2777
2789

سلام خانومای گل من گیر کردم تو یه مسئله راهنمایی کنید لطفاً

حدود بیست گرم طلا دارم یه وام پنجاه تومنی هم گرفتم خیلی دلم میخاد ماشین بخرم یه پراید ارزون 

از یه طرف میگم پنجاه تومن بدم طلا از یه طرف اگه بخام ماشین بخرم باید همون طلاهای خودمم بفروشم 

کدوم کار بهتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی از وام لندو و ویمینو تا حالا استفاده کرده؟ایا معتبرن؟ میشه راهنمایی کنید نیاز شدید ب پولش ...

سلام من همسرم وام لندو گرفت با هزار بدبختی البته 

هربار بهونه مدارک رو میاوردن 

برادرشوهرمم اقدام کرد ولی بهش ندادن پولشم پس ندادن 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
آيفون =طلا مثل طلا هست با دلار بالا پايين ميره سال ٩٤خريدم ايفون ٧پلاس......... ٣٦٠٠ تومن خريدم الان ...

این حرف شما درسته ۱۰ سال استفاده کردی و بازم ارزش فروش داره ولی خب اگه از دیدگاه  اقتصادی بخوای به این موضوع نگاه کنی من سال ۹۴ برای عقد برادرم نیم سکه گرفتم ۵۰۰ یعنی شما میتونستی با این پول ۷ تا نیم سکه بگیری که با قیمت امروز ارزشش ۱۶۰ میلیون بود.

منظورم این نیست کار شما اشتباه بوده ها. شما اون موقع با گوشی آیفون خوشحال بودی کلی هم ازش استفاده کردی و لذتشو بردی

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍

سلام به همگی

بچه ها ما به ۲۰۰ وام احتیاج داریم

حالا شوهرم یه جایی پیدا کرده امتیاز وام رسالت بخره

میگه هر ۱۰۰ میلیون وام ۱۸ تومن کم می‌کنه و واریز می‌کنه به حساب

میخواستم ببینم ارزش داره بگیریم این وام؟؟

چون گفته کارمزد نداره کارمزدش همین ۱۸ تومن میشه

هست همچین چیزی ؟؟

و یه سوال دیگ 

من افتتاح حساب کردم ولی نمیدونم کجا برای صدور کارت بزنم

اصن نرم افزارش به چه صورت

چون نام کاربری و رمز نوشته از بانک بگیرید

راهنماییم کنید؟

برای انتقال امتیاز گفته یه اعتبار سنجی بگیرید که چقدر وام بهتون تعلق میگیره (این اعتبار سنجی خودمم نفهمیدم برای چی میخواد وقتی قراره امتیاز بخریم فکر می‌کنه برای این باشه که ببینه توانایی پرداخت اقساط داریم)

من با نرم افزار مرات اعتبار سنجی زدم

حالا  نتیجه هنوز نیومده

هرکسی در مورد این وام اطلاع داره راهنماییم کنه

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩

خب واما گزارش این دو روزه ی من 🥰

جمعه قرار بود یه عزیزی شام بیان خونمون دو نفر بودند ♥️

صبح روز جمعه بیدار شدم ...همسرم رفت رای گیری

گفت میای بریم ؟

گفتم نه یکم کار دارم تو برو ما خودمون میریم ♥️

زود خرید های یه روز قبل که مونده بود .. به علت.خستگی نگه داشتم بودم واسه فرداش یعنی روز جمعه 👌

اول کاری به اونا سر و سامان دادم که حیف و میل نشه 😍

زود کدوها رو که اندازه ی بند انگشت بود شستم

آبشون که رفت قشنگ سرخ کردم همون درسته ...درسته

به تعداد نفرات گذاشتم تو زیب کیب برای کنار خورشت مرغ و کنار چلو خورشت 😋

قارچ هارو شستم 😍 خشک شدم زود خورد کردم

یه مقدارش رو برای سوپ ...و مابقی رو برای خوراک و کنار خورشت و داخل ماکارونی و پیتزا و لازانیا 👌

