2777
2789

سلاااام صبح همگی بخیروشادی....🥰🥰

من اومدم باگزارش دهه اول تیرماه....

خب بگم براتووون...

قسطای اول ماه به مبلغ ۴میلیون و۱۰۰پرداخت شد....

حدود ۳ملیون هم برای چک‌های پیش روپس انداز شد البته ناگفته نماندهمسرجان یه چک ۷ملیونی هم اضافه کرد.برای سرماه برای مغازه خریدکرد...

خرج خونه روتابه اینجا باروزی ۱۰۰بستم ...

یه مقدار فلفل دلمه والبالو وکلم بنفش وگوجه برام رسیده بود که مربا وترشی وپوره و...درست کردم رفت فریزر...

وام ۱ملیونی ویپاد+مقداری هم خودم ازخرج خونه مدیریت کرده بودم+مقداری هم ازروزانع خودم جمعا۱۶۰۰واریزکردم حساب طلافروش انشاله یه زنجیرطنابی دلم میخواد تابرج ۷اونوبخرم....

بعداینکه یه ترازوی اشپزخونه و۵دست کاسهای ارکوپالموخریدم که شد۴ملیونو۳۵۰هزار..

که تابرج ۶بایدتسویه بشه...

دیگه این آخرین خریدلوازم اشپزخونم بود چون خیلی قسط داریم بایدمدیریت بشه...

وانشاله به امیدخدا یه تلوزیون هم بخریم وبرای امسال دیگه پروژه سال روببندیم🥰🥰😉

بعداینکه برای لوازم تحریردختراهم بودجه درنظرگرفتم تا انشاله موقع خرید فشارنیاد...

ماتابرج ۷بشدت تحت فشار قسط وچک هستیم بایدحواسم ۶دانگ باشه انشاله موفق بشیم....

واینکه وام ویپادروهم احتمالاتقساطش رو دوماهه انتخاب کنم که زودتموم بشه و۲تومنی روبگیرم...چون لازم دارم ..

فعلااینایادم بود ...امیدوارم خداوند عالمین به همه تن سالم دلخوش عزت ورزق وروزی فراوان عطابفرماید...🤲🤲🤲

خدای عزیزم بخاطر همه داشته ها ونداشته هایم شکرررررت...🤲🤲🙏🙏🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام موفق باشی زنجیر طنابی چند قیمت گرفتی

سلام زنده باشید...

یدونه پرسیدم گرمش پایین بود فکرکنم ۲گرمو۵۰۰سوت بود...

طلای نو بود گفتن۱۰ونیم...

البته من نظرم اینه که تاوقتی پولم جوربشه ایشالا یدونه بدون اجرتش نصیبم بشه😊

کد پنج منظورتون اینه که بعد ۰۹۱۲ اولش پنج داره درسته؟ یعنی اینطوری ......۰۹۱۲۵قیمت باقی کدها رو چطور ...

درسته. از سایت دیوار تو آگهی هست .تماس بگیرید شمارتونو بگید بهتون قیمت میدن.خدمات امور مشترکین خرید دارند .

نه عزیزم نگفتم تو کار ماشینه فقط در زمینه مکانیک ماشین و تمیزی وضرب خوردگی ایناش حرفه ای هستنکه اونم ...

آهان ممنون عزیزم کاش نزدیکمون بودی و کمک میکردی 

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

سلام دوستای گلم منم دیروز یه زنجیر دیپلمات به وزن ۶گرم و ۲۰۰سوت گرفتم به قیمت ۲۴۷۰۰ و قیمت طلا ۲۵۱۵ 

خرداد موفق نشدم چیزی بگیرم ولی تیر جبران کردم

۱۰میلیون پول خودم از پس انداز و مدیریت وخرج کمتر و ۱۴۷۰۰ هم همسرجان کمک کردن وام ویپاد ۲۰میلیونی برداشت و بمن داد

انشالله قسمت همتون صندوقچه هاتون پرطلا🌺🌺🌺

سلام دوستای گلم منم دیروز یه زنجیر دیپلمات به وزن ۶گرم و ۲۰۰سوت گرفتم به قیمت ۲۴۷۰۰ و قیمت طلا ۲۵۱۵ ...

مبارکه  عکس هم بدار لطفا .قرار شد به دلیل انگیزه از طلاها عکس بذاریم ممنون

دخترم عاشقتم
پس ایفونو میخرم 🥰 بسه هر چی منطقی زندگی کردم 😁هدفم این بود واسه خودم خونه بخرم که خربدمحالا وقتشه ...

آيفون =طلا مثل طلا هست با دلار بالا پايين ميره سال ٩٤خريدم ايفون ٧پلاس......... ٣٦٠٠ تومن خريدم الان بعد از گذشت نزديك ده سال ١٠ميليون مشتري داره بسيار تميز بدون كوچكترين ضربه و خش....

به نداي دلت گوش بده

آفرين خيلي خوب پيشرفت كردي... برامون بگو چطوري خونه خريدي؟همسرت خبرداره؟ دادي رهن؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام عزیزان

میشه لطفا دوستانی که به کار قیمت طلا وارد هستند نظر  بدن ببینم فروشنده منصفانه قیمت رو حساب کرده یا نه؟؟؟؟

یه گوشواره ۳۱۶۰ وزنش هست.۱۵ درصد اجرت .توی فاکتور زده ۶درصد سود گرفته درصورتی که به ما گفت یک درصد حساب کردم.حالا نمیدونم چرا اصلا تو فاکتور اینجوری زده.

قیمت کل شده ۱۳.۳۷۰ ت.

قیمت طلا هم ۳۵۰۰ بود.م

منون میشم راهنماییم کنید

ممنون عزیزم نه تهران نیستیممیدونی داداشم کارگره من دیدم به چه سختی این پول جمع کرده الان واقعا دو دل ...

به نظرم این ماشین ها هیچ کدوم آپشن ندارن

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
مبارکه خیلی قشنگه عزیزم من مخفی هام لو رفت از اون روز هرچی داخل کارتم قایم میکنم شوهرم ک اینجور نبود ...

چرا همسرتون حساس کردین ؟  اعتماد بین زن و شوهر اگه حتی خدشه دار بشه (نمیگم از بین بره ) کیفیت زندگی به شدت پایین میاد ...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

دوستان ما یه زمین تجاری داریم من میخام هدفم رو بذارم رو ساخت اون که اجاره بدیم یه درآمد هم بشه ب نظرتون خوبه؟ چقد هزینه ساخته؟ یه چهار دیواری میخاد دیگه و جواز غیر اینه؟ 

2810