سلام
گزارش من
در ماه خرداد هفته ای ۲ تومن برای خرج خونه تعیین کردم مجموعا ۸ تومن که آخر سر ۲ و ۸۰۰ فقط در باکس میلی پس انداز شد یه مقدار کمی هم در باکس لباس و آرایش.
باکس میلی رو سریع تبدیل کردم. یه رژ قرررمززز هم خریدم کخ حقیقتا روحم زنده شد قبلا میگفتین اینجا یه چیز کوچیک برای دل خودت بخر فکر نمیکردم اینقدر تاثیر زیاد داشته باشه
یه بررسی کردم دیدم حدود ۱۲ تومن از موجودی کارتمون اضافه از پس انداز نقد و قسط و اجاره و مخارج است سریع به یک گوشواره کارتیه ۳ گرمی با اجرت حدود ۱۱.۵ درصد هفته قبل تبدیل کردم (یه ماه قبل تو دفترم نوشته بودم گوشواره کارتیه میخوام و خودمم جا خوردم وقتی یه ماهه جور شد، همون موقع که دیدم پول هست، طلافروشی که ازش خرید میکنم کارتیه گذاشت و منم قبلا بقیه ست رو داشتم نقص همین گوشواره بود. اینا رو گفتم که بگم قدرت نوشتن را دست کم نگیریم )
در ماه گذشته بالاخره بررسی موجودی یخچال رو جدی گرفتم که سه تا مثال میزنم از تاثیر شگفت آورش:
یه شب شام نداشتیم رفتم سر یخچال دیدم اون انتهای جا میوه ای یه بلال خریده بودم چون قیمتش و کیفیتش خوب بود و یادم رفته بود داریم و پنج تا قارچ هم دارم که دیگه وقتشه استفاده شه سریع تبدیلش کردم به ذرت مکزیکی
از محل کار همسر دو بسته خرمای کبکاب داده بودن و چند ماه تو فریزر بود چون مصرفی نداریم یکی اش رو آوردم یخچال گفتم هر طور شده باااااید تموم شه یعنی چی که نعمت خدا رو ناز کنیم و نخوریم و در عرض یه هفته اون بسته تمام شد!!! با اشتها و علاقهی فراوان!! و حدس بزنین چه طوری
اول یادم اومد دوست دوران کارشناسی ام حلوای خرما میپخت بینهایت خوشمزه سریع گوگل کردم و یه رسپی پیدا کردم و انصافا محشر شد. جای شما خالی دو روزه حلوا رو خوردیم
بعد یه هفته، یادم افتاد قبلا تو اینستا توپک خرمایی سیو داشتم خلاصه اونو دیدم و باز سرچ کردم و یه رسپی برای توپک خرمایی با بيسکوئيت پتی بور پیدا کردم که اتفاقا بيسکوئيت هم از قبل داشتم کمی و اونم عاااالی شد کنار چایی با نصف بسته بهم ۱۵ تا توپک داد.
آخرین مورد: امروز دیدم شیره خرمالو دارم که عزیزی بهم هدیه داده و چون خیلی شیرینه با ارده هم حتی نمیخوردیم. امروز تبدیلش کردم به کیک شیره خرمالو، بدون یه دونه شکر و سالم و خونگی تازه هفته قبل هم دیدم ارده کنجد و شیره انگور هم زیاد دارم کیک ارده و شیره درست کردم و اونم انصافا خوشمزه شد.
اینطوری هم عصرونه مقوی داریم و هم از وسایل یخچال استفاده میشه.
الهی زندگیهاتون پر روزی و پربرکت