2777
2789
یکم گنگ شد واسم هفته ۱۹ باید بشه ۱۹۰ هزارتومان پس یک میلیون و نهصد هزار از کجا اومد؟؟اگر بخوام در چا ...

شما یک و نهصد کنار بذار 

حالا توی مسیر یا واسه طلا یا هر کار ضرور یا خرید واجب کاربردی به کارت میاد

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلامگزارش مندر ماه خرداد هفته ای ۲ تومن برای خرج خونه تعیین کردم مجموعا ۸ تومن که آخر سر ۲ و ۸۰۰ فقط ...

عزیزم میتونی دستورکیکی که باارده وشیره پختی توی تاپیم اشپزی بنویسی وتگم کنی

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما یه سوال وقتی رندبلوبانک روفعال کنی کجامیره پولش؟ من نمیتونم پیداش کنم

اون باکسی که گزینه رند شدن رو براش فعال کردی. 

داخل اون باکس یه فلش زده میشه نشانه فعال شدن گزینه رند کردن هست. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عزیزم هر دو ماشین را ببرید پیش تعمیرکار سوار میشه بهتون میگن چطوریه ایرادی داره یا نداره

ارمغان جان میدونی چیه؟

آخه الان اصلا نمیدونه چی بخره!

عصر که صحبت کردیم و تو دیوار میگشت هر ماشینی میدید میگفت عه این خوبه

انگار بلاتکلیفه

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
ممنون عزیزم نه تهران نیستیممیدونی داداشم کارگره من دیدم به چه سختی این پول جمع کرده الان واقعا دو دل ...

پژو پارس خرجش زیاده

تهران خوب نمیخرن

یه مورد میشناسم میخاست بخاطر خرج بالاش ماشینش رو بفروشه، تو دیوار آگهی کرد ازش نخریدن

قیمت ۳۲۰ بوده ولی اخرش مجبور میشه ۲۸۰ تو‌ چیتگر بفروشه

ال ۹۰ ماشین خوبیه

من در حد دیده و شنیده م گفتم عزیزم 

بچه ها یه مورد راجع به طلا فروختن تو دیوار

من یه کوچولو طلا آگهی کردم که فاکتورش هم موجود بود

با طرف تو طلافروشی آشناش قرار گذاشتیم

و تایید شد و خرید

انقدر بدبین نباشیم

حیف اون همه اجرت نیست به طلافروش بدیم؟

عزیزم تمام حرفاتون حرفایی بود که من دلم میخواست بگم دقیقا همسر من هم بسیار قدر نشناس هستن با وجود تم ...

ای کاش معصومه جون بیان بهمون راهکار بدن چون من واقعا نمی‌دونم چطور رفتار کنم با شوهرم با سرکوفت که به جایی نرسیدم یا محبت هم همینطور واقعا نمی‌دونم چیکار کنم 

دوستان میشه اگر خواستین بلو نصب کنین کد م عر ف منو بزنین

OCJ6FQ

ممنون میشم واقعا

OCJ6FQ

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

آقا این چی میگه؟ من کجا وام گرفتم کجا جایزه گرفتم ؟ 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام عزیزم ❤️ باز میکنم ولی خصوصی ام پر پر 😃 ...عجله نکنی برای جواب

معصومه جان صفحه چند درمورد مریم نوشتی

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
دی جی پی رو نصب کن بعد کیف پول رو با کارت ویپاد آن شارژ کن روزی بیست میلیون میتونی شارژ کنی و بعد به ...

عزمزمه من پول لازم دارم هیچ جا هم بدون سپرده وام نمیدن بعد دی جی پی گفته بدون ضامن وام میده بنظرت ارزش داره ؟پولش رو برای ماشین لازم دارم 

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  
سلام گلم ما همش نميتونيم قناعت كنيم پا رو خواسته هاي قلبيمون بزاريم و تبديل كنيم به عقده و تا آخر ع ...

پس ایفونو میخرم 🥰 

بسه هر چی منطقی زندگی کردم 😁

هدفم این بود واسه خودم خونه بخرم که خربدم

حالا وقتشه به خودم حال بدم 🥰

من حتی ی ایفون هدیه گرفتم فروختمش طلا خریدم 😑 ( البته ضرر نکردم طلا ششصد تومن بود)تو این هفت سال که کار میکنم فقط خوب پوشیدم و به پوست و ارایشم رسیدم تو بقیه چیزا کاملا منطقی بودم 

گوشی شما الان چی هست؟ واقعا ده سال کار کرد؟

2810