2777
2789
راستی من یک کارب که با ویپاد انجام دادم بازی با حساب ها بود یعنی برا شوهرم هم حساب باز کردم بعدش.یک ...

سلام عزیزم من ۱ تومنی رو گرفتم ولی هنوز تو موجودی کارتم نیومده 

میشه لطفا راهنمایی کنید 

چجور میتونم ب کیف پول دی جی پی انتقال بدم 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

سلام دوستان عزیزم

ی نکته ای ک عصری یادم افتاد اومدم بگم 

واقعا قناعت یا مدیریت رو با خسیس بازی اشتباه نگیرید مدیریت درست واقعا بخش زیادی از هزینه های الکی رو کم میکنه 

یه مثال بزنم👇

ی مانتو داشتم ک نیاز بود چن سانت تنگش کنم مدلشم طوری بود شاید خودمم میتونستم انجام بدم ولی ترسیدم خرابش کنم 

این بود ک رفتم سراغ خیاط....

خیاط منصفی ک تازگیا پیداش کردم نبود و من چون عجله داشتم مجبور شدم با اختلاف ۵۰ تومن  بدم ب خیاط دیگ

درصورتی ک اگ برای زمانم مدیریت داشتم میبردم همونجا 

خیلیییی هم دقیق و ماهر هستن واقعا 

با اینکه ۵۰ بیشتر دادم استرس خراب شدنشم دارم😐

یادی مورد دیگ دخترم هل هلکی از سوپری خوراکی خرید ی شکلات تخم مرغی رو ۳۵ ت حساب کرد منم عحله داشتم اومدم دیدم تاریخ انقضام نداره😐😐😐

مدیریت همش کم خرج کردن نیس 

خرید به موقع و با دقت و حوصله خودش مدیریت هزینه ها محسوب میشه🤌🤌🤌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جون خوشحالم که الان به جایی رسیدین که لایقش هستین و براش تلاش کردین انشالله خدا هر لحظه به دا ...

عزیزم تمام حرفاتون حرفایی بود که من دلم میخواست بگم دقیقا همسر من هم بسیار قدر نشناس هستن با وجود تمام کمک های حانوادم که خیلی ما رو به جلو سوق داد رفتار بسیار بدی با خانوادم داره و بهشون اصلا احترام نمیگذاره و این من رو خیلی عذاب میده 

منم خ از اطرافیانم سرکوفت میخورم بخاطر ازدواج و عدم رسیدگی ب خودم ولی چه میشه کرد...من متاسفانه چن وقتیه شروع کردم ب سرکوفت و شکستن غرور همسرم دست خودم نیست واقعا کم آوردم اینجوری یکم آروم میکنم خودمو

سلام

گزارش من

در ماه خرداد هفته ای ۲ تومن برای خرج خونه تعیین کردم مجموعا ۸ تومن که آخر سر ۲ و ۸۰۰ فقط در باکس میلی پس انداز شد یه مقدار کمی هم در باکس لباس و آرایش.

باکس میلی رو سریع تبدیل کردم. یه رژ قرررمززز هم خریدم کخ حقیقتا روحم زنده شد  قبلا میگفتین اینجا یه چیز کوچیک برای دل خودت بخر فکر نمیکردم اینقدر تاثیر زیاد داشته باشه

یه بررسی کردم دیدم حدود ۱۲ تومن از موجودی کارتمون اضافه از پس انداز نقد و قسط و اجاره و مخارج است سریع به یک گوشواره کارتیه ۳ گرمی با اجرت حدود ۱۱.۵ درصد هفته قبل تبدیل کردم   (یه ماه قبل تو دفترم نوشته بودم گوشواره کارتیه میخوام و خودمم جا خوردم وقتی یه ماهه جور شد، همون موقع که دیدم پول هست، طلافروشی که ازش خرید میکنم کارتیه گذاشت و منم قبلا بقیه ست رو داشتم نقص همین گوشواره بود. اینا رو گفتم که بگم قدرت نوشتن را دست کم نگیریم  )

