2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اینها خیلی نازک هستنزنجیر زود شکسته یا پاره میشهاین نما با این وزن یعنی خیلی خیلی نازکهتازه وقتی ...

راست میگی اره

خوب شد اومدم بهتون گفتم

وگرنه داشتم واسش پول میزدم 

این طلای شکسته دیگه روش سود نمیکشن؟ ب قیمت همون طلا میفروشن؟ برا فروش چقدر میخرن

چرا عزیزم من از جایی ک میخرم ۲۰ تا ۵۰ تومن رو هر گرمش سود میکشه 

مثلا یه مقدار شکسته بود اسما ولی توش اویز دستبند بود ک سالمم بود من گذاشتم کنار اویز کنم به دستبندم 

عزیزم شما طلا با اجرت یه‌میلیونی هم بخری ازت   ۷۴۰  برمیدارن شکسته هم بخری ینی حدودا ۵۰ تومن ۸۰ تومن از گرمش کم میکنن 

مبارکه خیلی قشنگه عزیزم من مخفی هام لو رفت از اون روز هرچی داخل کارتم قایم میکنم شوهرم ک اینجور نبود ...

هر مبلغی داری توی میلی تبدیل کن

برنامه میلی ام یا قاطی برنامه هات قایم کن یا مخفی کن

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
راست میگی ارهخوب شد اومدم بهتون گفتموگرنه داشتم واسش پول میزدم

اگه اینقدر پول داری که میشه ماهی ۵ تومن طلا بخری

همون رو پارسیان بخر. ولی فقط یادت باشه همه اطلاعات رو پشت کارت پارسیان و پشت رسید دوباره خودت یادداشت کنی

آخر شهریور با ۱۵ میلیون طلای فصلت رو بخر.

اینطوری سالی ۴ تکه طلای پدر مادر دار میخری نه آیت ریز ریز ها که هیچ جا هم استفاده نمیشه

اگه ترند و مینیمال هم دوست داری بازم این نازک ها خوب نیستن

مثلا این مدلهای نازک هست، مدل تیفانی هم هست.

هردو هم ترند هستن اما به قول ایرج میرزا این کجا و آن کجا😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
[QUOTE=344550683][QUOTE=344550219][QUOTE=344549983]ععزیزم من خرید نکردم اما اسم پیجش گالری طلا وجواه ...

پیشاپیش مبارکت باشع

من از این زنجیرا دارم خیلی قشنگن فقط مراقب باش جایی گیر نکنن شاید منم بخرمش خوشم اومده،

دوستان برادرم میخواد ماشین بخره بین ال نود مدل ۹۷ و پارس ۱۴۰۰ مونده،برای سرمایه گذاری و استفاده کدوم ...

برای استفاده من صد در صد ال نود رو پیشنهاد میکنم، ما خودمون قبلا پارس مدل 90 داشتیم، مخارجش پدرمون رو درآورد، اون موقع هر ماه دو میلیون خرجش میشد، یه بارم که واشر سرسیلندرش خراب شد یهویی ده تومن خرجش کردیم، دیگه عاصی شدیم و تندر مدل 87 خریدیم 😍 دو سال دستمون بود هییییچ خرجی تراشید برامون، من خیلی دوسش داشتم فقط بنزین می‌زدیم میروندیم، اون موقع همه مسخره مون کردن که پارس 90 رو فروختن، تندر 87 خریدن 😂 ولی به آرامش اعصابمون می ارزید، اینم بگم بقیه پولمون رو هم سکه خریدیم و تو سکه هم سود خودمون رو کردیم

2810