2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزانمیشه لطفا دوستانی که به کار قیمت طلا وارد هستند نظر بدن ببینم فروشنده منصفانه قیمت رو حس ...

حدود ۲۰ درصد اضافه تر از وزن طلا پرداخت کردین که ۷ درصد اون مالیات و ۷ درصد سود فروشنده و ۶ درصد مزد ساخت هست معمولا مالیات نباید روی طلای خام حساب کنن و روی اجرت باید حساب کنن ولی اکثر طلا فروش ها این کار را نمیکنن

خانومای عزیز بهتره مسایل مربوط به انتخابات از جمله رای دادن یا ندادن رو تو این تاپیک مطرح نکنیم❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
@masumehjoon سلام معصومه جون خوبی ممنون از اینکه اینقدر شیوا و زیبا برامون مینویسی 😘من این روزها ت ...

سلام عزیز دل خواهر ❤️ خواهش میکنم

لطف دارین ❤️

اکه من باشم دست به خونه ی قبلی نمی‌زنم 

سه دانگ اش رو میگیرم 

و بعدش هدف میذارم ...سه دانگ دیگر رو از عمو جان میگیرم 

کاری که دوستمون ستاره جان کردند 

اون خونه ی قبلی ام هم یه منبع در آمد دیگه 

باز یه خونه است 

و ازهمههههه مهمتررررر یه هدف دارم که طوفانی شروع میکنم 

برای سه دانگ دیگه اش 👌😉

سلام ارمغان جون خوبید من چند وقتی هست تاپیک رو نخوندم صفحات زیادی عقبم فقط اگه اشتباه نکنم خاطرم هست ...

سلام عزیز دلم. 

قربونت به من لطف داری گلم

عزیزم حرکت بزرگی که نزدم هنوز. یعنی هنوز زمینه اش فراهم نشده. آن شاالله  به لطف خدا در آینده جور میشه😚

گلم دو سه ماهی فعال نبودم

ص ۷۵۲ و احتمالا یکی دو ص بعدش  چند تا پست گذاشتم

و ص ۷۷۹ و چند ص بعدش هم راجب زندگی برادر شوهرم نوشتم

راستی دوستان الان اسم برادرشوهرم بردم یادم اومد یکی دیگه بی برنامگی هاشون این هس که هرساله بیمه تکمیلی برای خودش و همسرش و بچه هاش رد میکنه

ولی هیچ استفاده ای نمیکنن ازش 

مثلا اگر مریض بشن نمیرن دکتر. یا اگر ناچار بشن یه درمانگاهی جایی برن ولی مطب درست و حسابی نمیرن

همشون به چشم پزشک ، دندانپزشک ( بطور شدید) و چکاپ و آزمایش نیاز دارن، درد هم میکشن  ولی نمیرن ...

آلان با هم بیمه تکمیلی رد کردیم... پارسال بیمه نفری ۱۵ ت هزینه دندان میداد امسال نفری ۳۰ ت...

ولی اونا یه ریال هم از بیمه شون استفاده نمیکنن و هرسال بیمه هاشون سوخت میشه

بارها جاریم بهم گفته هیشتا دندون درست و حسابی توی دهن هیچ کدوممون نیست..  درد دندان شدید تحمل میکنن

ولی متاسفانه بی برنامگی موج میزنه....

پس همه چی مربوط به برادر همسرم نیست

همسرش هم بی دست و پا هس که خودش و بچه هاش نمیرن دکتر و به خودشون بها نمیدن

دوستان ما یه زمین تجاری داریم من میخام هدفم رو بذارم رو ساخت اون که اجاره بدیم یه درآمد هم بشه ب نظر ...

حدود متری ۱۵ میلیون هزینه ساخت هزینه مجوز هم جداس باید ببینید اون منطقه اجاره چقدر هست و اینکه آیا خوب اجاره میره یا نه اصطلاحا مغازه باید پاخور خوبی داشته باشه و مهم‌تر اینکه پول ساخت چه جوری میخواید تامین کنید اگه وام هست میصرفه اما فروش طلا نه

آره عزیزم بدون اجرت باشه خوبه بگیر

سمت با هفت درصد میدن

اشتباهی که معصومه بانو کردم  طلا مخفی خودم یه مقدار پارسیان داشتم تازه گرفته بودم با یه پلاک ریز ومقداری پول تبدیل کردم به یه دستبند ۴گرم ۷۰۰سوتی 

باید یکی ازپارسیان یه گرمی برمیداشتم برای حقوق شوهرم  طلا اشکار

ما ی مسافرت سه روزه ب چادگان اصفهان برامون پیش اومده  

ک خب جای خاب رایگان هس 🥰 فقط بخاطر اوضاع مالی باید حساب شده پیش بریم 

میمونه خورد و خوراک 

از بنمون رفتم تنقلات برا بچه ها خریدم 🌷

شوهرم عرقیات خریده بود شیرین کردم و تخم شربتی ریختم توش گذاشتم فریز ک هم گرما زده نشسم هم نخایم الکی پول نوشیدنی ناسالم بدیم 🌷

دوتا کنسرو لوبیا و ی شکلات صبحانه ک احتیاج ب یخچال هم نداره از بنمون خریدم برا ی وعده شام و ی وعده صبحانه 

ی وعده صبحانه هم خونه حلوا داریم میبرم 🌷

نهار هم جوجه زعفرونی اماده کردم ک همسر زحمت پختشو بکشه 🌷

برا شامم از خونه سیب زمینی و پیاز و گوجه و خیارشور ویکم ترشی بنه اماده کردم ک هم پختش راحته هم سالمه و خوشمزه 

نهار وعده بعد رو تحتمالا کته بزارم کنارش خورشت یا کباب اماده بخریم 🌷

و براشام روز دوم کنسرو لوبیاها رو میخوریم هم اماده هس و زحمت نداره هم خب از بنمون خریدیم رایگانه 🌷

صبحانه روز سوم رو باید پنیر بخریم چون گرمه خراب میشه از خونه ببرم اما گردو از خونه میارم 🌷

نهار هم احتمالا فست فود ک روز اخره بچه هام دوس دارن و خوشحال بشن 🌷

شامم ک دیگه ب امید خدا رسیدیم خونه املت اماده کردم تو فریز ک فقط تخم مرغ بکشنم و بخوریم 🌷 

حدود ۲۰ درصد اضافه تر از وزن طلا پرداخت کردین که ۷ درصد اون مالیات و ۷ درصد سود فروشنده و ۶ درصد مزد ...

مزد ساخت همون اجرت هست که شما میگین؟؟؟ اخه از ما ۱۵ درصد گرفت اجرت و یک درصدم مالیات. ولی شما داری یه چیز دیگه میگی

و عزیزم به نظرت خوب باهامون حساب کرد؟؟؟ چون من و همسرم اهل تخفیف گرفتن نیستیم یعنی همسرم که روش نمیشه زیاد صحبت کنه منم وقتی اون ساکته روم نمیشه زیاد با فروشنده کل کل کنم.

2810