینجوریه، خیلی شیک رفتم یه بسته کاپوچینو برای خودم برداشتم ☕

دلم نمی‌خواست وقتی برمی‌گردیم خونه حس قربانی بودن  کنم 😇

اونجا همسرم نفهمید که من دارم مراعات می‌کنم، مطمئنم اگر بعداً هم اعتراض کنم، میگه مگه جلو دستتو گرفته بودم؟ خب برمی‌داشتی 😐

پس ب دل خودم هم رسیدم و خرید کردم که حالشو ببرم 😅✨

نهایتا پولمون تمام میشه، که همسر باید به فکر بیوفته دیگه 😅

بچه‌ها من قبلاً فیله مرغ می‌خریدم

هم شست و شوش راحت بود م کارم تسریع می‌شد 🥰

اما الان خیلی گرون شده اصلاً دیگه نمی‌صرفه 👎

دیشب سه تا مرغ متوسط خریدم🍗

هممون جا برام ۸ تیکه‌اش کرد

اومدم خونه سه تا سینه رو همراه دو تا بالاران فیله کردم

بعد همش رو چرخ کردم

با دستور معصومه جون کباب تابه‌ای درست کردم♥️🥰

این مقدار سه بسته ۶ نفره به به من داد🥰👌👌⭐

استخوان های سینه و ران هنوز گوشت داشتن، چون نتونستم کامل تمیز کنم😇 و ب خودم سخت نگرفتم

همشو جمع کردم، گذاشتم تو یه بسته، برچسب زدم الویه⭐

موقع پخت راحت گوشتاش جدا میشن 👌😇

همینا برای یه وعده سالاد الویه و سوپ ما کافیه 😍

بچه‌ها از معجزه اتیکت زدن غافل نشید😎

هر چیزی رو که بسته‌بندی می‌کنید همون موقع برچسب بزنید👌

چون وقتی یخ می‌زنه، دیگه معلوم نیست چی به چیه

مثلاً من دیشب بال و پاچین هارو گذاشتم تو یک بسته، روش برچسب زدم 6  عدد بال + 6 پاچین

یا 6 تا ساق ران گذاشتم، نوشتم 6 عدد ساق ران🥰👌

یه بار رفته‌ بودم ناهار خونه ی دوستم، میخواست زرشک پلو درست کنه

چشمتون روز بد نبینه 🥺

همه بسته ها یخ زده بود معلوم نبود مرغه، گوشته، بوقلمونه، اصن یه وضعی 🤕

با مشقت فراوان یه بسته مرغ پیدا کرد، که توش نصف سینه و دوتا بالا ران بود

گفتم چرا بسته ها تو جدا جدا نمیزاری؟ سینه جدا، ران جدا...

گفت آخه حوصلم نمیکشه 😬

پلاستیک هم زیاد مصرف میشه 🥴🫤

هیچی دیگه با گوشتکوب افتاد به جون مرغا 🥴

نایلونشون پاره شد، یکم هم آب ریخت ، آخر سر هم دوباره بقیشو گذاشت تو یه پلاستیک فریزر جدا 😬😅😅

خانم خونه باید نظم و سلیقه داشته باشه ♥️

سلیقه که فقط دکوراسيون و اکسسوری قشنگ نیست ❌

سلیقه فقط ظروف چیتان پیتان و دیزاین کیک و غذا نیست ❌

یه بخشیش هم همین فریزر و یخچال مرتب و بسته بندی های منظم و مرتبه 😇😍

یخچال فریزر بعضی هارو که باز کنی، مواد غذایی توش بهت دهن کجی میکنن از بس نا مرتبه 🥴🥴

✨✨✨

5شنبه شام مهمان داشتم ،ب خواست خودشون لازانیا درست کردم کنار دوغ و نوشابه

یه دفعه تصمیم گرفتم کمی هم سوپ شیر و قارچ درست کنم 😋😋 سفره پر تر باشه 😍

یخچالو نگاه کردم، دیدم هم شیر تمام شده و هم جو🥺

از اونجایی که از قبل همه ی خرید هامو  انجام داده بودم، میخواستم 5شنبه و جمعه الزاما بدون خرج بگذره 🥰

سوپ رشته هم خیلی مجلسی طور نیست و میدونستم که دوست ندارن

فکرم دیگه کار نمیکرد، نه میتونستم قرارمو با خودم بشکنم نه دلم میومد سفره خالی باشه 😊😇

رفتم یه لیوان چای خوشرنگ ریختم برای خودم با یه شکلات تلخ خوردم 😅🥰 قشنگ نشستم زیر کولر، خستگیم رفت ❤️😎 یادم اومد تو یخچال بلغور گندم داریم🤌

با همونا و کمی جو دوسر پودر شده، یه سوپ خوشرنگ و لعاب پختم 😋🥰

بازخورد بسیار عالی داشت 😍 از همه مهمتر از خودم خیلی راضی بودم که هم کارم پیش رفت هم به قول و قرارم پایبند بودم 🥰

✨✨✨✨

عزیزم اگر وضع مالیت اوکی هست که بخر گوشی برای آدم چند سال می مونه الان ذوق عکس گرفتن داری دیگه معلوم ...

اتفاقا همسرمم میگفت صبر کن ماشین بخری بعد بخر 

گفتم تو ماشین داری من دیگه نمیخرم الان جوونم پنج سال بعد با ی به کی حال عکس عکس داره 

انشالله میخرم 

اصلا میخوام به خودم جایزه بدم که هفت سال کار کردم بیشترشو جمع کردم

سلام بچه ها .ی سوال دارم.درسته ویپاد رو اولین بار ک نصب کنی ۴۰۰ هزار تومن هدیه میده یا مثلا با کد یک ...

اگه کسی میدونه راجب بلو هم بگه 

کدمعرف نوشته بود منم فعلا صبر کردم نزدم گفتم ببینم اگه جایزه داره باکد معرف بزنم اگه کسی میدونه بگه بلو جایزه داره یانه

جدی؟؟؟ نمیدونم همسرم خیلی اهل خرید طلا نیست.اینم انقدررررررررر بهش گفتم بعد چندماه راضی شد.فروشنده م ...

عزیزم اگر دست دوم یا کم اجرت بگیری خیلی به نفعت میشه.... و اینکه اگر کار خارجی یا کار خاصی باشه گرونتر حساب میکنن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐وقتی اینو میدونید پس باید بدونید که اون ۲تومن هم داخل باکسی که فلش دار شده رفته. د ...

چقدرازپیامتون حس بد دریافت کردم ولی بااین حال ممنون ازپاسخگوییتون. تاحالا همچین پیامی ندیدم ازبلو ورند باکسهام فعاله. حالا خودم برم یکم بالاوپایینش کنم ببینم مشکلش ازکجاس

لطفالایک نکنین. 
2810