2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان قیمت طلا ۳۵۰۰وزن ۴۷۰۰سوتقیمت خرید۱۷۷۰۰

سلام مبارکتون باشه 

کلا در هر گرم 266/000 تومن اجرت گرفته 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ممنون گلم خوبه ؟

تقریبا 7/5 درصد حساب شده کم اجرت بود؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بله

مبارکتون باشه 

بعضیا از ۷ درصد تا ۴ درصدم کم اجرت حساب میکنند 

اون باکسی که گزینه رند شدن رو براش فعال کردی. داخل اون باکس یه فلش زده میشه نشانه فعال شدن گزینه رند ...

اینومیدونم. اینکه مثلاالان من روی پنج هزار فعال کردم رندش رو مثلا۳۳هزارخریدکردم اون ۲تومن کحامیره؟ اونوپیدانکردم

لطفالایک نکنین. 
@عشقم_محمدم @مستانه7 عزیزان یادمه قبلا گفتین همسراتون تو کار ماشین هستن ممنون میشم راهنمایی کنید♥️

نه عزیزم نگفتم تو کار ماشینه 

فقط در زمینه مکانیک ماشین و تمیزی وضرب خوردگی ایناش حرفه ای هستن

که اونم باید ببینه نظر بده

پس ایفونو میخرم 🥰 بسه هر چی منطقی زندگی کردم 😁هدفم این بود واسه خودم خونه بخرم که خربدمحالا وقتشه ...

عزیزم اگر وضع مالیت اوکی هست که بخر 

گوشی برای آدم چند سال می مونه 

الان ذوق عکس گرفتن داری 

دیگه معلوم نیست دوسال دیگه این ذوق رو داشته باشی یا نه 

یعنی حتی برامبالغ بالا؟مثلا ۵۰ تومن ۱۰۰ تومن اعتبار خرید؟

دی جی پی من وام ویپادم 40 میلیون بود روز اول 20 تومن انتقال دادم 

روز دوم هم 20 تومن 

و به نظرم خیلی خوب بود 

اره دیگه هر چقدر بخوای میشه انتقال داد ولی زمان می‌بره روزی20 میلیون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خواهرا میخام یچی بگم ازادید ادبم کنید من شوهرم ماهی ۳۲تومن با یارانه میگیریم اجاره خونه هم نداریم سه تا هم بچه دارم میشه ولی تا حالا هیچی پس انداز ندارم میشه راهنمای کنید جطوری پس انداز کنم 

سلام دوستان گفته بودم که سپرده هام تو طلای نبی زاده ۱۲۹۰۰ شد که قرار شد از طرف مامانم طلا بخرم اون ...

عزیزم من. موندم طلاسی نبی زاده و...  چیزای دیگه ک خانم های اینجا میگن کدومش بهتره؟ 

2810