2777
2789
معصومه جون میلی حقانی طلاسی همه شون یه مدل کار میکنن؟ فرق میکنه از کدوم بخرم؟

حقانی رو نمی‌دونم ولی میلی و طلاسی واقعا عالی هستن ....بزن گوگل کن عزیزم ❤️ میلی کارمزدش پایین 

با دوتاش هم کار کردم...و خرید و فروش زدم 

وسوسه انگیز واقعا 😍

آدم هی میخواد سوت ...سوت زیاد کنه طلاش رو 

تا به اینجا هم خرید کردم هم فروختم عالی بوده ...باز ببین عزیزم کدوم به صلاحت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ...ان شالله موفق باشید .بیمه تکمیلیتون چه خوب پوشش میده دندون رو اسمش چی هست ....شخصی می ...

عزیزم بیمه تکمیلی کوثر هستیم. از طرف محل کار همسرم بیمه شدیم.... فکر کنم شخصی هم میتونید بریزید و سالی ۶ ت برای هر نفر

سلام عزیزانمیشه لطفا دوستانی که به کار قیمت طلا وارد هستند نظر بدن ببینم فروشنده منصفانه قیمت رو حس ...

عزیزم سلام

۲۱ درصد حساب شده براتون که زیاده

پول خالصی طلاتون ۱۱میلیون و شصت تومن شده

خیلی کمتر هم میتونید پیدا کنید

مثلا ما یه مغازه نزدیک مون هس کل طلاهاش از ۷ درصد تا ۱۳ دیگه کار خاصی باشه نهایت ۱۵ درصد میفروشه

همشون هم خوشکل و نو هس

سلام دوستان

وقت همگی بخیر

من الهام مامان النا ایلبا هستم

نمیدونم چرا قطع دسترسی شدم من که هیچ پیام مورد داری نداشتم

خیلی ناراحتم که کاربریم تعلیق شده چون اون تاریخ عضویتم که سال ۸۸ بود یادگاری روزی بود که فهمیدم پسرم رو باردار هستم و عضو اینجا شدم

اینهمه سال این تاپیک برای من یاداور همون روز خاص بوده و دوسش داشتم

علت اینکه بی دلیل تعلیق شدم رو نمیدونم کسی میتونه راهنمایی کنه که اون کاربریم برگرده؟

واقعا این سایت دیگه ادم رو از خودش نا امید میکنه

لیاقت کاربرای قدیمی که همگی با احترام رفتار میکردن رو نداره

حیف، دوستان گلم رو فقط اینجا میتونم ببینم وگرنه حتی یکبار دیگه هم واردش نمیشدم

آيفون =طلا مثل طلا هست با دلار بالا پايين ميره سال ٩٤خريدم ايفون ٧پلاس......... ٣٦٠٠ تومن خريدم الان ...

با اون حرفتون موافقم که گفتید همش که نباید به فکر پس انداز باشیم و گاهی هم واسه دلمون، بخاطر این میخوام آیفون رو بخرم اما من فکر نمیکنم آیفون مثل طلاس 

شما اگه اون سال 36 گم طلا میخریدی الان بالای صد میلیون بود نه ده میلیون 

من سال 98 ی آیفون ایکس هدیه گرفتم از مادرم

فروخمش پونزده تومن ی گوشی خریدم که کم از آیفون نداشت فقط دورزبینش ضعیف تر بود بقیه چیزاش بهترم بود حافظه و رام و سرعت و اینا... با بقیش 12 گرم طلا خریدم   طلا 600 بود

بنظر شما 12 گرم طلای من الان چند شده؟ تازه ی گوشیم که دستمه الان دارم استفاده میکنم هنوز

اما ایفون ایکس بیبن 12 و 15 هنوز معامله میشه

در رابطه با خونه ام، خب من از مجردیمم ی پراید داشتم و از سال 97 کارمندم معمولا 70 درصد حقوقمو میدم به قسط خونگی و وقتی در میاد باهاش طلا میخرم و طلاهارو میفروختم ماشینمو عوض میکردم تا جایی ک ماشینم به قیمتی رسید که تونستم باهاش ی واحد مسکن مهر بخرم، دادم رهن و پول رهنو دادم به مادرم چون ازش قرض کرده بودم کم داشتم

بله عزیزم همسرم خبر داره اصلا خودش هلم داد که بخر بخر چون من پولم کم بود میترسیدم ایشون گفت قرض میکنی نترس

راستی سی درصد باقیماده حقومم فقط خرج قر و فر میشه والاغیر

چرا همسرتون حساس کردین ؟ اعتماد بین زن و شوهر اگه حتی خدشه دار بشه (نمیگم از بین بره ) کیفیت زندگی ...

من بهش نگفتم 

واقعا سخته 

نمیتونم مخفی جمع کنم

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
خیلی خیلی مبارک عزیزم 😍به به چه لذتی داره آدم وقتی به هدفش می‌رسه خستگی از تنش در میاد انشالله روز ...

مرسی فداتشم 😍😘

ماهرچی داریم از شما داریم 

قربون دل مهربونت برم 

مرسی ک دارمتون 😍

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
سلام عزیز دلم. قربونت به من لطف داری گلمعزیزم حرکت بزرگی که نزدم هنوز. یعنی هنوز زمینه اش فراهم نشده ...

عزیزم ماهم بیمه مون کوثره نظامی هستید؟ دندونپزشکی خوب که کوثر رو قبول کنه سراغ دارید؟ تهرانم

2810