2777
2789
سلام ب همگی امروز رفتم و ی انگشتر ب وزن ۵ گرم گرفتم ازتو دیوار پیدا کردم ب طلا فروش نشون دادم گفت عا ...

گلم میشه درمورد خرید طلا از دیوار توضیح بدی؟

مثلا طلا فروشی نزدیک خونه فروشنده میرین؟

طلافروش ازتون پول بیشتر نمیگیره؟

فاکتور هم میده؟

از کجا مطمئن میشی کلاه برداری نیست؟

میشه یکم بگی؟ دیوار خیلی قیمت مناسب میشه پیدا کرد اما من میترسم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم میشه درمورد خرید طلا از دیوار توضیح بدی؟مثلا طلا فروشی نزدیک خونه فروشنده میرین؟طلافروش ازتون پو ...

دقیقا سوال منم هست .من میخواستم بخرم ولی همسرم گفت اعتبار نداره .ولی فاکتورم داشت.ولی طلافروش هیچ وقت سنگ محک برای طلای غیر نمیزنه.

.

عزیزم از کجا بفهمم پارسیان تقلبی نباشه

عزیزم پارسیان که خواستی بخری

پشت کارتش آدرس و نام طلا فروشی و تاریخ ساعت رو با برچسب خوب محکم کن

حتی خواستی به کسی کادو بدی با همون برچسب بده که خواستن بفروشن برن پیش همون طلافروشی

حتی اگه اون طلافروش بخواد بپیچونه، چون توی دوربین مدار بسته ساعت و تاریخ مشخصه، میشه حرف رو اثبات کرد که این سکه رو از خودتون خریدیم

بعضی جاها فاکتور میدن که هیچ

اما بیشتر جاها که فاکتور نمیدن، همون کاغذ رسید رو روی نوشته هاش برچسب بزن

اما محض اطمینان تمام اطلاعات رسید رو پشت همون رسید بنویس و اون رسید رو به سکه ات بچسبون

اینطوری حرفت سندیت پیدا میکنه 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دی جی پی رو نصب کن بعد کیف پول رو با کارت ویپاد آن شارژ کن روزی بیست میلیون میتونی شارژ کنی و بعد به ...

عزیزم انجام دادم از حساب ویپاد کم شده کیف پول دی جی پی موجودی هنوز صفره 😕

خانوما ی سوالی داشتم شده تا حالا حسرت زندگی کسیرو بخورین ؟ حسودی نه ولی خودتونو نگاه کنین بعد مقایسه ...

گلم اول قبول کن که هرکسی در زندگی چیزهایی داره که دیگری نداره

بشین خوبی های زندگی خودتو بنویس

مثلا ما نسبت به عمه هام وضع مالیمون پایین‌تر بود. دختر عمه هام هرکدوم شاید نیم کیلو داشتن و الان که متاهل هستن دارن

اما اینقدری که مامان بابای من ناز ما رو کشیدن اونها نداشتن اینو. بابای من یکبار هم ما رو نزد اونها باباشون با کمربند میزد

ما رو زود عروس نکردن و هممون درس خوندیم و الان جای خوب کار می‌کنیم. اونها تا ۲۰ سالگی خونه بابا موندن

ما همیشه کتاب میخریدیم و زنهای روشنفکری شدیم. اونها نهایت مطالعه شون کتاب‌های تعبیر خواب بود

هرکدوم ما خویی ها و بدی هایی توی زندگیمون داریم اما هیچ کدوم بر دیگری برتری نداریم

در ثانی به سمت خواسته ات حرکت کن. اگه حسرت پول دیگران رو میخوری، مدیریت کن پس انداز کن سر کار برو

اگه حسرت تحصیلات رو میخوری شده دانشگاه غیر انتفاعی یا علمی کاربردی اما برو. یا هرچیز دیگه که برات حسرت شده

پشت هر موفقیتی رنج و صبر خوابیده

خب دوستای خوبم اینم طلایی ک توی این پستم راجبش توضیح داده بودم☝🏻توضیحاتش رو توی پست قبلی گفته بودم ...

مبارکه خیلی قشنگه عزیزم من مخفی هام لو رفت 

از اون روز هرچی داخل کارتم قایم میکنم شوهرم ک اینجور نبود قبلا الان هر بار سر و ته کارتام در میاره 

مثلا دوتومن زده بودم ب کارتم 

رفته بود نگاه پیامامم کرده بود قشنگ فهمیده بود رو کارتمه 

خلاصه خیلی ناراحتم 

قبلا جمع میکردم تا ده تومن میشد طلا 

الان هی از هزاز تون میفهمه 

خودم گفتم ماهانه پول یع پارسیان بردارم پس همون لحظه تبدیل کنم خوبه ؟ 

اخه قشنگ فهمیده قبلا حتی نمپرسید 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

سلام دوستان من تازه میخوام وام ی تومنی ویپاد بگیریم 

چطور میتونم پرداخت چند مرحله ی رو انتخاب کنم 

منظورش اینه ۴ بار در یک ماه پرداخت کنم؟یا ۴ ماه؟ گزینه سوم رو میشه لطفا راهنمایی کنید ینی بعد مصرفش باید چند مرحله ی رو انتخاب کنم .پیشاپیش ممنون 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

سلام ظهرتون بخیر 

بااجازتون امروز رفتم برای ژلیش ناخنهام ،دلم کشیده بود یع کم خرج خودم کنم ،نیاز داشتم روحیه تازه کنم 😍یه مقدار هم خرید برای خونه انجام دادم ، برای یک هفته ،ریز خریدهام رو نمیگم تا حوصله عزیزان سر نره 

☑️بس هوا گرمه مجبور شدم اسنپ بگیرم ۵۴ تومن دادم کرایه ، ارزشش رو داشت

،☑️«ورودی کارت  خورد و خوراک هفته‌ای دو تومنه »

پس انداز ۵۰۰ از همین کارت که تا الان موفق بودم 

از هفته قبل یه کوچولو پول ته کارت مونده بود که باهاش دوتا تیشرت دخترانه خریدم ،

در کل به نظر خودم خیلی موفق بودم تو پس انداز کردن و جلو خرجای اضافه گرفتن😅👏👏👏👏

باتوجه به اینکه یک سوم ماه رو پشت سر گذاشتیم و خیلی از مواد یخچالی و غذایی رو دارم میخوام ببینم میتونم تا آخر ماه پولی خرج نکنم و پس اندازم رو بیشتر کنم؟؟

((((هدف جلو خرجای اضافه گرفتنه نه گرسنگی کشیدن وکنسل خرجای مهم و واجب خونه )))))

لیست غذاهای این هفته هم نوشتم تا سردرگم نباشم 👌

2810