2777
2789
سلام معصومه خانم ، خیلی قبلا تاپیکو دیده بودم چند صفحه ای خوندم یه برنامه هم برام نوشتین که خیلی خوب ...

سلام عزیزم ❤️ قطعا که رعایت کن بلاخره زندگی مشترک یعنی ما 

چطور تو لحظات خوشی در کنار هم هستیم 

تو اینطور مواقع هم نباید مقابل هم باشیم 

منتها یه بودجه ی کوچیک برای خودت در نظر بگیر ....کم کم پونصد تومن رو ماهانه داشته باش 

که به آرایش اصلاح ماهانه ات ... و خرید یه رژ لب ...و خرید یه دونه شال و یه جفت جوراب داشته باشی 

که همسرت هم بدعادت نشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. منم راهنمایی کنید لطفا🙏من شاغل هستم در حال حاضر برای تولیدی کار میکنم که حقوقم درصدی هس ...

سلام عزیزم ❤️ انشالله که خیلی زود به اون آرامش میرسین

خواستن توانستن هست عزیزم 

حتما با برنامه پیش برو ....تا میتونی قرعه های سنگین بذار 

طلا بگیر قسطی ...خلاصه پولت رو از ریال و تومن در بیار 

اون چهل تومن رو هم بده طلای بدون اجرت بگیر یا به دونه سکه ی امامی بگیر...اما باید دیدت بلند مدت باشه عزیزم 

سلام عزیزان 😋😎سلام عشقام بلاخره زمین خریدم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍همونم ک ط ...

خیلی خیلی مبارک عزیزم 😍

به به چه لذتی داره آدم وقتی به هدفش می‌رسه 

خستگی از تنش در میاد 

انشالله روز روز ساختنش باشه عزیزم 

معصومه جان مشکل بزرگ من تو زندگی اینه که شوهرم حالش بد میشه و منقلب میشه وقتی میبینه من تو بیمارستان ...

صد درصد مطمینم عزیزم یه قدرتی درونت میبینه که می ترسه از اون قدرتت ....می‌ترسه که رو پاهای خودت بایستی 👌می‌ترسه که پیشرفت کنی 👌

متاسفانه بعضی از مردا چشممون بر نمیاد که یه زن بره پیشرفت کنه ....مستقل باشه ....می‌ترسند از اون روز 👌

به خاطر همون می‌خوان همیشه متکی باشن ....می خوان همیشه نیاز داشته باشن بهشون 👌

امثال ماها هم شخصیت زنای آلفایی هستیم بزن گوگل کن عزیزم متوجه میشی چی دارم میگم 

تو به کارت ادامه بده ...و پر قدرت پیش برو ...الان ده میلیارد هم پول بدی بر نخواهی گشت به دوران بیست سالگی ات عزیزم ❤️

پس از هر فرصت زندگیت به نحو احسنت استفاده کن پنج سال دیگه خدای ناکرده حسرت روزای الانت رو که گذشته نخوری 👌

معصومه ی مهربون هر چی خواستم پیام ندم که گروه شلوع نشه نتونستمبه خاطر وقتی که گذاشتی و نوشتی یک دنی ...

قربونتون برم من ❤️ خواهش میکنم عزیزم ❤️

دوستان هم تشکر کرده بودن برای اون پستم که تو یه پست جواب میدم بهتون 

شماها به من لطف دارین عزیزم ❤️ منم براتون خوشحالم که از اون مرحله ی سخت زندگی عبور کردین 

سلام عزیز دلم. قربونت به من لطف داری گلمعزیزم حرکت بزرگی که نزدم هنوز. یعنی هنوز زمینه اش فراهم نشده ...

ممنون عزیزم ...ان شالله موفق باشید .

بیمه تکمیلیتون چه خوب پوشش میده دندون رو اسمش چی هست ....شخصی می پردازید یا از سمت محل کار ؟

سلام عزیزم ❤️ قطعا که رعایت کن بلاخره زندگی مشترک یعنی ما چطور تو لحظات خوشی در کنار هم هستیم تو این ...

ممنونم بانو جان❤️

ماهانه که بله خب نیاز هرخانومیه

منطورم خرید لباس و هزینه دکتر و واجباته

ینی نیازه

ولی دچار وسواس شدم

خب وقتی دلم نمیاد هزینه کنم شوهرمم بلاخره متوجه منطورم میشه هرچند به زبون نیارم

بنظرتون زیاده روی میکنم یا نه باید همینطور باشه

سلام دخترامن عاااشق یک گردنبند شدم توی اینستا یک گرمی رو میگه پنج میلیون تومننظرتون چیه؟؟ بخرم یا بی ...

نمی ارزه بنظررمن

حضوری بخری کلا بهتره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
حدود متری ۱۵ میلیون هزینه ساخت هزینه مجوز هم جداس باید ببینید اون منطقه اجاره چقدر هست و اینکه آیا خ ...

پاخور زیاد نداره ولی تازگیا ی برح مسکونی دقیقا روبروش احداث شده داره کم کم پر میشه و مردم میان ساکن میشن ب نظرت اوکی میشه انشالله؟ 

ممنونم بانو جان❤️ماهانه که بله خب نیاز هرخانومیهمنطورم خرید لباس و هزینه دکتر و واجباتهینی نیازهولی ...

دکتر که از واجبات عزیزم 

لباس هم که اندازه ی دو ملیون نمیخوای بگیری ...هر ماه یکی از واجباتت رو بگیر ....

مثلا یه ماه کفش بگیر ..یه ماه بکزره .دو ماه بگزره یه دونه شلوار بگیر ...

این وسط هم بگو عزیزم فلان چیز مد نظرم ....یا فلان چیز رو ندارم ...قسطارو سرو سامان بدیم فلان چیز رو برام بگیر 

به کل هم نگیری بد عادت میشه ....شده یه خرید کوچلو ولی بگیر هر از گاهی 

2810