2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه چیکار میشه کرد؟ یا باید بفروشیم که تو فامیل نمیشه فروخت چون همه دارنبه مغازه دار هم نمیشه چون چی ...

خب لواشک و مرباو ترشک و ترشیش کنید بیارید تهران بفروشید به مغازه دارا یا دروهمسایه بادیواراگهیش کنید حیفه این همه نعمت خدا بریزه زمین مخصوصا میوه های طالقان که انگار مستقیم ازبهشت اومدن😋

میتونید البالوفریزکنید و یا بستنیشودرست کنید خیلی خوشمزه میشه

چشم عزیزم خیلی ممنون😍❤️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
سلام خانوما وقتتون بخیرمی‌خوام هرکس در توانشه راهنماییم کنه ک خیلی خسته شدم اول ی شرح کوتاه از اوضاع ...

گلم به نظر من اگه ممکنه خونه رو تغییر بدین و نزدیک محل کارت اجاره کنین

من درکت میکنم توی اتوبوس مترو بودن چقدر آدم رو خسته میکنه

اما اگه به هر دلیلی نشد این کارو کنین، تحمل کن

ماهی یک هدیه جینگول برای خودت بخر. بگو این مزد صبر کردنه

در نهایت هم خونه میخرید و دیگه سرکار نمیری

به روزهای راحتی فکر کن تا این چند ماه هم تموم شه. اگه الان سرکار نری دیگه از خونه خبری نیست

یادت باشه پشت هر موفقیتی رنج و صبر خوابیده. به قول معصومه فکر نکن توی خونه استراحت کنی زنگ میزنن میگن بفرمایید این چمدون پول مال شما

اندکی صبر

سحر نزدیک است

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خانما بهترین راه برای نقد کردن وام ویپاد چیه؟ لطفا کامل توضیح بدین

دی جی پی رو نصب کن بعد کیف پول رو با کارت ویپاد آن شارژ کن روزی بیست میلیون میتونی شارژ کنی و 

بعد به هر کارتیت که  میخوای برداشت رو بزن 

هزار تومان هم کارمزد ندارع 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی من یک کارب که با ویپاد انجام دادم بازی با حساب ها بود یعنی برا شوهرم هم حساب باز کردم بعدش.یک ...

سلام عزیزم به جای اینکه بری با دستگاه پز بکشی که بعد یه مدت مالیات هم بیاد برای برادر همسرت

دی جی پی نصب کن 

کیف پول اش رو شارژ کن 

بعد از اونجا به هر کارتیت که میخوای انتقال بدی 

کارمزد ندارع معطلی هم ندارد 

دیگه نیاز به رفتن به مغازه و کارت کشیدن نیست تازه پولت هم زودتر به دستت میرسه تا یکی بخواد شبا کنه 

سقف انتقال روزانه اش 20 میلیون هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810