قشنگ بلانچ کردم که چند ماهی داشته باشمشون 👌

همشون با حوصله ی فراوان

بادمجان گرفته بودم باز ...سرخ کردم گذاشتم فریزر 👌 حداقل سه وعده دارمشون

شوید ها رو هم اینور اونور کردم آخر سر خشک شد پودر کردم شد دو شیشه ی بزرگ 😍

بعد اینا به شام فکر کردم که چی بذارم ؟🤔

اول گفتم برم مرغ بگیرم ...همون خورشت هویج با مرغ بذارم ....یا همون مرغ و کدو و مابقی مخلفات بذارم 👌

بعد که فریزر رو باز کردم ....که چک کنم چی دارم چی ندارم

دیدم یه بسته گوشت دارم ..😍.از اون روزی که گفتم گوشت زیاد بود اندازه ی یه وعده برداشته بودم ازش 😃

زود در آوردم ...لوبیا خیس کردم

گفتم قرمه سبزی میذارم و همون گوشت هم خورده بشه بره

تا برای خرید جا باز بشه 👌

برنج رو خیس کردم

لوبیا رو خیس کردم

یه نگاه به یخچال انداختم دیدم بله دیگه از این مهمونی

هیچی کم و کسری ندارم 😊

سبزی خوردن هم دارم تو یخچال ...چون من تو قابلمه ی روحی نگه میدارم از دوروز قبلش داشتم و ترو تازه مونده بود که دوباره هزینه نکردم

با دخترم آماده شدیم بریم رای بدیم و بیایم 😍دخترم هم رای اولی بود 😊با ذوق و شوق راهی رای گیری شدیم

پیاده رفتیم که یه پیاده روی هم کرده باشیم 👌

با مهمونا طی کردیم که پارک بریم 😊

بعد برگشتن هم سوپ گذاشتم ...سوپ هم ریختم تو زود پز که بردنمون راحت بشه

مهمونا هم موقع اومدن گفتن نوشابه نگیر خودم میگیرم 👌

زحمت نوشابه هم خودشون کشیدن ♥️

برای میوه هم هندوانه بردیم ....و تخمه از خونه داشتیم بردیم

رفتیم پارک که هوا خنک بود فقط یه ساعت و نیم نشستیم

اینجا اونقدر خنک عصرها که پنجره هارو می‌بندیم می‌خوابیم 😊

بعد شام اومدیم ....مهمونا شب رو موندن ♥️

صبحانه چیزی نداشتیم

چون اخر هفته بود و من شنبه ها میرم خرید

صبح روز شنبه رفتم خرید صبحانه

۲۶۰شد لبنیات ....از این ۲۶۰دو کیلو هم شیر گرفته بودم

یه قاشق ماست مونده بود که نگه داشته بودم ماست بزنم باهاش 👌

اندازه ی یه ظرف پر هم ماست زدم که مصرفمون زیاد 👌

این از گزارش جمعه

دیشب هم بعد شام زهرا اینا زنگ زدن که هستین یه تک پا بیاییم ببینمتون ♥️

ساعت ده و نیم شب بود اومدن

همسرم گفت چی میخوای بگیرم ؟

گفتم همه چی داریم هیچی 👌

خیار داشتیم ....هندوانه داشتیم قاچ کردم گذاشتم تو ظرف میوه

و تخمه گذاشتم  و پفیلا درست کردم 👌

دوروز مهمون با ۲۶۰هزار تومن اونم برای صبحانه ی چند روز   خودمون میرسه ...👌

هندوانه ها هم همسرم برای یه عزیزی کار کرده بود دستمزد

شش تا هندوانه داده بود...که با مدیریت خورده میشه و دو تا مهمون بدرقه کردم با این هندوانه ها

این از گزارش دو روزه ی من 🥰

رو کنین ببینیم شما چیکارا کردین 

سلام خانومای گل من گیر کردم تو یه مسئله راهنمایی کنید لطفاًحدود بیست گرم طلا دارم یه وام پنجاه تومنی ...