در ماه گذشته بالاخره بررسی موجودی یخچال رو جدی گرفتم که سه تا مثال میزنم از تاثیر شگفت آورش:

یه شب شام نداشتیم رفتم سر یخچال دیدم اون انتهای جا میوه ای یه بلال خریده بودم چون قیمتش و کیفیتش خوب بود و یادم رفته بود داریم و پنج تا قارچ هم دارم که دیگه وقتشه استفاده شه سریع تبدیلش کردم به ذرت مکزیکی

از محل کار همسر دو بسته خرمای کبکاب داده بودن و چند ماه تو فریزر بود چون مصرفی نداریم یکی اش رو آوردم یخچال گفتم هر طور شده باااااید تموم شه یعنی چی که نعمت خدا رو ناز کنیم و نخوریم  و در عرض یه هفته اون بسته تمام شد!!! با اشتها و علاقه‌ی فراوان!! و حدس بزنین چه طوری  

اول یادم اومد دوست دوران کارشناسی ام حلوای خرما می‌پخت بینهایت خوشمزه سریع گوگل کردم و یه رسپی پیدا کردم و انصافا محشر شد. جای شما خالی دو روزه حلوا رو خوردیم  

بعد یه هفته، یادم افتاد قبلا تو اینستا توپک خرمایی سیو داشتم خلاصه اونو دیدم و باز سرچ کردم و یه رسپی برای توپک خرمایی با بيسکوئيت پتی بور پیدا کردم که اتفاقا بيسکوئيت هم از قبل داشتم کمی و اونم عاااالی شد کنار چایی  با نصف بسته بهم ۱۵ تا توپک داد.

آخرین مورد: امروز دیدم شیره خرمالو دارم که عزیزی بهم هدیه داده و چون خیلی شیرینه با ارده هم حتی نمیخوردیم. امروز تبدیلش کردم به کیک شیره خرمالو، بدون یه دونه شکر و سالم و خونگی  تازه هفته قبل هم دیدم ارده کنجد و شیره انگور هم زیاد دارم کیک ارده و شیره درست کردم و اونم انصافا خوشمزه شد.

اینطوری هم عصرونه مقوی داریم و هم از وسایل یخچال استفاده میشه.

الهی زندگی‌هاتون پر روزی و پربرکت  

یک دوستی دارم که وضع مالی خوبی داره 

اما درست خرج نمی کنه 

طوری که برای هدیه دادن به دوستش یک میلیون پول گل آرایی داده 

حالا اگر از کارش خوشحال بود اوکی بود 

اما می گفت من یک احمقم 

به نظرم درآمد یک چیز هست اینکه بتونی درست خرج کنی یک حرف دیگه 

و اطراف ما کلی از آدم هایی هست که متاسفانه تمرکز ندارند که می خوان چیکار کنن و به همین دلیل پول رو الکی خهرج می کنن

یک نمونه از چند وقت قبل می دونست عروسی دعوت هست و می خواد کارت هدیه بده 

اما تا روز عروسی کارت رو تهیه نکرده بود و روز عروسی مجبور شده بره بانک دوبل پارک کنه که جریمه شده 

در صورتی که اگر زودتر می گرفت با حوصله این کار رو انجام میداد و جریمه نمیشد 

۲۰۶ و ۲۰۷ پول نقدهمثل النگوی توی دستهم هر لحظه مشتریشو داره هم خیلی خوب قیمتش بالا میرهاگه تهران نیس ...

ممنون عزیزم نه تهران نیستیم

میدونی داداشم کارگره من دیدم به چه سختی این پول جمع کرده الان واقعا دو دل مونده!

اون موقع که باهش حرف میزدم میگه کلا سردرگمم چه ماشینی بگیرم؟!!

الان حتی بین پارس و ال نود هم دودل شده

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
عزیزم ما ال نود داریم مدل ۹۶ از صفر دست خودمون بوده ولی خیلی کم ازش استفاده کردیم...بیشتر برای سفر و ...