سلام ، اگه قصدتون خرید ماشین ، حتما ماشینو بخرید 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام خواهرا میخام یچی بگم ازادید ادبم کنید من شوهرم ماهی ۳۲تومن با یارانه میگیریم اجاره خونه هم ندار ...

عزیزم ماهم همین حدوده یکم کمتر چون کرایه خونه اضافه شده. ماهی شیشهفت تومن میمونه همش میره جای قسط. کهقسطابرای خونه وماشین وطلاس. بعبارتی پس اندازه. الان من یکم تحت فشارم ولیده تومن بمونه برام اوکی هست. بنظزم شماحداقل ماهی پونزده میتونی پس اندازکنی

لطفالایک نکنین. 
معصوم جان اینجا فرمودین میوه رو به اندازه هفته دو یا سه قلم بگیر بعد اگه مهمون اومد چی؟ برای مهمان چ ...

عزیز دلم  چک میکنم ...مثلا میوه یکی دو مدل داشته باشم ...یکی دو مدل هم میگیرم ...

دیگه مهمون بیاد ...برای مهمون جدا میگیرم ...احیانا اکه برای مهمون گذاشتم از خونه ....برای هفتگی خودمون باز میگیرم 

معصومه جونم يه سوال خيلي مهم اومد به ذهنمهزينه ي تحصيل بچه ها هزينه مدرسه هزينه كلاسهاي متفرقه و نو ...

عزیزم از باکس مورد نظرشون....براشون یه درصدی بذار کنار تا در طول سال تحصیلی به سختی نیوفتی 

مثلا دخترم رو به کلاس ریاضی نوشتم هفته پیش 

ساعتی ۴۵۰حالا اونم با کلی گشتن اون مبلغ پیدا کردم و سه نفر از همکلاسی هاشو بردیم که تخفیف بدن 

این پول رو از باکس خودشون میدم ....مثلا ببینم پول باکسشون کم ...نمیرسونه ...موقع تقسیم بندی از هر باکسی یه درصد کم میزنم تا این باکس بیشتر زده بشه ....

چندروز پیش خواهرم خونمون بود باهم رفتیم کافی نت برای واریز پیش پرداخت ماشین سایپا.بچه کوچیکموگذاشتیم کالسکه ورفتیم هم برای مدیریت مخارج چون واقعاااا قسطامون زیاده وهم برای پیاده روی. خلاصه بعدانجام کار ازسرراه یه جایی هست هویج مخصوص ابگیری میفروشه پنجاه تومن هرنایلون. گرفتم ویه بستنی نیم کیلویی شد شصت تومن شیش لیوان هویج بستنی دراورد که دووعده مارورسوند. اگر میخواستیم بریم کافه حدودا 300تومن میشد. فعلا مجبوریم اینجوری پیش بریم تابرج شیش که قسطاسبک میشن

لطفالایک نکنین. 
عزیز دلم چک میکنم ...مثلا میوه یکی دو مدل داشته باشم ...یکی دو مدل هم میگیرم ...دیگه مهمون بیاد ... ...

سلام معصومه بانو ما هدفمون تغییر ماشین 

حقوق شوهرم ازاین ماه دست منه ۱۷۸۰۰

۷تومن که میره قسطا 

این ماه گوشی تعمیری داشتیم  همسرم یه مقدارش از خودش دادکه اولین ماه  پول بیشتری دست من بمونه

الان من ۷تومن دستمه

به نظرت چقدرش طلا بگیرم

همه چی خونه داریم

من چون خرجی خونه دستم نیس ازهمین اشپزخونه مدیریت میکنم که نصف بریزبپاشا مال همین نقطه ازخونس. خانماازپلوهای مخلوط غافل نشین. یباردیگم گفتم کلم پلو خیلی خوبه برکت دارمیشه غذا. من هروقت کلم برای سالاد بگیرم بعدش کلم پلوهم میزارم تاخورده بشه. درصورتی که قبلاها انقدرمیموند تا کپک بزنه

لطفالایک نکنین. 
2810