ممنون ارمغان جونم 

شما ماشینت از صفر دست خودتون بوده و اینکه الان چون تولید نمیشه داداشم خیییییلی دو دله

یه پست بالاتر گفتم.عصر که صحبت میکردیم میگفت الان اصصصصلا نمیدونم چی بخرم🙄😐

این پولو به سختی جمع کرده آخه

برای استفاده من صد در صد ال نود رو پیشنهاد میکنم، ما خودمون قبلا پارس مدل 90 داشتیم، مخارجش پدرمون ر ...

نسیم جان خیلی ممنون از تجربت که گفتی بسیار برام ارزشمنده 

مشکل اینه الان کلا نمیدونه چی بگیره 😐🙄🙄

پست بالاتر گفتم چرا

سلام ممنون از جوابتی مشگلم دارمی گوشی میان رده دارم که سالم هست اما ی مدت همش به فکرم میاد ی گوشی بگ ...

سلام گلم ما همش نميتونيم قناعت كنيم پا رو  خواسته هاي قلبيمون بزاريم و تبديل كنيم به عقده و تا آخر عمر حسرت اون كار يا وسيله يا سفر به دلمون بمونه 

اينو هميشه يادت باشه براي رسيدن به خواسته هات راهشو برو يا خداروشكر ميرسي يا ميگي من راهمو رفتم ولي تقدير جور ديگه رقم خورد

حالا براي گوشي من جاي شما باشم آيفون قسطي ميخرم چرا؟ چون سال ٩٤وقتي ميخواستم گوشي بخرم به فروشنده گفتم يه گوشي خوب ميخوام برام ده سال كار كنه اون موقع سامسونگ ايج و ايفون هفت پلاس مد بود گفت خانم اينو بخر نه از مد ميوفته نه حالا حالاها خراب ميشه واقعا هم همينطور بود حالا باز فكرهاتو بكن ببين چي به دلت ميشينه چه مدل گوشي تورو راضي ميكنه حس خوب بهت ميده ...چون اگه گوشي يا كاريو انجام بدي كه به دلت نشينه هر موقع ببينيش حس خوب بهت منتقل نميشه وذهنت همش بيقراري ميكنه....

موفق باشي خوشگل 

منتظر خبرهاي خوبت هستم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
دوستان برادرم میخواد ماشین بخره بین ال نود مدل ۹۷ و پارس ۱۴۰۰ مونده،برای سرمایه گذاری و استفاده کدوم ...

پارس خیلی لشه ال نود کیفیت ساختش بهتره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ممنون ارمغان جونم شما ماشینت از صفر دست خودتون بوده و اینکه الان چون تولید نمیشه داداشم خیییییلی دو ...

عزیزم هر دو ماشین را ببرید پیش تعمیرکار سوار میشه بهتون میگن چطوریه  ایرادی داره یا نداره 

سلام عزیزم. من که تازه میخوام شروع کنم تکلیف چیه؟

سلام گلم

از همین الان هر مبلغی که دوست داری کنار بذار، به اندازه توانایی ات. هر چقدر که میتونی. از سه شنبه هم با قرار ما کنار بذار باز به اندازه توانایی ات. اگه در طول مسیر تونستی این هفته های گذشته رو جبران کن اگه نه، هر چقدر میتونی. مهم مسیرته.😍

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
یکم گنگ شد واسم هفته ۱۹ باید بشه ۱۹۰ هزارتومان پس یک میلیون و نهصد هزار از کجا اومد؟؟اگر بخوام در چا ...

ببین عزیزم 

این مبلغ که جمع شده مال نوزده هفته هستش. 

هفته بعد که بیستمین هفته ست باید ۲۰۰ کنار بذاریم که میاد روی این مبلغ جمع شده.   

۱۰ بعلاوه ۲۰ بعلاوه ۳۰ بعلاوه ۴۰ ...... 

بیا تا ۱۹۰ که جمع میشه یک و نهصد. 

باز هر جا واضح نیست بپرس که جواب بدم🤩

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
2810